Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απίστευτο. Σκοπιανοί ζητούν να αναγνωριστεί γενοκτονία από την Ελλάδα


Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Μακεδονικό κάποιες ακραίες φωνές στην ΠΓΔΜ επιμένουν ότι η χώρα μας είναι ο εχθρός και καλούν να αναγνωριστεί γενοκτονία από την Ελλάδα.

Όπως βλέπετε, μια ομάδα πολιτών πραγματοποίησε διαμαρτυρία έξω από το Κοινοβούλιο των Σκοπίων με σκοπό τη συλλογή υπογραφών και χρημάτων ώστε να αρχίσει σχετική καμπάνια για τη γενοκτονία στους κατοίκους της «Μακεδονίας του Αιγαίου».

"Οι Έλληνες έδιωξαν από τις οικίες τους 1.000.000 άτομα, 300.000 «Μακεδόνες» δολοφονήθηκαν εκ των οποίων 20.000 παιδιά, 600 χωριά κάηκαν από το 1912 έως το 1965" αναφέρει σχετικό πλακάτ με ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεκρών. Από τα μεγάφωνα ακούγονται διάφορα πατριωτικά τραγούδια για την «Μακεδονία του Αιγαίου».



Life-Events


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!!Δεν εκπλήσσομαι.Είναι τα συμπτώματα και τα αποτελέσματα που παράγει η τεχνητή και ψευδής ταυτότητα, τα οποία ενίοτε κυμαίνονται ανάμεσα στην θλίψη που τους παρέχει το ψευδές και ανιστόρητο,το μίσος προς κάτι το οποίο δεν μπορούν να αντιληφθούν,να φθάσουν ούτε να μοιάσουν(τον ελληνισμό και τη διαχρονικότητα αλλά και οικουμενικότητα από καταβολής κόσμου και ιστορίας του ανθρώπου) και στην απεγνωσμένη προσπάθεια , πανικόβλητη και παράφρων να γλιτώσουν στην πραγματικότητα από την κατακραυγή των ίδιων των παιδιών τους και γενεών!! που ανέθρεψαν με πλαστή ιστορία η οποία τώρα βλέπουν ότι καταρρέει!!Ασφαλώς οι αντιδράσεις τους στην όλη κατάσταση όλως τυχαίως συμπίπτουν με κάτι ....ανάλογες γενοκτονίες!περί τσάμηδων!Θα ζήσουμε μάλλον κι άλλες γελοιότητες τέτοιες. Το φίδι του εκναζισμού και εκφασισμού στα Βαλκάνια όμως από τη φύση είναι προορισμένο να πεθάνει.Συνεπώς όσο υπάρχει σεβασμός στην ιστορία και αποτροπή κάθε παραχάραξης και "βιασμού" της και όσο υπάρχει σεβασμός στην εθνική ταυτότητα, και στον ελληνισμό ανά τους αιώνες και στο ποτισμένο με αίμα ιερό χώμα της πατρίδας μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν εχθρό και κανένα φίδι!!Ας θυμόμαστε πάντα τον στίχο του Γ.Ρίτσου (που όσοι τον διάβασαν πραγματικά αντιλαμβάνονται ότι προ έτασσε την πατρίδα και τον ελληνισμό και όχι τον κομμουνισμό και τον σοβιετισμό!!):"Για να σε γονατίσουν,πρέπει να γονατίσεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]