Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

To Yπ. Εσωτ. Ασφάλειας των ΗΠΑ αγόρασε πυρομαχικά για πόλεμο 30 χρόνων



Ιnfowars και Pravda 
2 Mαρτίου 2013
Aπόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Σύμφωνα με δημοσίευμα του συντάκτη του Infowars, Paul Joseph Watson, το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει αγοράσει πυρομαχικά αξίας 21,6 εκατ. δολαρίων, χώρια από τα 1,6 δισεκατομμύρια σφαίρες που απέκτησε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα μηνών. Οι ποσότητες αυτές επαρκούν για πόλεμο 30 χρόνων!

Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα FedBid, η οποία ασχολείται με θέματα παροχής διαφόρων προϊόντων σε κυβερνητικές υπηρεσίες. Τα όπλα και πυρομαχικά φέρεται ότι θα χρησιμοποιηθούν σε κέντρο κατάρτισης αστυνομικών στην πόλη Artesia της πολιτείας του Νέου Μεξικού


Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Μάρτιο του 2012, ανακοινώθηκε από το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ότι δεν πρόκειται να προβεί σε αγορά που να υπερβαίνει τα 450 εκατομμύρια σφαίρες μέσα σε 4 χρόνια. Ωστόσο, εν τω μεταξύ, η ποσότητα των πυρομαχικών που έχει ήδη αγοραστεί σε δέκα μήνες υπερβαίνει σημαντικά το ποσό στο οποίο αναφέρθηκε το υπουργείο.

Μόνο τον Σεπτέμβριο του 2012, το υπουργείο αγόρασε 7.000 όπλα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως "όπλα αυτοάμυνας"


Οι αρχές των ΗΠΑ καταβάλλουν προσπάθειες να τροποποιήσουν προς το αυστηρότερο τη νομοθεσία που αφορά την οπλοχρησία από απλούς πολίτες. Ωστόσο, παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Infowars, το αμερικανικό κράτος προχώρησε σε αγορά απίστευτης ποσότητας πυρομαχικών για κυβερνητικές υπηρεσίες.

Εικάζεται από ορισμένους αναλυτές ότι δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα ότι οι αρχές προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εσωτερικών κοινωνικών ταραχών, οι οποίες ενδεχομένως θα προκύψουν ως αποτέλεσμα του ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης, ειδικά σε ορισμένες πολιτείες.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Κοίτα να δεις συμπτώσεις. Χθες άνοιξαν τις φυλακές σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ και απελευθέρωσαν 3.000 λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥΣ;

      Διαγραφή
    2. Την απάντηση θα την βρεις στην τελευταία παράγραφο του άρθρου αλλά φαίνεται και στις φωτογραφίες.

      Διαγραφή
  2. Μια ζωή χαζομαλακισμένα τ´ αμερικανάκια σαν τον ΓΑΠ και την ντιντιδοχασικλοπαρέα του!!! Βέβαια μπορεί να το έκαναν για να στηρίξουν την πολεμική τους βιομηχανία γιατί φαίνεται δεν βρίσκουν πλέον εύκολα μαλάκες λαούς να πολεμούν μεταξύ τους και να τα κονομάνε τ´ αμερικανάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναρωτιέμαι πως κατηγορείς ως "χαζομαλάκες" κάποιους που με παντελώς ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ διάθεση υπερκαλύπτουν τις όποιες βασικές τους ανάγκες βασισμένες σε δικά τους Logistics, δλδ θεωρείς πως πρέπει να συμβεί η καταστροφή και μετά να ψάχνεις τις διάφορες πρώτες ύλες (γιατί περι αυτού πρόκειται κι ο εξοπλισμός); Δηλαδή να μην κλείνεις μια συμφωνία με τους κατασκευαστές όταν σε βολεύει αλλά να σε "δαγκώνουν" όποτε σε βρουν να έχεις ανάγκη (κάτι σαν γιατρούς-δικηγόρους, όπως λέει ο σοφός λαός) και να διαπραγματεύεσαι από μειονεκτική μεριά;

      Σαν το Ελληνικό Δημόσιο για παράδειγμα που ξεπούλησε έναντι 11 εκατομυρίων ευρώ τις Σκουριές των 2 δισεκατομυρίων ή σαν τον Ελληνικό Στρατό όπου παραμένου ανεκπαίδευτοι και ΔΕΝ κάνουν βολές να μάθουν τα όπλα λόγω έλλειψης αποθεμάτων;

      Αυτά τα σκεπτικά μας κατέστρεψαν ως κράτος, έθνος, χώρα ή όπως αλλιώς μας ονομάζουν - ενίοτε και ως αποτυχημένο μπουρδέλο.

      Λυπάμαι...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]