Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας λαός… χάρμα ιδέσθαι


Του Γιώργου Νούτσου

Πέρασε κι αυτό το συλλαλητήριο στην ιστορία. Ίσως το μεγαλύτερο από όσα έχουν γίνει. Παράλληλα όμως και το πιο πολιτισμένο, δημοκρατικό και αχειραγώγητο. Κι άφησε στίγμα…
Σαν το πιο μαζικό κι αυθόρμητο.
Σαν το πιο παθιασμένο και παρορμητικό.
Σαν το πιο αληθινό κι ανιδιοτελές.


Μίλησε η καρδιά του Έλληνα κι έστειλε μήνυμα προς ανάγνωση… Όλοι εμείς που με τον τρόπο μας το ζήσαμε, ανήκουμε στους αποστολείς ! Με αποδέκτες τους θλιβερούς απόντες, που έσπευσαν άμεσα να πιάσουν δουλειά…

Τσίπρας, Κοτζιάς και Πολάκης απέδειξαν με τις αντιδράσεις τους, πως δεν κατάλαβαν τίποτα. Απαξίωσαν το μήνυμα και χλεύασαν τον κόσμο που από όλη την Ελλάδα κατέκλυσε το Σύνταγμα, δηλώνοντας εύχαρεις, πως θα συνεχίσουν τη δουλειά, που εργολαβικά ανέλαβαν για το ξεπούλημα της χώρας, της Μακεδονίας και της ιστορίας της.

Αναμενόμενα όμως όλα αυτά. Κανέναν δεν εξέπληξαν. Αντίθετα επιβεβαίωσαν την υποψία, πως εδώ έχουμε να κάνουμε με αμετροεπείς, στρατευμένους ιδεοληπτικούς, που το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι η μακροημέρευση στις καρέκλες τους και η εκπλήρωση των διεθνιστικών αριστερίστικων ονειρώξεών τους.

Τα οφέλη όμως επίσης εξόφθαλμα, πολλά και σημαντικά.

Ένας Μίκης αποφασιστικός και πηγαίος, ντελάλης πατριωτισμού και Εθνικής σύνεσης. Συγκινητικός και βαθιά ανθρώπινος.

Ένας κόσμος ποτισμένος από αγάπη για την πατρίδα, την ταυτότητα, την ιστορία και τον πολιτισμό του.

Μέσα Ενημέρωσης, που αίφνης είδαν το φως το αληθινό κι έσπευσαν εκόντες άκοντες να καλύψουν το κενό της Σαλονικιώτικης παρασπονδίας τους.

Πολιτικοί, που έστω κι αργά, ανακάλυψαν την μόνη αλήθεια, κι έσπευσαν στην λαϊκή κολυμβήθρα για να αναβαπτιστούν.

Μια Εκκλησία, που έδειξε ανακλαστικά και αντέδρασε τη φορά αυτή, συνοδοιπορώντας με το ποίμνιό της στην διεκδίκηση του αυτονόητου.

Ομοθυμία και συμπόρευση, να αποτελούν την συγκολλητική ουσία των ιδεολογικά και πολιτικά «αποκλεινόντων» θεατών.

Ένα μήνυμα καταγγελτικό, μα και συντριπτικά επιβλητικό στην κρίση των ταγών μας κι ας κάνουν με τις δημόσιες δηλώσεις τους, πως δεν καταλαβαίνουν.

Φίλοι, επιχειρώ τώρα που ο κουρνιαχτός κατακάθισε, μια συνετή και λογική προσέγγιση στα γεγονότα της σημαντικής σημερινής μέρας.

Και ήδη προδιαγράφω τις εξελίξεις, όπως στο μυαλό του ο Τσίπρας τις μεθοδεύει…

Τρέμει μετά από σήμερα. Ο λαός του φόρτωσε φορτίο που αρνούνταν να κουβαλήσει, παρότι δις τιμήθηκε από αυτόν, λαμβάνοντας την εντολή να προασπίσει τα θέσφατα της πατρίδας. Η αδιαλλαξία των Σκοπιανών προβλέπω, πως θα είναι η σωτηρία και το άλλοθί του, για να ανακρούσει πρύμναν την στιγμή της κρίσης, δήθεν, σεβόμενος την εντολή του λαού του.

Αν παρ' ελπίδα, αδιαφορήσει για το μήνυμα - ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς δηλώνει, πως μέχρι τον Ιούνιο, θα έχουμε συμφωνήσει με τους Σκοπιανούς για τα πάντα – και προσυπογράψει την προδοτική παράδοση της Μακεδονίας μας, χωρίς μάλιστα να έχει καν εξασφαλίσει την απαλοιφή του αλυτρωτισμού τους, γράφοντας στα αριστερότροφα μέζεά του τη σημερινή εκκωφαντική λαϊκή εντολή, θα καταστεί ένας σύγχρονος Εφιάλτης για τον οποίο, η Νέμεσις με την συνεπικουρία του πληγωμένου θυμικού του ίδιου του λαού, δεν θα αργήσει να τον κρεμάσει στα μανταλάκια, τιμωρώντας τον δίκαια και παραδειγματικά για τα Εθνικά ανοσιουργήματά του, ως τρανταχτό παράδειγμα προς μελλοντική αποφυγή, από τυχόν «κλωνοποιημένα Τσιπράκια», που στην πορεία ίσως η πολιτική ξαναγεννήσει!

ΣυνΈλληνες, σας θαυμάζω για την λεβεντιά και τον λαγάριο πατριωτισμό σας…
Κι είμαστε ακόμα στην αρχή…
Κρατάτε γερά… Δεν τελειώσαμε. Τώρα ξεκινάμε…
Κι είναι η μάχη μας γιορτή...!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Δεν είμαι εθνικιστής είπε ο κομμουνιστής μικη, είμαι ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ!

    Δηλαδή εχθρός του έθνους. Δι εθνιστής. (δι εμβολισμός για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν)!
    Και οι στημένοι(;;;) τον επευφημούσαν!!!
    Αλλάζεις την ιστορία...

    ΚΑΙ υποχρεώνουν τους Ελληνες, τον άνθρωπο αυτόν του συστήματος , το οποίο μας οδήγησε στην καταστροφή , να τον ΞΑΝΑ αποδεχθούν ως ΕΘΝΙΚΟ ήρωα!!!
    Υποχρεώνουν τον Ελληνα να ΞΑΝΑ αποδεχθεί την αριστερά! Αυτό είναι ολο και όλο!
    Αυτό είναι το κόλπο των αριστερών που κυβερνούν οι οποίοι ...αντιτίθενται* στα λαϊκά συλλαλητήρια.
    Προσοχή στο αριστερό λεξιλόγιο!
    Λαϊκό ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟ!!!
    Την αριστερά που δεν τολμά να εμφανιστεί πια στο Ελληνικό προσκήνιο, χωρίς να χλευάζεται από όσους δεν ταΐζει η αναδιανομή!

    Υποχρεώνουν , διότι εάν ρωτούσες τους Ελληνες που παρευρέθησαν στο συλλαλητήριο να σου πουν την γνώμη τους για τον κομμουνισμό και την αριστερά το πιο πιθανό θα ηταν ...να απολαύσεις την "ψιχάλα" για να μην γίνει ροχάλα!!!

    *αντιτίθενται!
    Εάν δεν το ήθελε το σύστημα , το κομμουνιστικό τόξο που κυβερνά (και για εκτόνωση της συσσωρευμένης οργής , μεταξύ των άλλων) τι πιο απλό από το να είχαν βάλει τους "αντεξουσιαστές" κομμουνιστές να κάνουν αίτηση μια ημέρα πριν για ένα δικό τους συλλαλητήριο!
    Η μια νέα μαρφιν , η ένας νέος "γρηγορόφυσας"

    Κατά τα άλλα συνεχίστε να υμνείται τους υμνητές ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΩΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΧΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ! Ο ΠΑΡΑΛΟΓΣΙΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!
    ΥΜΝΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ δεκάδων εκατομμυρίων Χριστιανών συνανθρώπων μας και να το παίζεται και ...δημοκράτες!!!
    Να κατηγορείται τον φασισμό που ποτέ δεν κατηγορήθηκε ως εθνοπροδοτικός!
    Και να υμνείτε τον κομμουνισμό που παντού και πάντα εξόντωσε ως φασίστες όσους μάχονταν για το έθνος τους ως σήμερα κάνουμε και εμείς!!!

    Σε όσους βιάζονται να χειροκροτήσουν τους αμετανόητους αριστερούς ομιλητές του "αυθόρμητου" συλλαλητηρίου , ας σκεφτούν έστω και την ύστατη για το έθνος μας αυτήν στιγμή, λόγω και της λαθρομετανάστευσης την οποία στηρίζουν οι ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ αριστεροί, πως θα μας αντιμετώπιζαν, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , που τους θέλετε και ήρωες, όταν θα παρέδιδαν την Μακεδονία μας το 1945 στους "Μακεδόνες", εάν είχαν κερδίσει τον πόλεμο που εξαπέλυσαν εναντίον του έθνους μας!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

    Eρώτηση κρίσεως:
    Ποίος υπερασπίζεται το έθνος του από κάθε είδους απειλή, ο εθνικιστής η ο διεθνιστής;
    Εάν ο εθνικιστής γιατί είναι κακός ο εθνικισμός και καλός ο διεθνισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι γνωστο οτι οι κομμουνιστες κυβερνουν την αποικια απο το '74 παρασκηνιακως και απο το 2015 φανερα . Και αυτο με την ΕΥΛΟΓΙΑ των δεξιων ρουφιανων .
    Ειναι δε φανεροτατον , σε οσους φυσικα μπορουν ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ να σκεπτονται ,οτι ΟΛΟΙ και οι 300 +1 ( την εκαστοτε γλαστρα τους ) ανηκουν στην ιδια συμμορια . Μονο τα παλιοπανα αλλαζουν για να ξεγελουν τους ελεηνοελληνες βοιδοκεφαλους ψηφοφορους τους , που νομιζουν τα ορνια οτι οι εκλογες ελευθερωνουν !
    Πιο νερουλη διαμαρτυρια παντως δεν εχει ξαναδει ο κοσμος ΟΛΟΣ .
    Ειχαν και τους ανεγκεφαλους απο κατω να φωναζουν ...Μικυ αλλαζεις την ιστορια !!!
    Οποιος δε μπορει να αναλυσει τις λεξεις καταλαβαινει οτι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι κλοουν που ταχα μιλησαν , ελεγαν απλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ σε οσους τους ακουγαν και εστελναν μηνυματα στα αφεντικα τους να μην ανησυχουν .
    Ακομη μια νικη του κατοχικου καθεστωτος και ακομη μια κλανια απο μερους του , για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που νομιζουν οτι αν διαμαρτυρηθουν θα παρακουσουν τα αφεντικα τους οι δωσιλογοι που παριστανουν τους πολιτικους ΟΛΩΝ των συμμοριτοκομματων του βρωμοβουλιου που παριστανουν οτι αντιπροσωπευουν τους ξευτιλισμενους νεοραγιαδες, που πιστευουν οτι ψηφιζοντας θα ελευθερωθουν και οχι δινοντας το αιμα τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πιο νερουλη διαμαρτυρια παντως δεν εχει ξαναδει ο κοσμος ΟΛΟΣ" .

      Να αγιάσει το στόμα σου!
      Περιμένουν με αριστερές ΜΠΟΥΡΔΕΣ πως θα ξεσηκωθεί ο Έλληνας!
      Οτιδήποτε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ...ΚΑΠΕΛΩΝΟΤΑΝΕ!!!
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
      ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΜΟ
      ΤΟ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ...ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
      Σε λίγο πάλι θα κλαίγονται οι ίδιοι οι δημοσιολαλούντες αντιφασίστες γιατί ...δεν ξεσηκώνεται ο λαός!!!

      Εσυ πράγματι αλλάζεις την ιστορία!

      Μόνο που δεν είναι δεξιοί ΑΛΛΑ ψευδοφιλελεύθεροι (ούτε καν φιλελεύθεροι, γνήσιοι αριστεροί είναι μαοϊκοί κομμουνιστές) απόγονοι του ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΩΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του κόμματος των ΞΥΠΟΛΗΤΩΝ και του ...εθνάρχη ΑΝΤΙ ΔΕΞΙΟΥ βενιζέλου!
      Τα του Καίσαρος ...

      Εάν κάποια στιγμή θέλουμε να φύγει το κατά τον Άγιο μας Πατροκοσμά Ψευτορωμαίικο , θα φύγει ΜΟΝΟ με αλήθειες!
      Με τα ψέμματα για δεξιά Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. φτάσαμε στην "πρώτη φορά" αριστερά!
      Εάν ομιλούσαμε ολοι την γλώσσα της αλήθειας ,σήμερα δεν θα ήμασταν σκλάβοι!!!
      Όποιος θέλει να συνεχίζει να ζει σκλαβωμένος, ας συνεχίσει τα παραμύθια της μεταπολίτευσης και του ...αλλάζεις την ιστορία!!!

      ΓΝΩΣΕΣΘΑΙ την Αλήθεια και η Αλήθεια ελευθρώσει υμάς είπε ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός .
      Εμεις …μην θίξουμε την παγκόσμια άρχουσα κομμουνιστική τάξη.
      Κατά τα άλλα θέλουμε και επανάσταση …

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]