Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έσβησε χθες αστυνομικός θύμα κουκουλοφόρων του 2007

Αυτόν δεν τον κλαίνε στα κανάλια

επειδή ήταν 24 χρονών...!!!


Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
- Δεν ήταν αρκετά νέος, ήταν ήδη 24 ετών.
- Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
- Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
- Δεν είχε μάνα να τον κλάψει, γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε, πονάνε το ίδιο.

Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της 06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α. αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.
Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.
Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και"καταδρομών" που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από "άτομα" που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως "πολιτική παρέμβαση".
Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sigoura i pliroforia einai poli disaresti elafri to xoma tou palikariou.stin ellada exoume mperdepsei tin eleftheria me tin elefteriotita me apotelesma na iparxei klimaka sto eglima analoga tin onomasia proelefsi tou.Oi simerinoi dimosiografoi den pazarevoun me tous xrimatodotes tous pia eidisi tha peksoun gia na poulisi alla pia tha prepei na krisoun.eftixos pou iparxoun kapoioi pou an kai den autoxaraktirizontai dimosiografoi bazei kato ola ta pliromena papagalakia tou sistimatos.sinxaritiria Kosta.

      Διαγραφή
  2. Γιατί Βασίλη αφαίρεσες την ανάρτηση; Επειδή πρόσεξες πως πράγματι κανένα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε με τον θάνατο του αστυνομικού; Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν νοιάστηκε γι αυτόν τον νέο. Ούτε ο Λάκης που διατείνεται και φωνασκεί για τους νέους και αυτοπροβάλεται ως ο "προστάτης" τους... Δυστυχώς, η συγκάλυψη ενός εγκλήματος είναι χειρότερη και από το ίδιο το έγκλημα... Και οι εγκληματίες όταν παραμένουν ατιμώρητοι (πόσω δεν μάλλον επιβραβευόμενοι..) τότε επαναλαμβάνουν το έγκλημα. Στην περίπτωσή μας υπάρχουν δύο εγκλήματα. Μα συνελήφθη και θα καταδικασθεί ο ένας δολοφόνος(!) επειδή το θύμα δεν ήταν φτωχός, και ήταν αστυνομικός. Ήταν ένας απλός άνθρωπος του μεροκάματου... (ακόμη και οι αστυνομικοί είναι τέτοιοι) δεν έτυχε να είναι γόνος πλουσίας οικογένειας διαμένουσας στο Ψυχικό ή στην Εκάλη... Πλήρωσε το λάθος της μητέρας του που δεν επέλεξε πλούσιο σύζυγο ή πλήρωσε το λάθος της επιλογής του να γίνει αστυνομικός άρα και στόχος του κάθε παράφρονα, του κάθε εγκληματία, του κάθε τρελλαμένου ή του κάθε πλουσιόπαιδου; Τίποτε από αυτά... Πλήρωσε την απανθρωπιά όλων αυτών που απλόχερα την πουλάνε τηλεοπτικά. Πλήρωσε με τη ζωή του τα κομπλεξικά σύνδρομα των ειδημόνων. Πλήρωσε με τον θάνατό του όλους μας, που σωπάσαμε και δεν τολμήσαμε να τον αναφέρουμε καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H είδηση αυτή είναι λάθος. Ο αστυνομικός ΕΥΤΥΧΩΣ ζει. Ο πατέρας του επικοινώνησε με τα μέσα που τη δημοσίευσαν και τη διέψευσε.

    Αλλά το μέιλ αυτό τη δουλειά του την κάνει, οπότε δεν αποσύρθηκε... Είναι βολικό μέσα σ' αυτή τη συγκυρία της έξαρσης της αστυνομικής καταστολής με αποκορύφωμα τη δολοφονία ενός ΠΑΙΔΙΟΥ από αστυνομικό να αφήνονται να διαρρεύσουν μακάβριες πληροφορίες περί θανάτου ενός αστυνομικού που θα δημιουργούσε εντυπώσεις και θα "πάτσιζε" έστω και χυδαία ένα στυγνό έγκλημα. Είναι αδιανόητο όμως να επιχειρείται οποιουδήποτε είδους συμψηφισμός για τους εξής λόγους:

    Πρώτος ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ λόγος: ο αστυνομικός ευτυχώς ζει και πρόκειται περί προφανούς (κρατικής/αστυνομικής) προπαγάνδας με ψεύτικες ειδήσεις.

    Δεύτερος λόγος: Ο αστυνομικός τραυματίστηκε βαριά από επίθεση τραμπούκων/εγκληματιών, αλλά δεν πυροβολήθηκε. Ακόμα δηλαδή και αν συνέβαινε το μοιραίο θα πέθαινε από βαρύ ξυλοδαρμό, πράγμα που είναι τελείως διαφορετικής φύσης από την εν ψυχρώ δολοφονία. Ο ένοχος τραμπούκος μπορεί να πει "ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο, αλλά όχι να τον σκοτώσω". Ο οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει όπλο (είτε πολίτης είτε ένστολος) δεν μπορεί να πει "ήθελα να τον πυροβολήσω αλλά όχι να τον σκοτώσω", καθώς -προφανώς!- οι πιθανότητες να σκοτώσεις κάποιον αν τον πυροβολήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες απ' ό,τι αν τον πλακώσεις στο ξύλο.

    Τρίτος λόγος (και ουσιαστικός!): Καλώς ή κακώς, ακόμα και αν τελικά πέθαινε ο αστυνομικός, θα πέθαινε την ώρα του καθήκοντος, πληρώνοντας βαρύ τίμημα, το οποίο όμως είχε αποδεχτεί αποφασίζοντας να κάνει αυτή τη δουλειά, γνωρίζοντας ότι αναλαμβάνει το ρίσκο της αντιμετώπισης εγκληματιών. Η δουλειά που για οποιονδήποτε λόγο αποφάσισε να κάνει, εμπεριέχει αυτόν τον κίνδυνο. Ο ρόλος του είναι να έρχεται αντιμέτωπος με το έγκλημα για να προστατεύει τους πολίτες. Γι' αυτό άλλωστε πληρώνεται από τους πολίτες. Ένας ένστολος, τον εξοπλισμό που η κοινωνία του έχει παραχωρήσει, υποχρεούται να τον αξιοποιήσει εναντίον του εγκλήματος για την προστασία της κοινωνίας. ΔΕΝ έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τον αξιοποιήσει εναντίον της κοινωνίας! Και ο μπάτσος (γιατί περί μπάτσου πρόκειται και όχι περί αστυνομικού) που εκτέλεσε τον πιτσιρικά στα Εξάρχεια έκανε ακριβώς αυτό: έστρεψε το όπλο, που η κοινωνία του έδωσε για να την προστατεύει, εναντίον της κοινωνίας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο ένας θάνατος πονάει περισσότερο από τον άλλο. Το πένθος είναι το ίδιο. Η βαρύτητα και η δημοσιότητα όμως δεν μπορεί να είναι η ίδια. Ο θάνατος ενός αστυνομικού ΕΙΝΑΙ είδηση, όπως άλλωστε και ο ξυλοδαρμός ενός αστυνομικού. Αλλά το σχόλιο μπορεί να είναι "Δυστυχώς. ένας τίμιος αστυνομικός έπεσε την ώρα που εκτελούσε το καθήκον του". Αλλά ως εκεί! Τίποτα παραπέρα. Σε καμία περίπτωση δεν υπονοείται πίσω από αυτή τη στάση το "τα 'θελε και τα 'παθε"! Ισχύει όμως ό,τι και με τον άνθρωπο και το σκύλο: ως γνωστόν, το ρητό λέει ότι είδηση δεν είναι αν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, αλλά το αν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο. Αν ένας σκύλος δαγκώσει έναν άνθρωπο είναι ένα άσχημο (ενδεχομένως μέχρι και θανατηφόρο) περιστατικό, το οποίο όμως υπό ορισμένες συνθήκες είναι "φυσιολογικό". Δεν θα βγούμε να το αναλύσουμε και να το ερμηνεύσουμε. Το πολύ πολύ να αποδώσουμε ευθύνες στο αφεντικό του που δεν τον είχε δεμένο. Αν όμως ένας άνθρωπος δαγκώσει ένα σκύλο θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει. Τι δεν πάει καλά. Πώς και γιατί έφτασε στο σημείο αυτό.

    Φλυάρισα. Και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω ενδεχόμενο/-ους θάνατο/-ους ή τραυματισμό/ούς αστυνομικού από πολίτη. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι απολύτως καταδικαστέο. Λέω όμως να προσέχουμε γιατί η κρατική προπαγάνδα εντείνεται σε εξοργιστικό βαθμό τέτοιες στιγμές που η καταστολή έχει ξεπεράσει κάθε έλεγχο και κάθε λογική, προκειμένου να συγκαλυφθούν οι ευθύνες, τα αίτια, οι ένοχοι. Και συμψηφισμοί ανάμεσα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρέος της οργανωμένης πολιτείας έναντι των πολιτών της και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη στάση των πολιτών έναντι της πολιτείας ΔΕΝ χωράνε. Η οργανωμένη πολιτεία ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει το χρέος της έναντι των πολιτών της ΠΑΝΤΑ στο 100%, ακόμα και αν οι πολίτες δεν είναι σε θέση να κάνουν το ίδιο, πολύ απλά γιατί είναι ευθύνη της ίδιας της πολιτείας να διαπαιδαγωγήσει τους πολίτες και όχι το αντίστροφο.

    Αν φτάσατε ως εδώ, υποκλίνομαι στην υπομονή σας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μου επιτρέπετε, να προχωρήσω κι εγώ το συλλογισμό του @lbist...

    Έστω ότι ο αστυνομικός αυτός είχε όντως πεθάνει. Έστω επίσης ότι ανάμεσα σε
    αυτούς που τον έδειραν ήταν και ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Έστω και ότι ο ειδικός
    φρουρός τα ήξερε όλα αυτά.

    Ερωτώ: ακόμα και τότε, δικαιολογείται ο θάνατος του Αλέξη;

    Η άποψή μου είναι πως ΟΧΙ. Η δουλειά της συντεταγμένης Πολιτείας (της οποίας
    όργανο είναι ο αστυνομικός) δεν είναι να εκδικείται τα μέλη της που
    παρεκτρέπονται, πληρώνοντάς τα με το ίδιο νόμισμα. Η δουλειά της είναι να
    συλλαμβάνει τους παρανομήσαντες και να τους δικάζει βάσει των νόμων της.

    Σε αντίθετη περίπτωση, δεν μιλάμε για συγκροτημένη κοινωνία, αλλά για
    κοινωνία-ζούγκλα, όπου ο εκάστοτε ισχυρότερος
    (αστυνομικοί/κουκουλοφόροι/βουλευτές/επιχειρηματίες/ηγούμενοι κλπ) επιβάλλουν
    την ισχύ τους ατιμωρητί στο κοινωνικό σύνολο. Τέτοια κοινωνία θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα πει στον εαυτό μου να μην ασχοληθώ με το θέμα, αλλά φαίνεται πως χρειάζεται. Λοιπόν, 2 ήταν οι αστυνομικοί που λυντσαρίστηκαν από τον όχλο... Ο ένας έγινε καλά, λίγο αργότερα και ζει ακόμη. Για αποφυγή παρεξηγήσεων,ο πατέρας του ζώντα έκανε τις δηλώσεις. Η μητέρα του άλλου, τον κλαίει και δεν έχουν σημασία γι αυτήν οι δηλώσεις που δεν πρόκειται να φέρουν το παιδί της πίσω. Επειδή η σπέκουλα σχετικά με το θέμα έχει πάρει διαστάσεις αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει σεβασμός ούτε στη μνήμη του (όντως) νεκρού νεαρού αστυνομικού, θα καταθέσω την άποψή μου, απαντώντας στην ερώτησή σου Γιώργο. Είνα τραγικός ο χαμός του Αλέξη και ο δολοφόνος του πρέπει να αποδοθεί στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και όχι στις ύαινες των ΜΜΕ που κοιτάζουν πως θα ανεβάσουν τηλεθέαση, πως θα πουλήσουν περισσότερα φύλλα ή πως θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τους εργοδότες τους. Ούτε επιθυμώ την σύληση του νεαρού Αλέξη από τους πολιτικούς, προς άγραν ψήφων... είναι ιδιαίτερα ειδεχθές όταν συμβαίνει αυτό, από οποιοδήποτε πολιτικό φορέα και αν πραγματοποιείται. Σκέψου λοιπόν, αν όντως έχει αναλάβει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ την υπόθεση. Σκέψου τις πιέσεις (γιατί άραγε;) προς τον ιατροδικαστή (βρες σχετικά στο διαδίκτυο και θα φρίξεις), προς τους συνηγόρους (που παραιτήθηκαν) και προς τον σημερινό συνήγορο... Κάποιοι -πολύ γνωστοί- δεν θέλουν ο κατηγορούμενος να έχει υπεράσπιση, ενώ ετρεξαν 10άδες να υπερασπιστούν την 17Ν (που τα μέλη της είχαν καταθέσει σχετικά με τις δολοφονίες απλών πολιτών από τις βόμβες τους πως ήταν "παράπλευρες απώλειες").
    Δεν θέλω να μένει ή να μείνει κανείς ατιμώρητος. Αλλά, σε ρωτάω, εσύ πιστεύεις πως δεν υπήρξαν άλλοι ένοχοι (και ίσως για σοβαρότερα αδικήματα, όπως παραπλάνηση και παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης, δηλαδή των πολιτών) μετά το έγκλημα που έγινε από τον ειδικό φρουρό; Αυτά τα ζώα λοιπόν (για εμένα είναι ζώα), αυτοί οι υποκριτές και γελοίοι που προσπαθούν να καπηλευθούν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν (ποιούς άραγε;) τα συμφέροντα εκείνα που επιθυμούν τον τόπο σε αναταραχή και την επιβολή-αλλαγή του πολιτεύματος καθώς και την καταβαράθρωση της οικονομίας, συνεχίζουν να χλευάζουν την κοινή λογική, να φτύνουν την δημοκρατία και να προτρέπουν σε βία και έκνομες ενέργειες... ενώ ξεχνούν ένα άλλο θύμα, του οποίου ο /οι δολοφόνοι δεν θα αποδοθούν ποτέ στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Προς τι λοιπόν αυτή η υποκρισία; Προς τι η καθοδήγηση των μαζών σε επιλεκτικές μνήμες και δράσεις; Δεν επιθυμώ να χειραγωγούμαι, αλλά επιθυμώ να γνωρίζω την αλήθεια, ακόμη και όταν αυτή δεν μου αρέσει... Οι ύαινες, όμως, που κυκλοφορούν και χειραγωγούν, το μόνο που ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, είναι η αλήθεια και η ανεμπόδιστη μεταφορά της... Γιατί άραγε; Τι ξέρει ο Τσίπρας από την γενιά των 700€; Πόσο μπορεί να νιώσει ο Αλαβάνος τον πόνο και την αγωνία ενός νέου που δεν μπορεί να βρει δουλειά; Πόσο μπορεί να συναισθανθεί ο κάθε πολιτικός από όλα τα κόμματα (πλην ίσως του ΚΚΕ) τους προβληματισμούς της σημερινής κοινωνίας; Ο θάνατος ενός δυστυχώς, έμελλε να τύχει της πλήρους εκμετάλλευσης των λίγων και να γίνει η απαρχή πολύ άσχημων γεγονότων αλλά και σηματοδότησε ξεκάθαρα ένα πολύ δύσκολο αύριο... για όλους εμάς και όχι για όλους εκείνους που παίζουν με τα λόγια και σκοτώνουν καθημερινά τις ελευθερίες μας... Καλή Χρονιά Γιώργο να έχουμε (ή να ελπίζουμε πως θα έχουμε) και καλό είναι να ψάχνουμε, επειδή στις ημέρες αυτές επιθυμούν να μας δίνουν "μασημένη τροφή" και να μας καθοδηγούν στις σκέψεις και στα όνειρα μας για να μας κλείσουν σε μία τεράστια φυλακή, κατάδικους και υπηρέτες των δικών τους συμφερόντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το όλο σκηνικό που περιγράφεις, Κωνσταντίνε, συμφωνεί πάνω κάτω και με τη δική μου εντύπωση επί των πραγμάτων: η καταστρατήγηση του ορθολογισμού. Από τον Αλέξη και την παρέα του στα Εξάρχεια, τον ειδικό φρουρό, τους κουκουλοφόρους και τελικά τα κόμματα και τα ΜΜΕ, ο καθένας θεωρεί ότι έχει αποκλειστικότητα στο δίκιο και πράττει κατά το δοκούν.

    Κατά τη γνώμη μου, αυτό δεν φανερώνει μόνο έλλειψη εμπιστοσύνης στη λειτουργία των θεσμών, π.χ. Δικαιοσύνη, αλλά αμφισβητεί ακόμα την αναγκαιότητα ύπαρξής τους. Αυτή η έλλειψη δημοκρατικής σκέψης με ανησυχεί πάρα πολύ. Για αυτό αναφέρθηκα στο προηγούμενο μήνυμά μου στην κοινωνία-ζούγκλα, γιατί τέτοια (θα) είναι η κοινωνία μας, αν καταργήσουμε (έστω και στην πράξη) τους θεσμούς.

    Τα πράγματα είναι απλά.

    Αν ο Αλέξης και η παρέα του πέταξαν πέτρες και μπουκάλια στους ειδικούς
    φρουρούς, η λύση δεν ήταν να τους πυροβολήσουν, ήταν να τους συλλάβουν και να
    τους πάνε στο τμήμα.

    Αν ο ειδικός φρουρός πυροβόλησε εν ψυχρώ τον Αλέξη, η λύση δεν ήταν να γίνει
    γης μαδιάμ το κέντρο. Η λύση είναι να συλληφθεί και να δικαστεί αυτός και
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ να συζητήσουμε ως κοινωνία για το πώς θα βελτιώσουμε την Αστυνομία
    μας ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοια περιστατικά (το οποίο μέχρι τώρα
    δεν έχει γίνει από κανέναν. Μόνο να κατηγορούμε ξέρουμε).

    Αν οι κουκουλοφόροι άρχισαν να καταστρέφουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία και
    να πετάνε μολότωφ στα ΜΑΤ, η λύση δεν είναι το ανεκδιήγητο «η δουλειά της
    αστυνομίας είναι να αμύνεται και να προπηλακίζεται» για «να μην θρηνήσουμε και
    άλλα θύματα» (δηλαδή, απλά να τους συλλάβουν δεν γίνεται; Η Αστυνομία είτε θα
    δέρνει είτε θα δέρνεται;). Η λύση είναι να αποκτήσουμε μια Αστυνομία που
    μπορεί να διατηρήσει την έννομη τάξη ΧΩΡΙΣ να καταφεύγει σε ακρότητες, ώστε
    τέτοιοι ταραξίες να συλλαμβάνονται και να δικάζονται.

    Τόσες χώρες τα έχουν καταφέρει, εμείς γιατί όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Κωνσταντίνος είπε:
    "Λοιπόν, 2 ήταν οι αστυνομικοί που λυντσαρίστηκαν από τον όχλο... Ο ένας έγινε καλά, λίγο αργότερα και ζει ακόμη. Για αποφυγή παρεξηγήσεων,ο πατέρας του ζώντα έκανε τις δηλώσεις"
    Ψευταράκοοοοοοοοο, δεν ντρέπεσαι να λες τέτοιες μπούρδες;
    Διάβασε και τί γράφει καμία εφημερίδα μεσιέ : http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_17/12/2008_296336
    Άντε να χαθείτε ψευτο-μάνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ψευταράκο, φιλαράκο με το πούρο ή αστερόσκονη, μάλλον θα πρέπει να το απευθύνεις σε αυτούς που σε "προγραμματίζουν" και σε "ενημερώνουν". Κατά τα άλλα, ψάξε, ρώτα, μάθε, αλλά όχι στα στέκια που συχνάζεις, εκεί που το σανό πάει σύννεφο... κοίταξε και αλλού... ποιός ξέρει; ίσως μάθεις περισσότερα... και αληθινότερα... Μέχρι τότε, Καλή Χρονιά σου εύχομαι, για όλους μας δηλαδή, επειδή το ψέμα γύρω μας έχει χτίσει τοίχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Κωνσταντίνε δεν απαντάς όμως ούτε παραδέχεσαι πως παραπληροφορείς τον κόσμο. Αναμασάς μια βολική καραμέλα ενώ όλοι διαβάσαμε το άρθρο της Καθημερινής. Ντροπή σας. Μόνο αυτό έχω να πω. Τίποτα δε θα υποσκιάσει τον θάνατο του Αλέξη, όσο και αν προσπαθείτε. Αύριο θα είμαστε όλοι στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν Black Flag
    Επειδή τον χαρακτηρισμό τον έχεις στο αίμα σου (προφανώς) θα πρέπει να κατανοήσεις πως ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι πολύ σημαντικό γεγονός για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Εάν εσύ θέλεις να έχεις τα πρωτεία, κράτησέ τα. Αυτό όμως δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να γίνεις "Πάπας" (αλάθητο). Κάποτε, όταν καταλαγιάσει η αντάρα από αυτή την υπόθεση θα μάθουμε πολλά περισσότερα από όσα σήμερα γνωρίζουμε. Και μάθε πως τα τείχη από τα ψέμματα έχουν γίνει τεράστια. Εγώ πάντως θρηνώ για όλους μας, αλλά και για τον Αλέξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και μέσα σε όλα αυτά, ψάξε να βρεις και τον ρόλο της "Καθημερινής" στο σήμερα. Θα μάθεις πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλά, η μαλακία μια φορά έγινε.. Απλά είναι αστείο αυτός που υπηρέτησε την παραπληροφόρηση συνειδητά να εξαπολύει μύδρους εναντίον αυτών που έχουν κατευθυνόμενη ενημέρωση (sic!), κοινώς να μας κάνει και διάλεξη. Τα λέμε, merry christmyass !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ibist το μυαλό σου είναι τόσο άρρωστο όσο κι η καρδιά σου... Μάθε πως ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου κλπ όλοι είναι άνθρωποι και πως ο συγκεκριμένος αστυνόμος δεν έπαθε ό,τι έπαθε "εκτελώντας το καθήκονἔπάγγελμά του " αφού δεν αντιμετώπισε εγκληματίες αλλά 30 κολλημένους στον εγκέφαλο... Φρόντισε μην γίνεις κι εσύ τέτοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νομίζετε οτι μπορείτε να έχετε διάλογο με ανεγκέφαλα ;
    Δικαίωμα σας .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]