Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Τ. Ερντογάν


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, θα συναντηθεί, σήμερα στις 16:30, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την ελληνική ομογένεια. Επίσης, θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τον διαθρησκειακό διάλογο και το προσφυγικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο μήνυμά του για την Ανάσταση, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε ανακοινώσει στην Κωνσταντινούπολη ότι ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος θα επισκεπτόταν Κυριακή του Πάσχα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, αφού έλαβε την άδεια των αρχών για αυτό έπειτα από επίμονες προσπάθειες πολλών ημερών.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε ευχηθεί οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύντομα «να επιστρέψουν στις οικογένειες τους και στα καθήκοντά τους».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]