Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο εξαφανισμένος Αλέξης Τσίπρας


Του Τάσου Ευαγγελίου

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μη χαλάσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πάσχα και να μην παραστεί στην κηδεία του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, παρά τις αρχικές διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου περί του αντιθέτου.

Με την πολιτεία να έχει κηρύξει τριήμερο Εθνικό πένθος για τον άδικο χαμό, ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν πήγε και εκπροσωπήθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δείχνοντας, για μια ακόμη φορά, πως στα δύσκολα είναι εξαφανισμένος.

Πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για ζητήματα που συνδέονται με υποθέσεις, όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος έχουν κατ επανάληψη εκφράσει απόψεις που δεν συνάδουν με το... κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Ο άδικος χαμός του σμηναγού εν ώρα καθήκοντος έλαβε διαστάσεις εθνικής τραγωδίας, μέσα στο κλίμα έντασης που έχει διαμορφωθεί με την Τουρκία, πολύ δε περισσότερο τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, έχοντας απογειωθεί από τη Σκύρο προκειμένου να αναχαίτιση τουρκικά αεροσκάφη.

Όμως ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να εξαφανιστεί, με ορισμένες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κάποιες προγραμματισμένες επαφές που δεν ανέβαλε για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί. Πληροφορίες που ελέγχονται και που εκπορεύονται από το γεγονός ότι από την Παρασκευή το απόγευμα δεν έχει δώσει στίγμα για το που βρίσκεται.

Και μάλιστα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τόσο το Εθνικό πένθος για το σμηναγό όσο και η κατάσταση στη Συρία.

Η... εξαφάνιση Τσίπρα και η απουσία του στην κηδεία την ώρα του Εθνικού Πένθους έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν στο Εξωτερικό. Οι ηγέτες των χωρών αναβάλλουν επίσημες επισκέψεις και συναντήσεις, επιστρέφουν προκειμένου να είναι παρόντες όχι μόνο στη διαχείριση αλλά και ενώπιον των πολιτών.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]