Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέμα για το όνομα του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης βάζει ο Μπουτάρης!


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ μίλησε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρης και κατόρθωσε, για μία ακόμη φορά, να θέσει φαντασιακά θέματα, υπερβαίνοντας κατά πολύ τις αρμοδιότητές του ως Δήμαρχος...

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως εκτός των άλλων είναι σημαντικό να βρεθεί και το πως θα ονομάζονται οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας, αλλά και να μπει ένα χρονοδιάγραμμα ότι θα πρέπει να αλλάξουν τα βιβλία και όπου υπάρχει αναφορά αλυτρωτισμού.

“Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great. Σου γυρνάει το άντερο. Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε”, τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του δημάρχου Θεσσαλονίκης στο όνομα του αεροδρομίου της ελληνικής συμπρωτεύουσας. Και, αν μη τι άλλο, πρόκειται να συζητηθεί ο συγκεκριμένος προβληματισμός του κ. Μπουτάρη, ο οποίος εισάγει "καινά δαιμόνια", δίνοντας την αίσθηση πως ανταποκρίνεται σε μία άτυπη "ευγένεια" παραχωρήσεων από την πλευρά της Ελλάδας, με αφαίρεση της λέξης Μακεδονία με αιτιολόγηση το "μπέρδεμα των τουριστών, που νομίζουν ότι αποβιβάζονται στα Σκόπια.

Μήπως, αναρωτιόμαστε, θα πρέπει να συμμαζέψει κάποιος από το Υπουργείο Εξωτερικών τον κ. Μπουτάρη;
Εκτός και εάν του έχουν ανατεθεί από την κυβέρνηση χρέη "λαγού"...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενες ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε”, τόνισε ο κ. Μπουτάρης"

    ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ!

    ΕΣΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ!

    Υπαρχει τρομακτικη διαφορα!

    Αλλα ακομα και αν ΧΑΣΑΤΕ, οφειλατε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

    Επειδη ειστε ΑΝΑΞΙΟΙ!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]