Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για 501 ευρώ…


Μέχρι τώρα το 501 ήταν η γνωστή φίρμα της Levi’s.

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να το ξεχάσετε!

Το 501 είναι το κατώτατο ποσό από το οποίο το Δημόσιο θα μπορεί, πλέον, να κάνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για ληξιπρόθεσμες οφειλές!

Mε πάνω από 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας να έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, αντιλαμβάνεστε ότι δημιουργείται πλέον μια εφιαλτική κατάσταση.

Και 500 ευρώ στο Δημόσιο δεν χρωστάει κάποιος μεγαλοκαρχαρίας.

Φουκαράδες θα είναι οι περισσότεροι, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Θύματα της κρίσης!

Άνθρωποι, οι οποίοι έως πριν λίγα χρόνια, ίσως δεν θα ήξεραν τι σημαίνει να έχεις χρέη προς το Δημόσιο.

Και δεν μιλάμε για πολίτες που πήραν δάνεια από τράπεζες και τα κακοδιαχειρίστηκαν, αλλά για συνηθισμένους ανθρώπους που θα αδυνατούν να καταβάλουν κάποια δόση φόρου εισοδήματος ή κάποιον ΕΝΦΙΑ.

Και από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορούν να βρεθούν με την ακίνητη περιουσία τους να εκπλειστηριάζεται και μάλιστα ηλεκτρονικά!

Αυτούς, λοιπόν, τους πολίτες έρχεται η Κυβέρνηση. της πρώτης φοράς αριστερά, και τους βάζει το μαχαίρι στο λαιμό!

Γίνεται ο εφιάλτης και ο δυνάστης τους!

Τους τρομοκρατεί και τους εκβιάζει μ’ ένα δίλημμα μπροστά στο οποίο δεν έχουν επιλογή: ή μας τα δίνετε με το καλό ή σας τα παίρνουμε με το ζόρι!
Πρόκειται για πλέον απάνθρωπη πολιτική που έχει εκφραστεί ποτέ.

Και δείχνει το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της εξουσίας!

Τον απόλυτο κυνισμό.

Αφού απέτυχαν να εισπράξουν, όπως το πολυδιαφήμιζαν, από τις περιώνυμες «λίστες», αφού τα έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής ήταν πολύ κατώτερα των προσδοκιών τους, αφού με την φορολογική τους πολιτική έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις, τώρα εφορμούν εναντίον των αδύναμων να μαζέψουν, και μάλιστα με αναγκαστική εκτέλεση… πεντακοσάρικα!

Προσωπικά, εκτιμώ, ότι πολύ δύσκολα θα το αποτολμήσουν γιατί γνωρίζουν ότι αυτό θα είναι το «κύκνειο άσμα τους», όμως δεν είναι αυτό το ζήτημα!

Το ζήτημα είναι η εκφρασθείσα πολιτική τους να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να τους απειλούν με κατάσχεση για χρέη 501 ευρώ.

Αυτό είναι το αριστερό τους ήθος!

Κ. Ροδινός
AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]