Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς πρωταγωνιστούν στο ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία


Ο στρατηλάτης κάλπασε στη γη του. Και φώναξε είμαι Έλληνας. Δεν πωλούμαι, δεν διανέμομαι, δεν μοιράζομαι. Ούτε εγώ, ούτε η ελληνικότητα της Μακεδονίας. Οι προδότες που διασπούν την ενότητα των Ελλήνων και πουλάνε την ιστορία του τόπου θα πληρώσουν ακριβά.

Καμία άλλη παρέα πολιτικών από την εποχή των Απριλιανών φασιστών, των αφρόνων που δημιούργησαν τη διχοτόμηση της Κύπρου δεν άγγιξε τόσο πολύ την προδοσία. Όσο αυτή που είναι επάνω σήμερα.

Αυτοί που έκαψαν την ψυχή της ελληνικής κοινωνίας, αποξήλωσαν εθνικά σύμβολά και εθνικά χαρακτηριστικά και τώρα ανοίγουν κερκόπορτες.

Πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες πατριώτες όλων των ηλικιών, όλων των επαγγελμάτων, από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, από όλα τα χωριά έφτασαν και διαδήλωσαν στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλοντας την προδοσία του Τσίπρα, του Καμμένου, του Παυλόπουλου, του Ιερώνυμου, του Μητσοτάκη και όλων εκείνων που κατηγορούσαν τα συλλαλητήρια και ήθελαν την απόλυτη σιωπή, την απόλυτη παθητικότητα του ελληνικού λαού.

Και διαδήλωσαν κρατώντας ελληνικές σημαίες και ντυμένοι στα γαλανόλευκα. Μπροστά τα παλικάρια από την Κρήτη που εντυπωσίασαν. Όλα τα Ποντιακά σωματεία, όλες οι αντιπροσωπείες που έστειλαν πόλεις της Βορείου Ελλάδος και της Θράκης, της Κεντρικής Ελλάδας από παντού. Άνθρωποι που έχουν καταλάβει ότι το μνημόνιο ακολουθείται από ξεπουλήματα και αλλαγές συνόρων. Άνθρωποι που έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζει ο πολιτικός κόσμος στην Αθήνα. Αυτός που ψήφιζε και ψηφίζει τη μαζική γενοκτονία των Ελλήνων.

Ο Βουκεφάλας κάλπασε δυνατά χθες στη συμπρωτεύουσα. Παρά τις δόλιες μεθοδεύσεις των μειοδοτών της Αθήνας. Κάλπασε κατά μήκος και κατά πλάτος όλης της Μακεδονίας.

Θεωρώ βέβαιο, ότι θα καταδιώκει έως το τέλος της ζωής τους, τους ριψάσπιδες Εφιάλτες των Αθηνών. Όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα τελευταία χρόνια και ειδικά το τελευταίο μόρφωμα που βρομάει Απριλιανή Χούντα και καθοδήγηση από ξένα κέντρα θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Πολιτικά και ιστορικά.

Άφησαν μόνο 3 διελεύσεις από τις 8 τα Μάλγαρα, ώστε να μπλοκαριστούν τα πούλμαν και να μην φτάσουν όλοι οι διαδηλωτές στην πλατεία της Θεσσαλονίκης.

Κυρίες και κύριοι, ντράπηκα πραγματικά για την κάλυψη που έκαναν στο συλλαλητήριο οι συνάδελφοί μου, οι καναλάρχες των Αθηνών που δίνουν άφθονη ψυχαγωγία και παθητικότητα, σε ένα λαό ισοπεδωμένο και καμμένο που οδηγείται σε συρρίκνωση και διαμελισμό. Η κρατική τηλεόραση θύμιζε την εθνοσωτήριο τηλεόραση της 21ης Απριλίου. Ούτε οι Χουνταίοι, ούτε η ΥΕΝΕΔ θα τολμούσε να μεταδόσει ότι στη συγκέντρωση προσήλθαν δεκάδες πολίτες και αργότερα να πει ότι ήταν περίπου 90.000. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο οι Χουντικοί του Μαξίμου, να ειπωθεί ότι ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν ο μετακινούμενος με τα πούλμαν και ότι δεν προσήλθαν οι Θεσσαλονικείς. Τα ιδιωτικά κανάλια ακολούθησαν το δρόμο της ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ ΥΕΝΕΔ. Οι καναλάρχες έπαιξαν στην αρχή ότι με το ζόρι ήταν 30.000 διαδηλωτές και μετά φτάσανε μέχρι τις 90.000 και σταμάτησαν το μέτρημα. Τα social Media έδειξαν χθες και μπράβο στο διαδίκτυο όλη την εικόνα. Έδειξαν ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη Χουντική τηλεόραση του ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς τη μνημονιακή τηλεόραση.

Θέλω να πω ότι επί ώρες έβλεπα ένα ποτάμι να περνάει μπροστά μου στην παραλία, στη γωνία της Αριστοτέλους, ενώ στο ίδιο διάστημα έρρεαν ποταμοί κόσμου πίσω από την πλευρά του Makedonia Palace και από όλες τις προσβάσεις της πόλης.

Ήταν ένα πολύ μεγάλο χαστούκι για τον Τσίπρα, τον Παυλόπουλο, τον Πάνο Καμμένο αλλά και τον Μητσοτάκη, που προτίμησε να πάει – όπως διάβασα – για σκι στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Ο δε Ιερώνυμος, μετά τις συστάσεις του για αποφυγή συλλαλητηρίων, φαίνεται ότι θα μας πει να μην πηγαίνουμε στην εκκλησία. Ευτυχώς, κάποιοι πήγαν τον Άνθιμο …κουβαλητό – όπως έμαθα – στη συγκέντρωση. Ήταν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, όλοι οι Καραμανλικοί παράγοντες της Βορείου Ελλάδος, πολλοί ΑΝΕΛΙΤΕΣ και πολλοί από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, που δεν έχουν καμία σχέση βέβαια, με τα Σημιτογενή γομάρια.

Επειδή κάποιοι μίλησαν για παρατράγουδα, λόγω του επεισοδίου με το Ζουράρι, οφείλω να σας πω ότι εντός της πόλεως η Αστυνομία τήρησε άψογα μέτρα ασφαλείας, 300 αναρχικοί αποκλείστηκαν και απομονώθηκαν στην Καμάρα και δεν μπορεί το περιστατικό Ζουράρι σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ιδιαίτερο και σημαντικό. Επίσης, πρέπει να σας πω ότι το πλήθος που προσήλθε στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν οργανωμένο, δεν ήταν συντονισμένο..ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των προσερχομένων ήταν άνθρωποι από χωριά, από πόλεις της υπάιθρου, από όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη. Φτωχοί άνθρωποι που τους έχει ρημάξει το μνημόνιο, που έβαλαν από την τσέπη τους τη βενζίνη για να φτάσουν στη συμπρωτεύουσα.

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου …
Καλημέρα σε όλους τους Μακεδόνες
Ο αγώνας συνεχίζεται και στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου θα υπάρχει διπλάσιος ή τριπλάσιος κόσμος.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία μαζί με την εκδήλωση για τη Μακεδονία μας, να δείξουμε σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο ότι δεν είμαστε τόσο παθητικοί. Σε βαθμό που να ρωτάνε όλοι τι έχουμε πάθει και δεν αντιδρούμε με όσα κάνει ο Τσίπρας σε βάρος μας.

Να πω μια καλημέρα στην Κρήτη
Η λεβεντογέννα Κρήτη συγκίνησε με την παρουσία της στο συλλαλητήριο. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά όλους για την αγάπη σας στο πρόσωπό μου. Εκεί στη Θεσσαλονίκη κατάλαβα ανάμεσα σε χιλιάδες διαδηλωτές πόσο δόλια είναι η μεταχείρισή μου και η μεταχείριση των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ από τη γνωστή FOCUS.

Η εκπομπή μας ακούγεται σε όλη την Ελλάδα και οι φίλοι που είναι μαζί μου από τις 8 έως τις 11 στα FM είναι εκατομμύρια!!!

Κυρίες και κύριοι, να πω μια καλημέρα στο Προεδρικό Μέγαρο. Στον απαράδεκτο Πρόεδρό μας Προκόπη Παυλόπουλο που παραμένει σιωπηλός.

Αγαπητέ Προκόπη πρέπει να σου πω ότι πολλοί Καραμανλικοί και γενικά νεοδημοκράτες μου είπαν στη Θεσσαλονίκη, ότι η παλιά ορντινάτζα του Κωνσταντίνου Καραμανλή που την έκαναν Πρόεδρο ο Τσίπρας – Καμμένος θα έπρεπε να σέβεται τα δάκρυα και τις απόψεις εκείνου που τον έκανε πολιτικό. Θα έπρεπε να σέβεται την ιστορία του Μεγάλου Μακεδόνα εθνάρχη.

Μου είπαν ακόμα αγαπητέ Προκόπη, ότι δεν περίμεναν να είσαι τόσο μικρός, τόσο υποτακτικός του Τσίπρα και τόσο υποτακτικός της καρέκλας σου. Μου είπαν να σου μεταφέρω ότι οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράψουν ότι ασήμαντοι άνθρωποι χωρίς ελληνικό DNA χειρίστηκαν εθνικά θέματα με ιδιοτέλεια και παρέκαμψαν την βούληση του ελληνικού λαού και την τύχη των επόμενων γενεών.

Ούτε σωφροσύνη δείχνει, ούτε πολιτική σοβαρότητα, να θέλεις να εμποδίσεις διαδήλωση για εθνικά και ιστορικά θέματα. Δείχνει ότι μπροστά στην καρέκλα, παθαίνεις αφωνία και γίνεσαι γιοκαρίνος και νενέκος.

Είναι ντροπή να αφήνεις χωρίς δημοψήφισμα, χωρίς νωπή λαϊκή εντολή ένας πολιτικός απατεώνας όπως ο Τσίπρας να χειρίζεται θέματα, που χωρίς δυσκολία μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγή συνόρων. Αυτά μου είπαν να σου μεταφέρω.

Φίλες και φίλοι, ανοίξτε τώρα τα ραδιοφωνάκια πιο πολύ, γιατί ο Τσίπρας με θυμώνει αλλά ο Μητσοτάκης με εξοργίζει.

Δεν μπορεί να είσαι ηγέτης, δεν μπορεί να είσαι αρχηγός του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, του κόμματος που ίδρυσε ένας εθνάρχης Μακεδόνας και να μην παρίστασαι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Δεν μπορείς να είσαι αρχηγός της ΝΔ και να είσαι τόσο μικρός και τζούφιος. Με τη στάση σου, αγαπητέ Κυριάκο διώχνεις κόσμο και δημιουργείς την αίσθηση της πλήρους συνεργασίας τόσο στο μνημόνιο, όσο και στα εθνικά θέματα με τον Τσίπρα.

Ξέρεις τι είναι να κουβεντιάζουν στη Θεσσαλονίκη ότι και εσύ είσαι ξεπουλητάρι και ότι είσαι τόσο μικρός που δεν θέλεις καν να ανακατευτείς σε τέτοια σοβαρά θέματα. Και το κυριότερο δεν μπορείς να ηγηθείς εσύ κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Βάση του είναι Καραμανλική.

Κυρίες και κύριοι,

Όλοι οι ομιλητές στη Θεσσαλονίκη μίλησαν για τις πληγές που ανοίγει ο πολιτικός κόσμος, με πρώτο τον Τσίπρα τώρα. Συγκίνησε ο Πατέρας Ανδρέας Κεφαλογιάννης από τα Ανώγεια της Κρήτης.

Ο Πατέρας μίλησε για τον εμπαιγμό του ελληνικού λαού και για το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια. Ο Κρητικός ιερέας έκανε πολλούς να κλάψουν.

Όλοι οι ομιλητές ζήτησαν από τον κο Τσίπρα και τον πολιτικό κόσμο να σεβαστεί τη λαϊκή βούληση και να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

Φίλες και φίλοι, Τσίπρας – Καμμένος και Κοτζιάς πρωταγωνιστούν στο ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία και στην αναγνώριση του γειτονικού κρατιδίου, ανοίγοντας μία ακόμη κερκόπορτα στις εδαφικές διεκδικήσεις των εχθρικών γειτόνων. Αυτό το τρίδυμο των μειοδοτών που υπηρετεί τη μαζική γενοκτονία του ελληνικού λαού, κατάφερε μέσα σε μικρό διάστημα να διεγείρει τις ορέξεις και τις αρπακτικές διαθέσεις Τούρκων, Σκοπιανών, Αλβανών.

Ο Μοιραίος Τσίπρας στη συνέντευξη που έδωσε στο Έθνος, είπε ότι ξυπνάει κάθε πρωί τα παιδιά του, ως στοργικός πατέρας. Μου έχει αφηγηθεί με λεπτομέρειες ο Πάνος Καμμένος πόσο τα φροντίζει. Πόσο φροντίζει τον Ερνέστο. Εγώ θέλω να ρωτήσω τον κο Πρωθυπουργό που είναι φανατικός οπαδός του Τσε Γκεβάρα και του Κάστρο, τι θα λέει στο μέλλον στο παιδί του;

Ότι μοιράστηκε τον Αλέξανδρο με τους γείτονες; Ότι τον παρέδωσε προς εκμετάλλευση και αξιοποίηση στους Σκοπιανούς;

Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με έναν βαλτό. Και το λέω αυτό γιατί δεν μπορεί να λέει ότι στόχος μας είναι μια συμφωνία με σύνθετη ονομασία και χωρίς περιθώρια αλυτρωτισμού και ανιστόρητων διεκδικήσεων. Πως θα το καταφέρει; Για να γίνει αυτό, πρέπει οι Σκοπιανοί να αποδεχτούν ότι ο Αλέξανδρος είναι Έλληνας. Ότι η Ολυμπία, η μάνα του ήταν Ελληνίδα. Ο Φίλιππος ήταν Έλληνας. Πως θα μοιραστεί ο Αλέξης μας, τις εκστρατείες των Ελλήνων και τις μάχες στο Γρανικό, στα Γαυγάμηλα, στην Ισσό;

Πρέπει να είναι απολύτως ηλίθιος ο πρωθυπουργός για να μην αντιλαμβάνεται ότι μόλις υπογράψει θα ξεκινήσουν οι αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπιανών, διότι θα έχουν την υπογραφή αναγνώρισης ότι λέγονται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Πόσο προδότης πρέπει να είσαι για να δώσεις στον άλλο χαρτί για να ξεκινήσει τη διεκδίκηση εδαφών σου; Μιλάει για γεωγραφικό προσδιορισμό. Αν δεχτείς το ΆΝΩ, αυτοί θα διεκδικούνε το ΚΑΤΩ. Αν δεχθείς το ΒΟΡΕΙΑ, αυτοί θα διεκδικήσουν το ΝΟΤΙΑ. Αν πας στο χρονικό προσδιορισμό και πας στο NOVA MACEDONIA, αυτοί θα συνεχίσουν να διδάσκουν τους χάρτες που περιελάμβαναν τις περιοχές Βαρντάσκα, Πιρίν και Αιγαίο.

Πόσο προδόταρος πρέπει να είσαι ;Πως κάθεσαι ξαφνικά στο τραπέζι να κουβεντιάσεις ένα τέτοιο θέμα που ανατρέπει τις θέσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ανδρέα Παπανδρέου; Ποιος είσαι εσύ που χωρίς να ρωτήσεις κανέναν, εσύ που κατέκαψες την Ελλάδα υπηρετώντας τα μνημόνια;

Λέω τακτικά ότι ο Τσίπρας είναι Απριλιανός. Είναι Απριλιανής στόφας. Και είναι. Γιατί ουδείς ΔΕΞΙΟΣ ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ θα κουβέντιαζε μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο κος Νίμιτς στη Σκοπιανή τηλεόραση αποκαλώντας Μακεδόνες τους Σκοπιανούς και τονίζοντας ότι οι προτάσεις του προστατεύουν την εθνική τους ταυτότητα. Τι σόι διαμεσολαβητής είναι αυτός που παίρνει το μέρος του ενός;



CrashOnLine


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]