Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αστυνομικοί κατά Τόσκα για αναρχικούς: Ο υπουργός στέλνει μήνυμα ανοχής


Στον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, έστρεψε τα βέλη του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας για τις καταδρομικές επιθέσεις των αλληλέγγυων και τη στάση της Αστυνομίας τις τελευταίες ημέρες

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ» με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τόσκα στη ΓΑΔΑ και την κριτική που άσκησε στους αξιωματικούς της αστυνομίας για μειωμένα αντανακλαστικά στις επιθέσεις με χειροβομβίδα στο Α.Τ. Καισαριανής και στις καταστροφές καταστημάτων στην Ερμού και αλλού, ο κ. Γερακαράκος είπε ότι «είναι άδικο να τα ρίχνουμε στους αστυνομικούς και ο υπουργός το έκανε πράξη. Ο κ. Τόσκας στέλνει το μήνυμα της ανοχής. Ξέρει το ρόλο του. Όμως, πρέπει να αναλογίζεται τι έχει δείξει το προηγούμενο διάστημα».

Ο Γρηγόρης Γερακαράκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ρόλο της πολιτείας μετά τη σύλληψη, κάποιες φορές, των λεγόμενων «μπαχαλάκηδων».

«Δεν πάει το κράτος ως πολιτικός ενάγων στη δίκη -δηλαδή κάποιος από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να υπερασπιστεί τη δημόσια περιουσία που έχει καταστρέψει ο κατηγορούμενος- με αποτέλεσμα να μην καταδικάζονται. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρέφουν. Όλες οι κυβερνήσεις έχουν δείξει ανοχή. Με αυτό τον τρόπο, είτε με δόλο είτε όχι, υπερασπίζονται αυτούς τους κυρίους» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Νωρίτερα, ο Ν. Τόσκας κατά την επίσκεψή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους στην αστυνόμευση του κέντρου και ειδικότερα στην αντιμετώπιση των «μπαχαλάκηδων».

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αποτελεσματικότητά σας ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τη διαχείριση των τελευταίων περιστατικών. Λάθη κάνουν μόνο όσοι εργάζονται. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη ωστόσο και η αδιαφορία ελέγχονται» φέρεται να δήλωσε ο κ. Τόσκας απευθυνόμενος στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]