Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι πήγες κι έκανες πάλι, «βρωμερέ» συνέλληνα;


Του Γιώργου Νούτσου

Θα ξεκινήσω από την Μακεδοταλιμπάν γερόντισσα της φωτογραφίας «βρωμερέ» συνΈλληνα, που μαζί με σένα, τόλμησε να αψηφήσει εκβιασμούς, απειλές, περιθωριοποίηση, μια έντεχνα καλλιεργημένη φοβία και απογοήτευση… και πήρε την απόφαση, να τους γράψει όλους και όλα στα απόκρυφά της και να δώσει δυναμικό το παρόν, υπακούοντας μόνο στα κελεύσματα της καρδιάς της.
Γνώριζε συνΈλληνα από την αρχή – όπως κι εσύ κι εγω - πως το σιχαμερό σύστημα των ασπόνδυλων δίποδων με τα ανθρωπόμορφα χαρακτηριστικά, τις δήθεν politic τοποθετήσεις, τις βολεμένες συνειδήσεις και τις ανύπαρκτες εθνικές αντιστάσεις , θα υπερβάλλει εαυτόν, σπεύδοντας να την φορτώσει με μύριους όσους χαρακτηρισμούς και περισσή απαξίωση…

Και τι δεν ακούσαμε για φασίστες, εθνικιστές, ακροδεξιούς , συντηρητικούς, γραφικούς, υπερπατριώτες, πατριδοκάπηλους, Μακεδονοταλιμπάν…
Επιστρατεύτηκαν όλοι και όλα, για να κάνουν το μεγάλο μικρό, το μείζον έλασσον, το σπουδαίο ασήμαντο, ό,τι Ελληνικό, να το επενδύσουν με απαξία, γραφικότητα και άρνηση.
Το μόνο που κατάφεραν, είναι οι ίδιοι να γελοιοποιηθούν, καθώς η δύναμη της εικόνας και το ασίγαστο πάθος σου, στάθηκαν αρκετά για να γκρεμίσουν τα τείχη της μίζερης προπαγάνδας τους, της ανοίκειας συσκότισης που με κάθε τρόπο επιχείρησαν, της προσβλητικής για σένα και όλους μας, κακοποίησης της δημοκρατίας και τους δικαιώματός μας να εκφράσουμε θαρρετά κι ελεύθερα την άποψη μας, στέλνοντας μήνυμα εκκωφαντικό προς κάθε κατεύθυνση…

Αυτή η Πατρίδα δεν χαρίζεται… Η ιστορία, ο πολιτισμός και η ταυτότητά μας δεν είναι διαπραγματεύσιμα από κανέναν κι έναντι κανενός ανταλλάγματος… Κι όσοι διανοηθούν να το επιχειρήσουν, απλά, θα βρεθούν πολύ σύντομα να κάνουν παρέα με τους διαχρονικούς Εφιάλτες που σώρευσαν στη χώρα οδύνες και καταστροφή.

Μπορεί «βρωμερέ» συνΈλληνα να είσαι ένα μικρό παιδί ή μια ηλικιωμένη γυναίκα… Μπορεί με ολόκληρη την οικογένεια, χέρι-χέρι να προσέρχεσαι ειρηνικά αλλά αποφασισμένα, να διαδηλώσεις την προσήλωσή σου στην ιδέα του Έθνους και την αγάπη σου στην Πατρίδα. Μπορεί να κατέβηκες με μια γαλανόλευκη σημαία στο χέρι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ποιόν νοιάζουν αυτά όμως; Γι αυτούς, εφόσον πας κόντρα στα ρυπαρά τους σχέδια και πάλι φασίστας είσαι. Και πατριδοκάπηλος. Και Εθνικιστής.

Και ξέρεις γιατί; Θα σου πω…

Γιατί τολμάς και μιλάς για έννοιες παρωχημένες… Πατρίδα, Έθνος, Ελλάδα, ιστορία, σύνορα, θυσίες, αίμα…!
Τολμάς και λες, πως η Ελλάδα δεν χαρίζεται και δεν μοιράζεται στους επιβολείς της…!
Τολμάς και λες πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας με παιδεία και γλώσσα Ελληνική…!
Τολμάς και διαδηλώνεις ενάντια σ ένα κατάπτυστο πολιτικό σύστημα βολεμένων, που προκαταβολικά σε έχει πουλήσει…!
Τολμάς και σηκώνεις ανάστημα λέγοντας πως δεν θα επιτρέψεις το ξεπούλημα των ιερών και όσιων, που κράτησαν για χιλιετίες όρθιο το γένος των Ελλήνων..!
Τολμάς και αντιδράς στις επιθετικές και αλυτρωτικές επιδιώξεις ξένων, που επιβουλεύονται την Πατρίδα σου…!

Λυπάμαι «βρωμερέ» συνΈλληνα…
Έπαιξες κι έχασες…
Δεν αρέσουν οι επιλογές σου.
Όπως δεν αρέσει κι ο τρόπος που αποφάσισες να τις εκφράσεις.

Στάθηκες μόνος σου απέναντι σε θηρία. Απέναντι σε αργυρώνητους ξεπουλημένους πολιτικούς. Απέναντι σε αδίστακτους παραχαράκτες της ιστορίας και της αλήθειας. Απέναντι σε Μέσα Σκοτοδίνης και δημοσιογραφίσκους εμετικά ευλύγιστους και υποτακτικούς. Απέναντι σε Μπουτάρηδες που χωρίς καμιά ντροπή λένε πως ντρέπονται που είναι Έλληνες και με δηλώσεις τους, εύχαρεις, χαρίζουν την Μακεδονία μας στους Σλαβοσκοπιανούς.

Στάθηκες, απέναντι σε «νεωτεριστές» και «προοδευτικούς», σε θεωρητικούς του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης, απέναντι σε πρόθυμους και σε σύγχρονους Εφιάλτες, που ανέλαβαν εργολαβία να τελειώνουν με τα προβλήματα που η χώρα μας αντιμετωπίζει, τελειώνοντας τελικά την ίδια την Ελλάδα!

Στάθηκες τέλος απέναντι σε υποκριτές πολιτικούς, που πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, βρήκαν τον τρόπο να ομοφωνήσουν με στεντόρεια φωνή, στο ξεπούλημα της χώρας και της λαμπρής της ιστορίας…!

Ατύχησες και ευτύχησες συνάμα να τους έχεις όλους απέναντι. Δεν δίστασες όμως στιγμή. Και σαν η ώρα έφτασε σήκωσες πελώριο το ανάστημά σου. Καθήλωσες την ματιά. Κινητοποίησες τις αισθήσεις. Τρόμαξες τα αντεθνικά κατακάθια. Κέρδισες τις καρδιές και το σεβασμό φίλων και εχθρών κι ας μην το ομολογούν…

Το σημαντικότερο όλων όμως, «βρωμερέ» φίλε συνΈλληνα, είναι πως επιτέλους μίλησες. Με τρόπο αδιαμφισβήτητο και βροντερό… και έστειλες μήνυμα αποφασιστικό προς κάθε κατεύθυνση. Ή θα σε σεβαστούν ή άλλως, θα τους πάρεις το κεφάλι...!
Τώρα πια, κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν ξέρει. Κανένας Τσίπρας, κανένας Μητσοτάκης, Μπουτάρης ή Ιερώνυμος δεν θα είναι πια σίγουροι, τι θα τους ξημερώσει την επόμενη μέρα…!

Οι ύβρεις τους, τίτλος τιμής για σένα «βρωμερέ» συνΈλληνα…
Και να είσαι σίγουρος, πως τούτη, είναι μονο η αρχή…
Με μια συνέχεια απείρως μαχητικότερη και πιο αποτελεσματική και με στόχο αδιαπραγμάτευτο, ένα και μόνο…

Φλόγα Ελληνική να μπολιαστεί στην καρδιά και στην ψυχή όλων…
Οι μίζεροι να εξωπεταχτούν…
Οι Εφιάλτες να ενταφιαστούν…
Με ομοθυμία και αποφασιστικότητα να στείλουμε όπου γης το μήνυμα, πως την Πατρίδα μας δεν πρόκειται ποτέ να την απαρνηθούμε…!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ολόκληρο άρθρο και για Ελληνορθοδοξία κουβέντα! Γιατί; Μήπως μας κακοχαρακτηρίσουν οι ...προοδευτικοί αριστεροί;

    ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!

    "Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

    Και ο Ηγουμενος της γνήσιας Μονής Εσφιγμένου, ζήτησε να μιλήσει και δεν τον άφησαν οι... διοργανωτές του Συλλαλητηρίου... Μάγκες, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!

    Δεν αφησανε τους γνησιους πατριωτες να εκφωνησουν και αφησανε τους ΛΥΚΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ .....που θα δουμε τα χαλια τους σε μερικα χρονια ποιοι ηταν οι διοργανωτες του χτεσινου συλλαλητηριου για την Μακεδονια μας .

    Το ότι το συλλαλητήριο ήταν στημένο από το πολιτικό σύστημα, είναι πλέον σαφές...

    Το ότι οι ομιλητές ήταν στημένοι, σαφέστατο...

    Το Σύστημα, χρειάζεται κατεπειγόντως κάποιες δυνατές εφεδρίες...
    Οι ομιλητές τους, δεν είναι και ότι το καλλίτερο... είναι ήδη καμμένοι...
    Αλλά δεν έχουν άλλους και δεν έχουν και χρόνο...

    Το ότι αρνήθηκαν οι διοργανωτές στους Μητροπολίτη Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο και στον Ηγούμενο της γνήσιας Μονής Εσφιγμένου να μιλήσουν, λέει πολλά...
    Έπονται κι άλλα.
    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

    Καλλιόπη Σουφλή


    ΝΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ........ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΑ.........σαϊνια της οργανωσης για να μην θιγουν λεει οι παλικαραδες του ....οικουμενισμου ρασοφοροι και πατριδοκαπηλοι μητροπολιτες που πουλησαν την Ορθοδοξια στην ψευδοσυνοδο του Κολυμπαριου , και που βγηκαν στο βημα και φυγουραρισαν για να ριξουν σταχτη στα ματια τα προτοπαλικαρα του αποστατη προδοτη και ελεηνου Συριζο-νυμου [αρχιεπισκοπου ] Αθηνων ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ......

    Πατριδοκαπηλοι διοργανωτες της λαοσυναξης -----

    ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2018/01/blog-post_803.html

    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
    ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ!
    Φαντάζεται κανείς κανέναν πρόγονο μας το 1821 να του έλεγαν οι Τούρκοι είσαι φασίστας, ναζιστής εχθρός του λαού και αυτός να ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ;
    Αστεία πράγματα!

    Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως και ο λένιν τους Ρώσους που αντιστέκονταν στην κομμουνιστική τυραννία φασίστες τους έλεγε για να πα΄ψει να δίνει σημασία στα λεγόμενα του κομμουνιστικού τόξου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξοχο, έξοχο και πάλι έξοχο ΚΕΙΜΕΝΟ! Διαδώστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]