Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δυτική πολεμική υστερία


Η προπαγάνδα σε σχέση με Συρία, η οποία οργανώνεται με τη βοήθεια των ΜΚΟ ή των «λευκών κρανών» από τη Δύση που θέλει πόλεμο και μάλλον θα τον έχει, είναι σχεδόν τέλεια – οπότε λογικά ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ αναφέρθηκε σε μεθόδους Γκέμπελς.

Γράφει ο Ιάκωβος Ιωάννου

Όπως σε όλους τους λαούς υπάρχουν σωστοί και μη σωστοί, καλοί και κακοί άνθρωποι, έτσι και στη Γερμανία – όπου όταν την κατηγορούμε για την ύπουλη συμπεριφορά της από το ξεκίνημα της Ευρωζώνης, καθώς επίσης για τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα, εννοούμε πάντοτε τις εκάστοτε κυβερνήσεις και όχι τους Πολίτες της (άλλωστε οι δικές μας κυβερνήσεις δεν είναι καλύτερες).

Το γεγονός αυτό τεκμηριώνεται μεταξύ άλλων από την προτροπή ενός σημαντικού Γερμανού επιστήμονα, σύμφωνα με τον οποίο οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να διώξουν τη χώρα του από την Ευρωζώνη εάν δεν αλλάξει στάση, αφού αυτή είναι η αιτία των οικονομικών προβλημάτων όλων των κρατών-μελών του ευρώ (πηγή) – ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους οικονομολόγους της που επιβεβαιώνουν τις γερμανικές οφειλές απέναντι μας, εκτιμώντας τες από 180 δις € και άνω.

Εν τούτοις, όχι μόνο δεν φαίνεται να αλλάζει στάση η Γερμανία αλλά, ακόμη χειρότερα, προσπαθεί να αναδειχθεί στη μητρόπολη μίας δικής της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας, αντιμετωπίζοντας όλα τα άλλα κράτη ως αποικίες της – μεταξύ άλλων στελεχώνοντας όλες τους οργανισμούς της Ευρωζώνης και της ΕΕ με δικά της άτομα, ενώ στη Φρανκφούρτη δεν στεγάζεται μόνο η χρηματοπιστωτική καρδιά της νομισματικής ένωσης, η ΕΚΤ, αφού εκεί είναι επί πλέον η έδρα του SSM.

Χαρακτηρίζεται δε ως απίστευτα θρασύς η απαίτηση του SSM να μεταβούν στη Φρανκφούρτη οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών στις 18 και 19 Απριλίου, για να τους ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής (stress tests) – σε κάθε έναν χωριστά, σχετικά με το εάν η τράπεζα του χρειάζεται αύξηση κεφαλαίου!

Η πολεμική υστερία

Στον αντίποδα τώρα βρίσκεται ένας Γερμανός αναλυτής ο οποίος, ανησυχώντας γενικότερα για τους κινδύνους που απειλούν τον πλανήτη, επειδή κυβερνάται κατά τον ίδιο από ψεύτες και εγκληματίες, γράφει τα εξής:
«Εμείς, η δική μου γενιά, έχουμε ρωτήσει τους γονείς μας και τους έχουμε κατηγορήσει, λέγοντας τους τα παρακάτω: «Γιατί υποταχθήκατε στους ναζί, γιατί δεν αμυνθήκατε, γιατί δεν εμποδίσατε τον πόλεμο που ακολούθησε;». Σήμερα καταλαβαίνω γιατί. Οι μηχανισμοί της παραπλάνησης και χειραγώγησης των μαζών είναι εντυπωσιακά όμοιοι.
Οι ναζί έδωσαν την εντύπωση στους γονείς μας πως εμείς οι Γερμανοί είμαστε κάτι εντελώς ιδιαίτερο, σε κάθε περίπτωση «οι καλοί» – όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα στη Δύση, όπου οι κυβερνήσεις ενδιαφέρονται δήθεν μόνο για το καλό μας, αλλά λένε ψέματα και εφευρίσκουν ενδεχόμενες επιθέσεις εκ μέρους των κακών εχθρών. Οι ναζί είχαν κυριαρχήσει στους διάφορους Θεσμούς, είχαν οργανώσει επαγγελματικά τα ΜΜΕ και είχαν υποτάξει τους Πολίτες, ενώ ήταν τέλειοι στην προπαγάνδα – όπως οι σημερινοί απόγονοι τους» (J.B.).
Ο Γερμανός έχει δίκιο. Όλοι εμείς που ανήκουμε σήμερα στη Δύση, είτε βρισκόμαστε σε αποικίες όπως η Ελλάδα με μητρόπολη τη Γερμανία που όμως είναι επίσης προτεκτοράτο των Η.Π.Α. (ανάλυση), είτε αλλού, παραπονιόμαστε για τα μεταναστευτικά κύματα από την Ανατολή που εμείς τα προκαλέσαμε με τις εξής πράξεις μας:
(α) με τον πόλεμο του Ιράκ το 1990 για τη δήθεν κακομεταχείριση μωρών του Κουβέιτ στις θερμοκοιτίδες τους το 1990 (πηγή),
 (β) με την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας το 1999 επειδή δήθεν οι Σέρβοι δεν ήταν πρόθυμοι για συμβιβασμούς – ενώ για να δικαιολογηθεί η στρατιωτική επέμβαση εφευρέθηκε το ονομαζόμενο «Horseshoe Plan»,
(γ) με τον πόλεμο του Ιράκ το 2003 βασισμένο στο ψέμα της χρήσης χημικών όπλων εκ μέρους του Σαντάμ Χουσεΐν – με αποτέλεσμα το θάνατο άνω των 700.000 ανθρώπων και την καταστροφή μίας ιστορικά πολύ σημαντικής χώρας,
(δ) με την επέμβαση στη Λιβύη και στο Αφγανιστάν με δικαιολογία την τρομοκρατία κοκ.

Τα τελευταία χρόνια δε συμβαίνει κάτι ανάλογο με τη Συρία, όπου εφευρίσκονται συνεχώς νέα εγκλήματα της κυβέρνησης της, καθώς επίσης των συμμάχων της – της Ρωσίας και του Ιράν που δέχονται το μαζικό οικονομικό πόλεμο της Δύσης, στηριγμένο σε ψέματα όπως αυτό της δηλητηρίασης του διπλού πράκτορα στη Μ. Βρετανία. Η προπαγάνδα, η οποία οργανώνεται με τη βοήθεια των ΜΚΟ ή των λευκών κρανών είναι τέλεια – οπότε λογικά ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ αναφέρθηκε σε μεθόδους Γκέμπελς (χάρτης των στρατευμάτων στη Συρία)

Επιμύθιο

Ολοκληρώνοντας, αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα πως ισχύει είναι το ότι, στη Δύση επιτρέπονται τα πάντα – τόσο τα ψέματα, όσο και οι εγκληματικές πράξεις. Σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις της δε θέλουν να πείσουν πως ενδιαφέρονται κυρίως για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για τη Δημοκρατία, καθώς επίσης για το δυτικό τρόπο ζωής – ενώ τα άλλα κράτη, ειδικά τα μεγάλα όπως η Ρωσία και η Κίνα, είναι εχθροί που έχουν ως αποκλειστικό στόχο τους την καταστροφή μας. Δυστυχώς όμως κανένας δεν αντιδράει και οι μάζες υποτάσσονται – όπως κάποτε οι Γερμανοί, όταν είχαν καταλάβει την εξουσία οι ναζί, με τα γνωστά επακόλουθα για τις ίδιες και τον πλανήτη.

Analyst


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]