Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ποινική δίωξη στον ψευτομουφτή της Κομοτηνής και ο υβριδικός πόλεμος της Τουρκίας


Ο παράνομα εκλεγμένος ψευτομουφτής της Κομοτηνής από το 1990, Ιμπραήμ Σερίφ, κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας με αφορμή τη συμμετοχή του σε μια ισλαμική θρησκευτική εκδήλωση το 2016, κάτι που απαγορεύεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου Anadolu.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το γραφείο του Εισαγγελέα στη Κομοτηνή άσκησε εναντίον του μουφτή ποινική δίωξη, ενώ η πρώτη ακρόαση θα γίνει στις 8 Μαΐου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ψευτομουφτή στο Anadolu την Τετάρτη η πραγματική κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική από τις αξιώσεις της εισαγγελίας.
Όπως φαίνεται να δηλώνει ο ίδιος: «παρακολούθησα την εκδήλωση αφού με κάλεσαν μουσουλμάνοι συνάδελφοί μου». «Είμαι υπεύθυνος για την οργάνωση ενός θρησκευτικού γεγονότος, αλλά ως θρησκευτικές αρχές, πρέπει να παρέχουμε θρησκευτικές υπηρεσίες σε εκείνους που ζητούν βοήθεια», πρόσθεσε.

Απορίας άξιο είναι το πως δεν έχει ασκηθεί εισαγγελική δίωξη κατά του Ιμπραήμ Σερίφ για αντιποίηση αρχής, αφού κινείται ως μουφτής, παραβιάζοντας και αντικαθιστώντας τον πραγματικό διορισμένο μουφτή Ροδόπης, προσποριζόμενος άγνωστα οικονομικά οφέλη. Για τον εν λειτουργία και εν πλήρη εξελίξει υβριδικό πόλεμο (μέσω των ΜΜΕ) της Τουρκίας προς την Ελλάδα, έγραψε σχετικά το ViaDiplomacy.

Στοιχεία «Υβριδικού Πολέμου» και στα Ελληνικά ΜΜΕ από τους Τούρκους

Η Ελλάδα βρίσκεται σε έναν «Υβριδικό Πόλεμο» με την Τουρκία. Στόχος και ο οποίος έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό από τους Τούρκους είναι να καλλιεργηθεί ένα κλίμα φόβου στους Έλληνες πολίτες με μια σειρά γεγονότων (Εμβολισμός «Γαύδος» και σύλληψη αξιωματικών)

Από το πρωί της Κυριακής κυκλοφορεί μια είδηση η οποία μας δείχνει ότι Τούρκοι έχουν προχωρήσει και σε άλλες παραμέτρους του «Υβριδικού Πολέμου» και συγκεκριμένα εισχωρούν στν ροή ειδήσεων των Ελληνικών ΜΜΕ. Γνωρίζοντας ότι τα τελευταία παρακολουθούν τα Τουρκικά ΜΜΕ που ελέγχονται πλήρως από το καθεστώς του Ερντογάν, δημιούργησαν μια είδηση την οποία την πήραν και την αναπαρήγαγαν τα μεγαλύτερα Ελληνικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα το πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι «ασκήθηκε Ποινική δίωξη στον εκλεγμένο μουφτή της Κομοτηνής Ibrahim Serif για κατάχρηση εξουσίας». Τα Ελληνικά ΜΜΕ έπεσαν στην «παγίδα» χωρίς να γνωρίζουν ότι το Πρακτορείο Anadolu αναφερόταν στον «Ψευτομουφτή» Κομοτηνής καθώς επίσης ότι και οι νόμιμοι Μουφτήδες διορίζονται και δεν εκλέγονται.

Επίσης το Anadolu έκανα αναφορά για δίωξη από την εισαγγελία Κομοτηνής για κατάχρηση εξουσίας. Και αυτό είναι λάθος γιατί ο «Ψευδομουφτής» Κομοτηνής και Ξάνθης κάνουν αντιποίηση αρχής και όχι κατάχρηση εξουσίας γιατί δεν τους έχει δοθεί καμιά εξουσία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]