Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άσκηση Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας - Σερβίας από 1η ως 10 Ιουνίου


Δεκαήμερη άσκηση Ειδικών Δυνάμεων με τη συμμετοχή Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Σερβίας, θα γίνει από τη 1η ως τις 10 Ιουνίου στην Ελλάδα. Αυτή είναι η κοινή στρατιωτική άσκηση που αποφάσισαν οι ηγέτες των τεσσάρων χωρών στη συνάντηση που είχαν χθες στο Βουκουρέστι.

Είναι η πρώτη φορά που οι Ειδικές Δυνάμεις αυτών των χωρών θα συνεκπαιδευτούν κι αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει τη σημασία του.

Οι ηγέτες των τεσσάρων συναντήθηκαν χθες στη πρωτεύουσα της Ρουμανίας και συμφώνησαν στην ανάγκη κοινού βηματισμού για την επιτυχία της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Δυτικών Βαλκανίων, που θα γίνει στη Σόφια στις 16-17 Μαΐου.

Militaire


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]