Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμείς οι κάποιοι, οι ακραίοι...


Του Αθανάσιου Βαμβίνη

Στις 4 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί μία μεγαλειώδης συγκέντρωση Ελλήνων πολιτών. Μακεδόνες και Αθηναίοι, Κρήτες και Δωδεκανήσιοι, Στερεοελλαδίτες και Πελοποννήσιοι, Επτανήσιοι και Αιγαιοπελαγίτες, Ηπειρώτες και Θρακιώτες θα ενωθούμε μαζί για να διαδηλώσουμε ειρηνικά για την ιστορία της πατρίδας μας.

Πολλοί αναρωτιούνται ποιοι είναι οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, ενώ άλλοι προχωρούν παρακάτω και τους προσδίδουν χαρακτηριστικά ακραίων προσωπικοτήτων, σκοτεινών ανθρώπων που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στην οργάνωση του συλλαλητηρίου ΔΕΝ είναι ούτε ακραίοι, ούτε φασίστες, ούτε κωθώνια. Είναι άνθρωποι όλων των ιδεολογικών πεποιθήσεων, μορφωτικών περγαμηνών και δεξιοτήτων.

Κοινά τους χαρακτηριστικά είναι η γνήσια αγάπη τους για την πατρίδα μας, ο σεβασμός της Ιστορίας μας και των συμβόλων μας, η βαθιά τους πεποίθηση ότι η πολιτιστική μας παράδοση ενώνει και δε χωρίζει, η έγνοιά τους για τη διασφάλιση της συνέχειας στην ελληνική Ιστορία. Είναι οικογενειάρχες με υποχρεώσεις, που θυσιάζουν πολύτιμο χρόνο καθημερινά για την οργάνωση του συλλαλητηρίου. Γιατί πατρίδα και οικογένεια πάνε μαζί.

Είμαι, λοιπόν, κι εγώ ένας απ’ αυτούς. Με όνομα και επίθετο, με πρόσωπο και όχι προσωπείο. Και είμαι μάρτυρας όλων αυτών που λέω.

Γι’ αυτό προτού κάποιοι επίσημοι ή απλοί σχολιαστές, διάσημοι ή άσημοι μας χαρακτηρίσουν, είναι καλό να ψάξουν ποιοι είμαστε. Και θα τους συμβούλευα αντί να κάθονται στον καναπέ τους και να υποδαυλίζουν το συλλαλητήριο της Κυριακής, να πράξουν το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για την πατρίδα τους. Να σωπάσουν…

Την Κυριακή, λοιπόν, όλοι μαζί ενωμένοι θα διαδηλώσουμε ότι η Μακεδονία μας σημαίνει Ελλάδα, και την Ελλάδα μας θα την υπερασπιστούμε μέχρι «τελευταίας ρανίδας του αίματός μας». Τον όρκο τον δώσαμε άπαξ στην πατρίδα και θα τον τηρήσουμε.

* Ο Αθανάσιος Βαμβίνης είναι Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου



 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Μπράβο σας, μπράβο σε όλα τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου.
    Θερμά συγχαρητήρια, θα είμαστε όλοι εκεί ενωμένοι-δυνατοί για την Μακεδονία ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είπε κανείς ότι είναι φασίστες οι διοργανωτές. Απεναντίας .
    Ξέρουμε όλοι ποίους ονομάζει φασίστες το κομμουνιστικό τόξο. Τους Ελληνες Χριστιανούς οθοδόξους που δεν θέλουν να γίνουν σκλάβοι στα τραπεζίτικα αφεντικά του αριστερού τόξου που μας κατέστρεψε.

    Ως εκ τούτου μακάρι να ήσαν ...φασίστες οι διοργανωτές.
    Δυστυχώς όμως οι διοργανωτές είναι κομμουνιστές, ητοι αυτοί που μας κυβερνούν με διάφορα ονόματα για να μπερδεύουν τους αδαείς.

    Διαβάστε λοιπόν ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΥΦΑΝΕΥΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΜΗΛΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ...τι λένε τα κομμουνιστικά κόμματα σήμερα. Το παρελθόν τους είναι γνωστό. Σήμερα απλώς επαληθεύεται ...δια ζώσης.

    "Οι αδίστακτοι μπολσεβίκοι της συγκυβέρνησης, ετοιμάζουν ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
    ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2018/02/blog-post_63.html"

    "Ξεσπάθωσαν τα κουμμούνια και προκαλούν για το Συλλαλητήριο "Οι εργάτες και οι νεολαίοι Ελλάδας, ΠΓΔΜ, Αλβανίας και όλων των Βαλκανικών χωρών δεν έχουμε καμία θέση στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, μαζί με αστούς και φασίστες"
    ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2018/02/blog-post_27.html"

    ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗΜΑΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ...ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1920 ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΑΝ ΟΙ ...ΚΑΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!

    ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΠΟΛΕΜΟ" ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...
    ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ...ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ...ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! (ΕΜΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑΝΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!

    ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΝΙΣΕΙ ΠΩΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ!!!

    ΚΑΖΑΚΟ ΣΠΙΘΕΣ ΑΡΔΗΝ ΦΙΓΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ ΛΑΦΑΖΟΝΟ ΚΩΣΝΤΑΝΤΟ ΑΝΤΑΡΙΣΕΣ ΚΚΕΕΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΑ!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ Κ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΗ ΕΝΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ , ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΑΙΜΟΔΙΨΟΥΣ ΤΕΡΑΤΟΣ , ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΞΥΜΝΕΙ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΑΣ , ΠΑΡΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ...

    ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ...ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

    ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ...ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

    ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ
    ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!

    ΟΑ ΤΕΡΑΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι μας στο συνταγμα για την Ελλαδα μας .
    Το ποιους εβαλαν να μιλησουν τους εχουμε ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ .
    Πρεπει το κ(Υ)νοβουλευτικο κατοχικο ανθελληνικο μορφωμα της ολιγαρχικης ΜΑΦΙΑΣ να ξεκουμπιστει με ΚΛΩΤΣΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]