Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χυδαίες επιθέσεις από ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ κατά του νεκρού Έλληνα πιλότου


Του Τάσου Ευαγγελίου

Ένα μπαράζ χυδαίων επιθέσεων κατά του έλληνα πιλότου που έχασε χθες τη ζωή του έχοντας ολοκληρώσει μια ακόμη αποστολή στο Αιγαίο, προκειμένου να φυλάξει τα σύνορα (που δυστυχώς για κάποιους υπάρχουν) εξαπέλυσαν χθες γνωστά ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ.

Μέσω facebook και twitter έδειξαν για μια ακόμη φορά το πραγματικό τους πρόσωπο, όπως άλλωστε και στο παρελθόν κατ' επανάληψη έχουν κάνει, μη διστάζοντας να κάνουν ακόμη και ...σεξιστικά σχόλια σε βάρος της χήρας του νεκρού πιλότου.

Το μένος ήταν απίστευτο και μπορεί να δόθηκαν από χρήστες κατάλληλες απαντήσεις όμως η χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τέτοιο τρόπο και σε τόσο προσωπικό επίπεδο κατά ενός πιλότου πατέρα δύο παιδιών δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι γνωρίζονται ποιοί κρύβονται πίσω από τα σχόλια η.. .σχολή του υπογείου της Κουμουνδούρου, που ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως Δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει, πρέπει αφενός να τα καταγγείλει ευθέως και ανοιχτά αφετέρου να άρει την όποια εμπιστοσύνη έχει προς τα πρόσωπα.

Τα γνωστά δηλαδή ΣΥΡΙΖΟτρολ που γράφουν ανερυθρίαστα την ώρα που το άψυχο σώμα του πιλότου δεν έχει ανασυρθεί, ότι "άσε που θεωρώ απείρως ηρωικότερο έναν οδηγό ΕΚΑΒ, λεωφορείου σχολικού, πυροσβεστικού, κοκ από έναν οδηγό πολεμικού αεροσκάφους". 'Η να σημειώνουν πως το μοιραίο Μιράζ "έπεσε γιατί ήταν ασταύρωτο" ή ακόμη ακόμη πως πρόκειται για "εργατικό ατύχημα".

Είναι βέβαιο πως τα ΣΥΡΙΖΟτρολ αγνοούν τι σημαίνει να είσαι πιλότος μαχητικού αεροσκάφους. Να γνωρίζεις πως κινδυνεύει η ζωή σου για οποιοδήποτε λόγο και οποιαδήποτε στιγμή. Να ξεκινάς από το σπίτι και να μη γνωρίζεις αν θα ξαναδείς την οικογένειά σου.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΗΡΩΑΣ....ΑΘΑΝΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΗΡΩΕΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΙΚΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΩ. Τώρα πετάει μαζί με τους αγγέλους. Μαζί με τον άλλο ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΗ. Και τόσους άλλους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ που έπεσαν για την υπεράσπιση της πατρίδας μας. Σύνορα υπάρχουν και θα έρθει πάλι η στιγμή που θα κλείσουν για κάθε βάρβαρο απολιτιστο που θα σκεφτεί να τα περάσει αφού πρώτα στείλουμε στον αγύριστο όσους είναι μέσα εδώ. Μαζί με τα τρολ του σύριζα. Έχει να πέσει πολλυ σφάξιμο. Δυστυχώς αυτά τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ η πατρίδα τα ξεχνάει. Δυστυχώς. Ενώ τρέχει να θυμηθεί κάτι άχρηστους τυπακους. Π.χ. Φύσσα.

    Να μπει το σχόλιο μου όπως είναι. Πάντα είχα την ευθηνή των πράξεων μου και των λεγόμενον μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΚΙΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ...;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...!!!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]