Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάιατ: Ελπίζουμε ότι οι δύο στρατιωτικοί θα επιστρέψουν σύντομα


Στα ελληνοτουρκικά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, κατά την επίσκεψή του, την Τετάρτη, στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Ο κ. Πάιατ, σε ερώτηση αν ο ίδιος εκτιμά ότι θα υπάρξει κλιμάκωση με τη γείτονα χώρα, απάντησε ότι, ως προς αυτό, δεν έχει «μαντικές ικανότητες»: «Δεν έχω την κρυστάλλινη σφαίρα, όπως απαντώ συχνά», ανέφερε.

Πάντως, ως προς το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, εξέφρασε εκ νέου την ελπίδα να επιστρέψουν γρήγορα στην Ελλάδα.

«Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι υποστηρίζουμε σαφώς την προσέγγιση του Ελληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος προσπαθεί να βρει βάσεις για διάλογο. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτών για την Ελλάδα. Και ελπίζουμε ότι οι δύο αυτοί Έλληνες στρατιωτικοί θα επιστρέψουν γρήγορα», υπογράμμισε.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]