Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βενιζέλος ομολόγησε κατοχή εγγράφων για την άμυνα της χώρας και δεν τον συνέλαβαν!


Οι Κινέζοι λένε ότι μια εικόνα σημαίνει χίλιες λέξεις. Οι αντιδράσεις όμως από το ευφυώς ρητορικό λογοπαίγνιο που έκανε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές ερμηνείες. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε από το βήμα της Βουλής: «Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ. Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;». 

Αμέσως αντέδρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτώντας τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί τα πήρε και τι τα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Με το γνωστό ευφυολογικό, ειρωνικό και συνάμα σκωπτικό ύφος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τα φυλάει για το πραξικόπημα όταν ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την πλειοψηφία και θα πάρει την εξουσία.

Μπορούμε, άραγε, να κατανοήσουμε τι ακριβώς σημαίνει να υπάρχουν έγγραφα που αφορούν την άμυνα της χώρας (πιθανότατα διαβαθμισμένα) στο σπίτι ενός πολιτικού;
Μπορεί ο κ. Βενιζέλος να εγγυηθεί πως δεν θα κλαπούν ή δεν έχουν αντιγραφεί τα συγκεκριμένα έγγραφα;

Ποια ευθύνη (πολιτική και ποινική) φέρει ο κ. Βενιζέλος, όταν έχει στην κατοχή του έγγραφα που δεν επιτρέπεται να κατέχει; Είναι δυνατόν, κάποιος πολιτικός να αντιμετωπίζει σαν προσωπική «περιουσία» του τα έγγραφα που σχετίζονται με την άμυνα της Ελλάδας;






Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ρε τι ταρτουφο ειναι ο φουσκας,αυτος...δηλαδη η καθαριστρια του, αν ειναι κατασκοπος, ανετα αποσπα φωτουραφιες ακρως απορρητων εγγραφων...ειναι ερασιτεχνης και το αποδεικνυει περιτρανα,σε τι τυπους εμπιστευομαστε την αμυνα της χωρας...να γινει ελεγχος αν το ιδιο κανει και ο μεγας Παναγιωτοπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝ/ΝΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ DEFENCENET ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΛΑΘΟΣ... ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΤ´ ΕΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ( ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΥ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ)... ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΚ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ... ΕΙΠΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ; ΟΧΙ... ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 148 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ ΠΚ... ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ... ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ... ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ... ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ ΑΜΑΣΗΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ DEFENCE.NET ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ:

    "Εάν επρόκειτο για έναν απλό υπάλληλο του υπουργείου, θα είχε τώρα ήδη "σταυρωθεί", ο κ. Βενιζέλος γιατί να έχει διαφορετική αντιμετώπιση;

    Πρέπει επίσης να διερευνηθεί εάν με την ενέργεια του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ξένες δυνάμεις κατόρθωσαν να μάθουν τα πάντα για την αμυντική λειτουργία της χώρας (δεν είναι δύσκολο να εισέλθουν στην οικεία του πράκτορες ξένων υπηρεσιών, εν αγνοία του, ή ακόμα και να μπουν ληστές), και φυσικά θα πρέπει έτσι και αλλιώς να αλλάξουν εκ νέου όλοι οι αμυντικοί σχεδιασμοί, από τη στιγμή που διέρρευσαν εκτός υπουργείου δεν μπορούν να παραμείνουν οι ίδιοι, με την ελπίδα ότι αυτή την φορά, τα σχέδια θα μείνουν εντός του προβλεπόμενου φυσικού τους χώρου."

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ,ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ "ΚΟΔΥΛΟΦΟΡΟΙ", ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΗ/ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΥΡΓΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΜΟΥΚΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΩ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.
    ΔΛΔ Ο/ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ/ΕΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ/ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΜΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!!!

    ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΛΟΓΚ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΛΑΔΩΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ!!!

    Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ...

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ- ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΕΝΝΟΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΦΙΛΕ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΞΕΘΑΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]