Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Τουρκική» η μειονότητα, λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ


«Εγκρίθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο η νομική ρύθμιση σχετικά με την Τουρκική Μειονότητα» έγραψε στο Twitter του αναφερόμενος στην ρύθμιση για την σαρία.
«Τουρκική» αποκαλεί προκλητικά τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο μειονοτικός βουλευτής δήλωσε την ικανοποίηση του για τη ψήφιση από την βουλή, της προαιρετικότητας της Σαρία στην Θράκη. «Εγκρίθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο η νομική ρύθμιση σχετικά με την Τουρκική Μειονότητα» έγραψε ο ίδιος προκλητικά, αναρτώντας και σχετικό δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας που επίσης αποκαλεί της μειονότητα τουρκική.

Η επίμαχη ανάρτηση του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ


Πρόσφατα, με ευρεία πλειοψηφία η βουλή αποφάσισε την προαιρετικότητα της προσφυγής στον Μουφτή όσων Ελλήνων πολιτών μουσουλμανικής πίστης έχουν αποφασίσει να τελέσουν θρησκευτικό γάμο.
Πλέον όλα τα ζητήματα του κληρονομικού και οικογενειακού δικαίου θα είναι αρμοδιότητα των αστικών δικαστηρίων, εκτός αν και οι δύο διάδικοι δηλώσουν εγγράφως, με την παρουσία δικηγόρων, ότι επιθυμούν να επιλύσουν τις διαφορές τους μέσω του Μουφτή.

Κατά την ομιλία του στη βουλή, ο βουλευτής Ξάνθης επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του, ταυτόσημες με αυτές της Άγκυρας, για εκλογή μουφτήδων από τη μειονότητα -από εκλεκτορικό σώμα που θα αποτελείται από ιμάμηδες- καθώς και των Διαχειριστικών αρχών των βακουφίων.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. κωλοτουρκε που σε πληρωνει ο ελληνικος λαος οταν θ΄ ρθει η ωρα το κεφαλι σου και των αλλων θα ειναι παλουκωμενα στις πλατειες κομοτηνης και ξανθης οπως εκανε στους προγονους σου ο βλαντ ο παλουκωτης [να αγιασουν τα χερια του ]ρουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]