Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ρέμπελοι απειλούν να ισοπεδώσουν την... Αθήνα!


Εφιαλτική προειδοποίηση αντιεξουσιαστών: «Θα ισοπεδώσουμε την πόλη»

Την ώρα που ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζει όχλο τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που συγκεντρώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια – που καίνε τις ελληνικές σημαίες – , την ίδια ώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αφήνει στο απυρόβλητο τα δικά της παιδιά του Ρουβίκωνα και τους αντιεξουσιαστές που καίνε και σπάνε τις περιουσίες των Αθηναίων με το αιτιολογικό ότι πρέπει να μεταφερθεί από τις φυλακές Λάρισας στον Κορυδαλλό ο βομβιστής του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Το θράσος μάλιστα των υποτιθέμενων αντιεξουσιαστών έφτασε στο σημείο να απειλούν την Αθήνα με ισοπέδωση λες και είναι κατακτητές στο Αφρίν.

Στο κείμενο που αναρτήθηκε στο athens.indymedia αναφέρονται τα εξής: Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπια δυναμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπασαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλου.

Για τον Γιαγτζόγλου έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων αντεξουσιαστές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αφού βγήκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Παρόμοιος ήταν ο λόγος και για πυρπόληση ΑΤΜ, ρίψη μολότοφ σε παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σπάσιμο τζαμαριών σούπερ μάρκετ και τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε αυτοκίνητο αστυνομικού στην Πάτρα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε τέλος κατάληψη για λίγη ώρα στα γραφεία της εφημερίδας «Η Αυγή» με τα περίπου 20-25 άτομα να αποχωρούν στη συνέχεια προς την πλατεία Ομονοίας.

Έσπασαν 10 καταστήματα στην Ερμού

Η καταδρομική επίθεση στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, έγινε επίαης τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Η ομάδα των ατόμων προκάλεσε σημαντικές φθορές σε εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας.
Συνολικά φθορές έχουν υποστεί περίπου 10 καταστήματα.

Η τελευταία φορά που σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην Ερμού με δεκάδες σπασμένες βιτρίνες ήταν τον περασμένο Ιούλιο μετά την πορεία συμπαράστασης για την Ηριάννα.
Οι ζημιές ήταν τότε τεράστιες, καθώς με πέτρες, ρόπαλα και σφυριά «κατέβαζαν» αδιακρίτως όλες τις τζαμαρίες των καταστημάτων κατά μήκος ενός εκ των κεντρικών δρόμων της πρωτεύουσας.
Τότε είχαν προκληθεί ζημιές σε συνολικά 67 καταστήματα όπως είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αυτη η ενταση ειναι "απαραιτητη" για την κυβερνηση , για τον

    αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης απο τα εθνικα μας θεματα και την

    οικονομια.

    Πιθανον να μην τους βγαινει ουτε το σκανδαλο Novartis!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους βγαίνει τίποτα, ειδικά μετά από τις επιδοτήσεις ενοικίων στους πλούσιους βολευτάδες μας. Χτυπάνε τους καταστηματάρχες οι αναρχικοί που νομίζουν ότι είναι δικά τους τα καταστήματα και αδιαφορούν για την κρίση που υπάρχει και την φτώχεια των καταναλωτών. Η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει ότι αυτήν θα κατηγορήσουν οι πολίτες που δεν τους προστατεύει ενώ τους υπερφορολογεί.

      Διαγραφή
  2. Οι μεροκαματιάρηδες καταστηματάρχες τι φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο ποτε τα αεργα και αμορφωτα ανδρεικελα αποκαλουνται κυριοι ;
    Αυτα μας οδηγησαν σε τετοια καταντια .
    Δεν νομιζεις αρθρογραφε οτι εχει ελθει εδω και καιρο η ωρα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους , μπας και εμπεδωσουμε που μας οδηγησαν οι αληταραδες δωσιλογοι και ελληνοφωνα ΤΟΜΑΡΙΑ που παριστανουν τους Ελληνες πολιτικους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]