Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οργανωμένο Σχέδιο πολιτικής Ανωμαλίας ενός Παρακρατικού Καθεστώτος που ψυχορραγεί


Μετά και το χθεσινοβραδινό τρομοκρατικό χτύπημα που είχε ως στόχο την οικογένεια Μητσοτάκη και προσωπικά τον Κυριάκο, δεν χωρά πλέον καμιά αμφιβολία πως βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη ένα οργανωμένο σχέδιο Πολιτικής Ανωμαλίας από ένα Καθεστώς που καταρρέει.

Είναι τέτοιος ο τρόμος των Πραιτωριανών του Μαξίμου, απέναντι στην Οργή του Λαού και όπως αυτή εκφράστηκε μέσω των συλλαλητηρίων για την υπόθεση της Μακεδονίας, που πλέον όλα είναι πιθανά να συμβούν στην χώρα.

Το άνοιγμα της υπόθεσης της Novartis, τα υπόλοιπα που έρχονται καθώς κα η λάσπη στον ανεμιστήρα απέναντι σε όποιον Πολιτικό, Δημοσιογράφο ή Μέσο Ενημέρωσης αντιτίθεται στο Σταλινοφασιστικό μόρφωμα που κυβερνά τον τόπο είναι μόνο η αρχή.

Γιατί όπως όλα δείχνουν σε λίγο θα αρχίσουν να «μιλούν» και τα κουμπούρια των επιγόνων των «φαρμακοχέρηδων».

Η χώρα θα μπει σε μια περιδίνηση που δεν έχει γνωρίσει όμοια της, μετά την μεταπολίτευση.

Και όλα αυτά γιατί το Τελειωμένο Καθεστώς του Τσίπρα και της παρέας του, θα παλέψει με λύσσα για να διατηρηθεί με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο στην Εξουσία.

Είναι ζήτημα Δημοκρατίας να τους Τελειώσουμε πριν μας Τελειώσουν.

Lykavitos


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]