Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιερώνυμος: Μόνο 9 από τους 82 μητροπολίτες στο συλλαλητήριο


Πρέπει να υπάρξει σύνεση, νηφαλιότητα και ομοψυχία να σκεφτούμε για τα επόμενα βήματα, τόνισε σε δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος

«Η Ιερά Σύνοδος δεν δέχεται ούτε το όνομα, ούτε παράγωγα για την ΠΓΔΜ», τόνισε σήμερα με δηλώσεις του ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρξει σύνεση, νηφαλιότητα και ομοψυχία να σκεφτούμε για τα επόμενα βήματα.

Αναφορικά, μάλιστα, με τη συμμετοχή εννέα μητροπολιτών στο χθεσινό συλλαλητήριο, απάντησε ότι ήταν εννέα από τους ογδόντα δύο.
Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος έγιναν μετά την επίσκεψη του δημάρχου Οδησσού Gennady Trukhanov, με τον οποίο συνομίλησε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το ερώτημα που εμείς θα θέσουμε στον "αρχιεπίσκοπο" Ιερώνυμο είναι το εξής: Γιατί εσείς, κύριε Ιερώνυμε, δεν πήγατε στο συλλαλητήριο; Επειδή φοβόσασταν το αποτέλεσμα, επειδή θεωρείτε τους Έλληνες κανίβαλους και όχλο που θα δημιουργούσαν έκτροπα ή επειδή θέλατε να στηρίξετε τον Αλέξη Τσίπρα; Και αφού η Ιερά Σύνοδος δεν δέχεται ούτε το όνομα, ούτε παράγωγα για την ΠΓΔΜ, εσείς γιατί δεν σεβαστήκατε την άποψη της Ιεράς Συνόδου και τοποθετηθήκατε εμμέσως πλην σαφώς κατά του συλλαλητηρίου, κατά αυτού που ενάντια στην βούληση του λαού, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αποδεχθεί για τα Σκόπια;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Αναφορικά, μάλιστα, με τη συμμετοχή 9 μητροπολιτών στο χθεσινό συλλαλητήριο, απάντησε ότι ήταν 9 από τους 82."


    Και απο που βγαινει το συμπερασμα, κ.Αρχιεπισκοπε, οτι επειδη οι υπολοιποι

    73 δεν πηγαν στο συλλαλητηριο αυτο σημαινει αυτοματως οτι το αποδοκιμασαν;

    Μηπως δεχθηκαν "πιεσεις" στο ονομα της "συνεσης" και της "ομοψυχιας" , ωστε

    να μην παρευρεθουν;

    Και για πειτε μας, απο τους υπολοιπους 73 ποιοι υποστηριζουν αραγε τις

    αποψεις των πολιτικαντηδων περι "συνθετης ονομασιας";


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]