Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βάναυση πρόκληση καρεκλοκένταυρων


Οι φανατικοί «ευρωπαϊστές» δεν το κάνουν, συνήθως, από ιδεολογία. Στις ευρωπαϊκές υποθέσεις και στην προάσπιση των... ιδεωδών της Ε.Ε. πρώτη και τελευταία μιλάει η τσέπη. Η καρδιά πού και πού κάτι πάει να ψελλίσει, αλλά ο εκκωφαντικός ήχος των συμφερόντων, που φοράνε φερετζέ τον «ανθρωπισμό» και τη δυτική «κουλτούρα», δεν αφήνει να ακουστεί τίποτε άλλο.

Απόδειξη των ανωτέρω είναι ο χυδαίος κυνισμός των καρεκλοκένταυρων, των αδίστακτων χαρτογιακάδων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που αποφάσισαν να αυξήσουν τους μισθούς τους - και, μάλιστα, αναδρομικά!

Με αστεία επιχειρήματα και δαιδαλώδεις υπολογισμούς, αυτοί οι στυγνοί φορομπήχτες και εθνοδιαλυτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να τσεπώσουν αναδρομικές αυξήσεις στους μισθούς τους όλα τα γρανάζια της παρακμιακής μηχανής της ευρωπαϊκής Βαβέλ. Ευρωβουλευτές, υπάλληλοι, επίτροποι και λοιπά στελέχη θα δουν λίγο πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων (που προσπαθούν συστηματικά να καταργήσουν) φουσκωμένους τους λογαριασμούς της μισθοδοσίας τους. Φυσικά, τη μερίδα του λέοντος στο τσιμπούσι θα λάβουν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο γραφικός πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, οι επίτροποι και οι ευρωβουλευτές.

Την ίδια στιγμή που αυτοί οι απάνθρωποι γραφειοκράτες παντελονιάζουν τα επιπλέον χρήματα από το υστέρημα των φορολογουμένων της Ε.Ε., αποφασίζουν τη διασπορά της εξαθλίωσης σ' όλα τα πλάτη και τα μήκη της γηραιάς ηπείρου, προωθούν το δουλεμπόριο της «ελαστικής απασχόλησης», τους μισθούς-φιλοδωρήματα των 300 ευρώ και επιτίθενται εναντίον του λαού μας, λέγοντας ότι «οι Ελληνες ζούσαν και ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους».

Οι αρχιτέκτονες της διάλυσης του κράτους και της κοινωνίας μας δεν έχουν περιοριστεί μόνο στο πλιάτσικο σε βάρος μας, αλλά πτωχοποιούν πληθυσμούς και στις (θεωρητικά) ακμάζουσες χώρες, όπως η Γερμανία. Στο «οικονομικό θαύμα» της Γερμανίας πρέπει να συνυπολογιστούν και 860.000 άστεγοι.

Σύμφωνα με έρευνα της Ομοσπονδιακής Ομάδας Εργασίας για τη Βοήθεια προς τους Αστέγους, ο αριθμός των αστέγων στη Γερμανία έχει αυξηθεί κατά 150% από το 2014!

Και η επιβράβευση της διάλυσης των εθνών είναι οι αυξήσεις στους μισθούς των κηφήνων...

"Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]