Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση δηλώνει: "Ο όρος “Μακεδονία” είναι δεδομένος"


Διαφωνεί κάθετα με το μήνυμα του συλλαλητηρίου η κυβέρνηση και ομολογεί αντίθεση με την βούληση των ελλήνων πολιτών 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

«Οι διαπραγματεύσεις έχουν δυναμική, προϋπόθεση είναι η αλλαγή των αλυτρωτικών αναφορών στο σύνταγμα» τόνισε για το ονοματολογικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και ξεκαθάρισε επίσης, μετά τον Νίκο Κοτζιά, ότι ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία είναι δεδομένος.

«Είναι λανθασμένη η άποψη της απάλειψης του όρου ’’Μακεδονία’’, θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αδιάλλακτη στάση από τους εταίρους μας, θα ήταν δύσκολο να εξηγηθεί στους εταίρους μας» διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ακούμε το μήνυμα της συγκέντρωσης (για τη Μακεδονία) διαφωνούμε κάθετα» ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος... αποφεύγοντας να εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η διαφωνία της κυβέρνησης με τον λαό...

Και αυτή η "κάθετη" διαφωνία μπορεί να διαγράφει σαφέστατα σημαντικότατες εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων (προφανώς και στα θέματα με την Αλβανία και την Τουρκία), όμως διαγράφει αυτομάτως και μια ευθεία ρήξη μεταξύ της κυβέρνησης και των πολιτών, αφού η κυβέρνηση αρνείται να αποδεχθεί την λαϊκή εντολή, κινείται αντίθετα με όσα της επιτάσσει ο εντολέας της (λαός) και ανοίγει την πόρτα της βέβαιης απομάκρυνσής της στις επερχόμενες εκλογές. Οι ελπίδες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πως θα μπορέσει να μεταστρέψει το κλίμα με κάποια ανακοίνωση μείωσης του χρέους σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μετατραπούν σε σοβαρό εκλογικό κέρδος, αφού -όσο και εάν θέλουν να το αποφύγουν- αυτή η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ερώτημα: πόσο πουλήσατε την Μακεδονία, πόσο πουλήσατε την πατρίδα;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Στο τρίτο συλλαλητήριο που θα οργανωθεί από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις ο λαό πρέπει να λάβει πάρα που σοβαρές εθνικές αποφάσεις. Ο κατήφορος της ολοκληρωτικής πώλησης της Ελλάδος κάπου πρέπει να σταματήσει. Ακόμα και με το αίμα μας.Και πρέπει να σπεύσουν για να μην τους προλάβουν τετελεσμένα.
    Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτάκουστα στην Παγκόσμια Ιστορία. Μια κυβέρνηση που πήρε 20% των ψηφοφόρων και σήμερα έχει περί το 6%, να παραδίδει το ονομα Μακεδονία, ενάντια στη βούληση του 68-70% του λαού βάσει δημοσκοπήσεων. Πήρε θέση και η Ακαδημία. Και οι Ακαδημαϊκοί φασίστες κι ετερόκλητο πλήθος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "«Είναι λανθασμένη η άποψη της απάλειψης του όρου ’’Μακεδονία’’, θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αδιάλλακτη στάση από τους εταίρους μας, θα ήταν δύσκολο να εξηγηθεί στους εταίρους μας» διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. "



    "Αδιαλλακτη σταση" η υπερασπιση της τρισχιλιετους ιστοριας μας και

    "διαλλακτικη" η σταση των σκοπιανων που προπαγανδιζουν και κλεβουν την

    Ιστορια μας εδω και 70 χρονια!!

    Αν σας ειναι δυσκολο να το εξηγησετε,τοτε ΟΦΕΙΛΕΤΕ να παραιτηθειτε,

    ρε ξεφτιλες!!

    Αλλα η ξεφτιλα σας δεν σταματα εδω!

    Αναφερεται:
    «Ακούμε το μήνυμα της συγκέντρωσης (για τη Μακεδονία) διαφωνούμε κάθετα».


    Εαν διαφωνειτε καθετα, θα πρεπει να προβαλλετε σοβαρα αντιεπιχειρηματα!

    Τα οποια δεν διαθετετε!

    Αλλα απο την στιγμη που ΑΚΟΥΤΕ το μηνυμα της συγκεντρωσης, εμμεσως πλην

    σαφως, αποδεχεστε οτι ακουτε το μηνυμα του λαου!

    Διοτι εαν μαζευτηκαν μονο 140.000 στην Αθηνα και 90.000 στη

    Θεσσαλονικη, συμφωνα με την βλακεια που σας δερνει,δεν θα υπηρχε λογος να

    ΑΚΟΥΣΕΤΕ το μηνυμα του λαου, αφου θα επροκειτο απλως για μια μειοψηφεια!

    Αφου μαλιστα δεν μαζευτηκαν τα "εκατομμυρια κοσμου" ,οπως ΛΕΓΑΤΕ!!

    Γιατι να σας νοιαζει τι λεει η μειοψηφια,οταν η πλειοψηφια ειναι με το

    μερος σας;

    Αρα ομολογειτε οτι ειστε ψευτες οταν δινατε στην δημοσιοτητα αυτα τα

    νουμερα!

    Και συνεπως, ειστε ακομα πιο ψευτες οταν "συμπεραινατε" οτι ο "λαος" σας

    δινει την εντολη για να συνεχισετε τις διαπραγματευσεις!

    Πουλημενα τομαρια! Μονο κρεμαλες σας αξιζουν!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι τους αξίζουν κρεμάλες, ηρθε η ώρα να στηθουν κρμάλες, χωρίς καμία υπερβολή. τετοιο ξεπούλημα Ιστορίας μας και στη συνεχεια πληθυσμών και εδαφών μας,ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ θα το ανεχτεί χωρίς να τον "φτυνουν" οι επόμενες γενιές; τι θα πούμε ως γονείς στα παιδιά μας; Είναι ώρα και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ εν ενεργεία και εν εφεδρεία να πει την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ σε αυτήν την προδοσία.

      Διαγραφή
  3. “Ακούμε το μήνυμα της συγκέντρωσης (για τη Μακεδονία)
    διαφωνούμε κάθετα”

    με τους Ελληνες , λέει ο κομμουνιστής , που οι Ελληνες τον ανέβασαν στην εξουσία!
    Δεν ήξερες , δεν ρώταγες ρε άμοιρε Ελληνα Χριστιανέ ορθόδοξε ευκολόπιστε και αγαθέ;

    Δεν πα να βεβαιώνουν οι πάντες , όλοι όσοι ήρθαν στην χώρα μας από τις πρώην ανατολικές κομμουνιστικές δικτατορίες , δε πα να βοά ΟΛΟ το διαδίκτυο , για τα άπειρα εγκλήματα που διέπραξαν οι αριστεροί δολοφόνοι δικτάτορες που τους κυβερνούσαν με σταλινική βιαιότητα ,
    στο “δημοκρατικό “ = κομμουνιστικό τόξο που κυβερνά από το 74 και μετά

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΕ ΚΑΘΕΤΑ!!!

    Για ποιο λόγο πιστεύει κάποιος αριστερός πως υπήρχαν τόσες δεκάδες εκατομμύρια νεκροί στα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα;
    Διότι ήσαν φασίστες, ναζιστές , εχθροί του λαού , ΚΟΥΛΆΚΟΙ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ που λέει η επίσημη παγκόσμια κομμουνιστική προπαγάνδα;
    OXI ΒΕΒΑΙΑ!
    ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ , ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ,
    Ο ΛΑΟΣ και Ο “ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ”

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕΤΑ!!!

    Καλά για την τελευταία ακραία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης , δεν υπήρχαν καν νεκροί.
    Φοβάμαι πως πολύ σύντομα θα
    ΔΙΑΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΩΣ ΚΑΙ … ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε !!!! ΦΡΟΝΙΜΟΣ ! τι θα το κανουμε ρε ανωνυμε ?? σαν την κρητη με τους ιμαμμπαιλντι ? >> λογω τεραστιας προσελευσης κρητων (με το δικιο τους οι ανθρωποι! τοτε να γινουν μουσουλμανοι μπας και γλυτωσουν τις κρεμαλες !
    που καναν με συνοπτικες διαδικασιες >> ΑΙΝΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣ !!! λοιπον ανωνυμε πριν σου βαλουμε εμεις τις κρεμαλες στον πωπο σου (απαγορευεται η θανατικη στο ΙΩΝΑΝΙΣΤΑΝ ! ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ !! κοιτα καλα τι σουγραψα >> ΙΣΛΑΜ !!
    αιντε τουρκος !! ρε δεν ντρεπεσαι να μιλας για κρεμαλες κι οχι για φυλακη??? προδοτη ! ασεβη ! ταλιμπανε ! ρε τουρκοσπορος εισαι ? ψυχιατρο εχεις Η να στο στειλω με λινκ ? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]