Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανικό ΥΠΕΞ: "Οι μετανάστες είναι πρόβλημα της Ελλάδας"


Δεν θα υπάρξει επιπλέον βοήθεια για Ελλάδα στο προσφυγικό

Το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών σε επίσημη τοποθέτηση του, αναφέρει πως δεν επιβάλλεται επιπλέον βοήθεια για την Ελλάδα σχετικά με το προσφυγικό/μεταναστευτικό και ιδιαίτερα για τις συνθήκες διαβίωσης και στέγασης των προσφύγων, που επικρατούν στη Λέσβο.

Εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, απαντώντας σε ερωτήσεις γερμανικών ΜΜΕ μετά το θόρυβο που προκάλεσαν δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης μεταναστών και προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας στη Μόρια της Λέσβου, αναφέρει –μεταξύ άλλων- «η διαβίωση και στέγαση των προσφύγων και μεταναστών είναι ευθύνη των κρατών που τα αφορούν».

Σε άλλο δε σημείο αναφέρεται χαρακτηριστικά «η ΕΕ έχει ήδη διαθέσει 1,4 δισ. ευρώ στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης».

Στην ίδια δήλωση, το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως η Γερμανία έχει ήδη σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας από την αρχή της προσφυγικής κρίσης και επισημαίνει πως διέθεσε πριν από λίγο καιρό 135 θερμαινόμενα κοντέινερ σε δύο κέντρα φιλοξενίας και άλλα 800 χειμερινά καταλύματα.

Να σημειωθεί πως στη Γερμανία η ΜΚΟ «Γιατροί χωρίς σύνορα» κάνει λόγο για «ανθρωπιστική καταστροφή στη Λέσβο».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Η αλητεία σε όλη της την ελεεινότητα. Αφού πρώτα ξεσήκωσαν τους εξαθλιωμένους από Αφρική και Ασία για να έλθουν στην Ευρώπη με φιέστες "refugees welcome" και πήραν όσους και όποιους ήθελαν (μορφωμένους, εξειδικευμένους και εύπορους), τώρα παρατούν τους υπόλοιπους στην Ελλάδα, για να τους χρησιμοποιήσουν κάποια στιγμή ως φθηνό εργατικό δυναμικό χωρίς κανένα δικαίωμα στην εκμετάλλευση του γεωφυσικού πλούτου της Ελλάδος, με την συνεπακόλουθη διάλυση του εργατικού κινήματος και του κοινωνικού ιστού. Κατά τα άλλα "εταίροι" και "σύμμαχοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως με το σχόλιό σου αλλά δεν εκπλήσσομαι, ενώ πικραίνομαι βαθύτατα με όσα γίνονται, αφού ήταν προσχεδιασμένο και καλά στημένο το όλο "παιχνίδι" με την εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών, εις βάρος των Ελλήνων και άλλων ευρωπαίων πολιτών. Οι Γερμανοί κοιτάνε να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, ως ψυχροί καπιταλιστές, τον ανθέλληνα Αβραμόπουλο όμως, που ως επίτροπος μεταναστευτικής πολιτικής υποστήριζε σθεναρά την είσοδο όλων αυτών στην Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ήξερε τι παίζεται, πότε θα τον φτύσουμε μαζί με τους υπόλοιπους πουλημένους εθνοπροδότες, αφού δεν γίνεται ένα ειδικό δικαστήριο να τους καταδικάσει στην εσχάτη των ποινών για όσα κάνουν εναντίον της Ελλάδας; Τώρα υποκρίνεται ο Αβραμόπουλος ότι δήθεν διαφωνεί με την πρόταση Τουσκ για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να κρατήσει τα προσχήματα, σίγουρα όμως μπήκαν πολλά στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί σε κάποιον φορολογικό παράδεισο για την ενεργή και δυναμική συμμετοχή του σε όλο αυτό το απάνθρωπο έγκλημα!!!

      Διαγραφή
  2. Σέβομαι και θαυμάζω τα κράτη τα οποία εξακολουθούν να αρνούνται να δεχθούν λαθρομετανάστες δήθεν πρόσφυγες στην καρδιά της Ευρώπης. Αυτά εκπροσωπούνται κυρίως στη λεγόμενη Ομάδα Βίζεγκραντ, που απαρτίζεται από την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και την Τσεχία. Χρειαζόμαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και εμείς ηγέτες να προασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα από την παγκοσμιοποίηση και να υπηρετούν για την ασφάλεια και πρόοδο του Ελληνικού λαού, με θαρραλέες πολιτικές και αποφάσεις προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις: ασφάλεια και ευημερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην σεβεσαι και να μην θαυμαζεις κανενα εβροπαικο κρατος-μαριονετα .
      Το σχεδιο ηταν ειναι και θα ειναι εαν δεν τους σταματησουμε ΕΜΕΙΣ οι πολιτες να ισλαμοποιησουν την εβροπη και να εξαφανισουν τους χριστιανους Ευρωπαιους κατοικους . '
      Ολα γινονται βαση σχεδιου και κανεις "πολιτικος " δεν εχει εξουσια να αποφασισει για το οτιδηποτε αφορα την χωρα που δηδεν κυβερνα .

      Επιτελους ξυπνατε , δεν ειναι πλεον μυστικο , μας αντικαταστουν με καθε λογης διποδο που κυκλοφορει στον πλανητη .
      Τροφη , στεγη , επιδοματα , ιατρικη φροντιδα , σχολεια και μηνιατικα τους δινουν και αφηνουν τους Ελληνες στους δρομους . Δηλαδη τι αλλο θα πρεπει να κανουν τα ανθελληνικα κοπρανα που δηδεν αντιπροσωπευουν τους κουραδοκεφαλους κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδες , για να ξεσηκωθουμε και να αποτρεψουμε τον θανατο της φυλης μας ;
      Οσο για την σκλαβωμενη Πατριδα μας ειναι μαλλον αργα και ΜΟΝΟΝ με αιμα θα πεταξουμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρεποικους απο την χωρα μας , αρχης γενομενης απο την εποχη του γκαβου σαμαρα .
      Δεξιοι και αριστεροι και λοιπες αμπελοφιλοσοφιες ειναι οπλα των δαιμονισμενων νεοταξιτων και μοναδικο σκοπο εχουν να μας διχασουν και διαλυσουν .
      Οι προηγουμενοι κ(υ)νοβουλευτκοι ελληνοφωνοι αληταραδες εσκαψαν τον ταφο μας και οι τωρινοι βαζουν την ταφοπετρα . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ οτι ΟΛΟΙ τους μεσα στο εβροβουλιο των δωσιλογων υπακουουν ΤΥΦΛΑ σε εντολες ;
      Πρεπει καποιος ναναι μεγαλος καφρος για να πιστεψει οτι φθασαμε σε τετοια καταντια απο ασχετοσυνη τους και λαθη .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]