Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκαλούν την λογική Κοτζιάς και Πολάκης με διαδικτυακές δήλωσεις τους


Δεν είδε, δεν άκουσε και δεν κατάλαβε τίποτε ο Κοτζιάς!
Είδε κομματική αποτυχία στο συλλαλητήριο των πολιτών
Διαψεύδουν την πραγματικότητα,
αλλά δεν θα μπορέσουν να την αποφύγουν...

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Καμία επαφή με την πραγματικότητα! Αυτή είναι η επιεικής εξήγηση που μπορεί να δοθεί στον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, μετά την ανακοίνωσή του σχετικά με το σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας, στο οποίο διαπίστωσε αποτυχία πολιτικής χειραγώγησης, στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και, φυσικά, εντολή συνέχισης των συνομιλιών του για την παράδοση του όρου «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων.

Ακολουθώντας το «πνεύμα» Τσίπρα δήλωσε «συνεχίζω με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας»…!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, με σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική», έδωσαν... 140.000 πολίτες, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με ένα «tweet», έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να απαξιώσει τα μηνύματα που έστειλε η λαοθάλασσα της πλατείας Συντάγματος.


Αποτιμώντας το συλλαλητήριο, ο κ. Κοτζιάς έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:
«Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω,λοιπόν, με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας».
Η αντίδραση αυτή του Έλληνα ΥΠΕΞ ήταν η πρώτη επίσημη από την πλευρά της κυβέρνησης και έρχεται, φυσικά, σε αντιδιαστολή με την πρόσφατη ανακοίνωση της Κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ», στην οποία μετέχουν τόσο ο κ. Κοτζιάς όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Υπενθυμίζεται ότι, με την εν λόγω ανακοίνωση, η Κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ» είχε επισημάνει ότι η συμμετοχή είναι «δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης» και ότι «η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζονται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών».

Πολάκης: «Η λαοθάλασσα που περίμεναν οι «διοργανωτές» δεν ήρθε»

Ακολουθώντας το "πνεύμα Κοτζιά", με ανάρτησή του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολίασε τη συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο της Αθήνας. «Για τον Μικη δεν θα πω κουβέντα……ο καθένας ειναι οι πράξεις του σε κάθε περίοδο της ζωής του….» έγραψε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε: «Θα πω όμως: Η λαοθάλασσα που περίμεναν οι «διοργανωτές» δεν ήρθε!!!!! Γιατί ο κόσμος κατάλαβε …..και δε θέλει ο πατριωτισμός του να γίνει το εφαλτήριο κάποιων για να ξαναγυρίσουν στο φαγοπότι…».


Σε κάθε περίπτωση πρόκειται περί κυβερνητικής σκοπιμότητας η οποία δεν υπαγορεύεται από την λογική, αλλά ούτε και από το ένστικτο πολιτικής επιβίωσης. Είναι επίσης προφανέστατο πως ο κ. Κοτζιάς και η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να αντιληφθούν πως βρίσκονται προ μιας κοινωνικής – λαϊκής έκρηξης που θα ζημιώσει τους ίδιους, αλλά και τη χώρα. Η εμμονή τους θυμίζει αρχηγούς απολυταρχικών πολιτευμάτων που κατέπεσαν ηχηρά και εξευτελιστικά. Ευελπιστούμε πως ο κ. Κοτζιάς θα έχει τη δυνατότητα να δώσει επαρκείς εξηγήσεις στο Ειδικό Δικαστήριο που θα τον οδηγήσει μια πραγματικά ελληνική κυβέρνηση και θα παρουσιάσει το ίδιο σθένος αντιμετωπίζοντας την απόφαση των δικαστών του…




 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. "Η λαοθάλασσα που περίμεναν οι «διοργανωτές» δεν ήρθε!!!!! Γιατί ο κόσμος κατάλαβε …..και δε θέλει ο πατριωτισμός του να γίνει το εφαλτήριο κάποιων για να ξαναγυρίσουν στο φαγοπότι…»."

    Και γιατι δεν κανετε δημοψηφισμα ,ρε ξεφτυλισμενα ανδρεικελα;

    Και ακομα και αν δεν ειχε ερθει ο αναμενομενος κοσμος, απο που βγαζετε το

    αυθαιρετο συμπερασμα οτι οσοι Ελληνες δεν ηρθαν στο συλλαλητηριο

    υποστηριζουν τις θεσεις σας;

    Και γιατι βγαζετε το εξισου αυθαιρετο συμπερασμα οτι οσοι συμμετειχαν στο

    συλλαλητηριο υποστηριζουν το φαγοποτι των προηγουμενων;

    Να πατε σε οφθαλμιατρο και οι δυο σας!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου4 Φεβρουαρίου 2018 στις 10:28 μ.μ.

    Είναι απίστευτο το πώς ένας υπουργός Εξωτερικών λέει αυτά που είπε ο Κοτζιάς για το συλλαλητήριο. Είναι ολοφάνερο. Οι άνθρωποι προσπαθούν να απαξιώσουν τη γαλανόλευκοι λαοθάλασσα και τη βούληση που εξέφρασε, για να μπορέσουν να περάσουν την προδοσία. Διαφορετικά θα χαιρόντουσαν με αυτή τη λαοθάλασσα και μόνο ύμνους θα είχαν να πουν γι'αυτήν .
    Και επί πλέον προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν στηρίγματα σε Ιεράρχες που έχουν χάσει πλήρως την έξωθεν καλή μαρτυρία στα μάτια και στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
    Αυτή η κατασκότεινη στα όρια του μαύρου κυβέρνηση στέκεται με πείσμα απέναντι στον ελληνικό λαό. Αλλά ποιος ποτέ στάθηκε "ολοκληρωτικά" απέναντι στον ελληνικό λαό και δε ήταν αυτός που εκμηδενίστηκε και όχι ο ελληνικός λαός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αφου έχουν παρει θεση απέναντι μας μηπως κι εμεις στο επόμενο συλλαλητήριο να πάρουμε θέση απέναντί τους, καθαρά και ξάστερα;

      Διαγραφή
  3. Πόσο γραφικός μπορεί να είναι κανείς στις δηλώσεις του; Δεν θα μπορούσα ακόμα κ με τα πιο δυνατά μου. Μήπως δεν είδε καν συλλαλητήριο;; Τόσο υπάνθρωποι, ουτιδανοί, με εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο πολιτισμού και ευπατριδισμό. Βαθιά ελαττωματικά μεταλλαγμένα όντα, που πλένουν τα πόδια του αφέντη τους για στερνή φορά. Ούτε λύπηση δεν τους αξίζει. Όπως τα είπε ο αιώνιος Μίκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]