Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρίημερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον πιλότο του Mirage


Θλίψη σκόρπισε στην Πολεμική Αεροπορία, στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα η είδηση του θανάτου του σμηναγού, Γεώργιου Μπαλταδώρου, μετά την πτώση του αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Σκύρου.

Η οδύνη για το χαμό του 34χρονου κυβερνήτη κλόνισε τη μικρή κοινωνία του Μορφοβουνίου Καρδίτσας, ενώ σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε τη θλίψη του για το συμβάν αλλά και την ευγνωμοσύνη του για τις υπηρεσίες του πιλότου, την αποφασιστικότητά του και την επαγρύπνησή του.

Ο κυβερνήτης του μονοθέσιου αεροσκάφος M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, καταγόταν από το μικρό χωριό της Καρδίτσας, το οποίο βυθίστηκε στο πένθος από τον απρόσμενο χαμό του. Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται στη ζωή, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας που χτύπησε την οικογένεια και τον Γιώργο τους.

Φίλοι και συγγενείς μιλούν για ένα έμπειρο κυβερνήτη, έναν φιλότιμο και γελαστό νέο, που διακρινόταν για την αγάπη του για τα αεροπλάνα και την Πολεμική Αεροπορία.

Το μονοθέσιο Μιράζ 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε στις 12:15 της Πέμπτης 12 Απριλίου στη φάση προσέγγισης για προσγείωση μετά την ολοκλήρωση επιχειρησιακής αποστολής και σε απόσταση εννέα ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου. Προσέκρουσε στη θάλασσα με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη του αεροσκάφους Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου.

Στο μεταξύ κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με αφορμή τον θάνατο του κυβερνήτη του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλες τις μονάδες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΨΕΚΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ, Α ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΟΜΟΣΚΑΤΟΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]