Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αινιγματικό email από την πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα: "Σε περίπτωση μεγάλης κρίσης στην Ελλάδα..."


Ένα περίεργο email, το οποίο περιλαμβάνει σχέδιο ασφαλείας που έχει εκπονήσει η πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα σε περίπτωση μεγάλης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, κρίσης, έλαβαν οι Γάλλοι υπήκοοι που ζουν στην Ελλάδα.

Όπως μεταδίδεται, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς στο παρελθόν είχαν σταλεί κάποια ανάλογα e-mails που αναφέρονταν ξεκάθαρα σε καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές.

Στο email αναφέρεται πως «σε περίπτωση μεγάλης κρίσης, όλοι οι Γάλλοι υπήκοοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο και διαμένουν στην Ελλάδα, θα απευθύνονται στον υπεύθυνο ασφαλείας του γαλλικού προξενείο ή της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα».

Αναλυτικά, το e-mail αναφέρει (στην μεταφρασμένη μορφή του):
Κυρίες και κύριοι,
Σε περίπτωση μεγάλης κρίσης, όλοι οι Γάλλοι υπήκοοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο και διαμένουν στην Ελλάδα, θα απευθύνονται στον υπεύθυνο ασφαλείας του γαλλικού προξενείο ή της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα.Στο σχέδιο του προγράμματος ασφάλειας της γαλλικής κοινότητας, η υπηρεσία της προξενείου της γαλλικής πρεσβείας σας παρέχει κάποιες πληροφορίες:
Σχέδιο ασφαλείας και επικεφαλής για την ασφάλεια
Σας καλούμε να συμβουλευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: httphs://gr.ambafrance.org.// Plan-de securite-ilots-6522
Γνωρίζετε τον δικό σας υπεύθυνο ασφαλείας;
Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε, μπορείτε να βρείτε αυτή την πληροφορία.
Με την ευκαιρία αυτή σας υπενθυμίζουμε να καλείτε την οικογένειά σας,τους φίλους και τους γνωστούς σας προκειμένου να εγγραφούν στους καταλόγους μας έτσι ώστε να διασφαλιστεί στο μέγιστο η ασφάλεια των υπηκόων μας κατά την διάρκεια των μετακινήσεών τους εκτός Γαλλίας: https//pastel.diplomatie.gouv. fr/fildariane/dyn/public/ login.html
Όλες οι προαναφερθείσες πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες στο άρθρο που ακολουθεί στην ιστοσελίδα:
https://ambafrance.org/ Connaissez-vous -votre chef-d-ilot
Για την καλύτερη ασφάλειά σας,καλείστε να ανανεώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία με όλες τις πιθανές αλλαγές (όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.α.) και να καταγράψετε απευθείας στο λογαριασμό σας στην ηλεκτρονική εφαρμογή service -public.fr
Με εκτίμηση
Γαλλικό Προξενείο Αθηνών


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τιποτα δεν ειναι αιγματικο!

    Αναφερονται σε ελληνοτουρκικη συγκρουση!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]