Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί... μοιράσαν δώρα οι οχτροί.
Στις πληγείσες περιοχές ο πρωθυπουργός κι η συνοδεία του.

Επέσατε θύματα αδέλφια εσείς.
Και όχι δεν εννοούμε τους λογής πατριώτες που έπεσαν πολεμώντας τον εκάστοτε τύραννο.
Εννοούμε άλλους δεκάξι αθώους νεκρούς που προστέθηκαν στην ατέλειωτη λίστα των θυμάτων των μνημονιακών συμμοριών.
Η μαφία εδώ κι ενάμιση αιώνα ονομάζετει "μαφία". Αρχηγοί αλλάζουν, εκτελεστές έρχονται και παρέρχονται, το όνομα "Μαφία" παραμένει.
Εδώ, σε  'μάς, η συμμορία απατεώνων και καθαρμάτων που λυμαίνεται τον τόπο ονομάζεται "κυβέρνηση".  Πρωθυπουργοί αλλάζουν, υπουργοί έρχονται και παρέρχονται, το όνομα της συμμορίας παραμένει: κυβέρνηση.

Το blog θυμάται -παιδί ακόμα- όταν βλέπαμε στα επίκαιρα στον κινηματογράφο (τηλεοράσεις και δελτία των οκτώ δεν υπήρχαν) τις πλημμύρες με τα εκατοντάδες θύματα και την σιωπηλή απελπισία στο Μπαγκλαντές και στις άλλες τριτοκοσμικές περιοχές (ούτε καν ο όρος υπήρχε), τα πικρά σχόλια των γονιών και των άλλων μεγαλύτερων: "όπου φτωχός κι η μοίρα του".
Πώς έγινε εδώ, στην πατρίδα μας, μετά από τόση ανάπτυξη, τόση αντιπαροχή, τόσον σοσιαλισμό και τόσον "εκσυγχρονισμό", τόσες επιδοτήσεις και τόσες "συγκλίσεις", τόσα έργα και τόσα μακέτα, τόσους τεχνοκράτες και τόσους οικονομολόγους, να γίνουμε Μπαγκλαντές; 
Και είναι η φτώχεια μας που μας κατατρέχει, ή η διαχρονική ανικανότητα, η λωποδυσία, το ψέμα κι η ανηθικότητα των απατεώνων και των καθαρμάτων της διαχρονικής συμμορίας που λέγεται κυβέρνηση;

Σηκώθηκε στο άντρο της συμμορίας μεσίστια σημαία. Για τους νεκρούς της ανικανότητάς τους. Και της αδιαφορίας τους.
Κι έτσι ο αρχηγός αποκοίμησε την συνείδησή του. Πήρε τις ευθύνες του.
Η οποία συνείδησή του έτσι κι αλλιώς πολύ εύκολα αποκοιμιέται, είτε θρηνεί μεσιστίως τα θύματα της συμμορίας του, είτε ξεπουλάει σε μία νύχτα το ΟΧΙ ενός ολόκληρου λαού.
Συνείδηση ποτισμένη με την βαλεριάνα που λέγεται χρήμα κι εξουσία.

Η δική μας συνείδηση όμως ποτισμένη με τα δάκρυα για τα θύματα των μνημονίων, ποτισμένη μίσος για την αδικία και την καταστροφή των μνημονίων, ποτισμένη χλεύη, αποτροπιασμό κι αηδία για τους αρχηγούς και τα μέλη της συμμορίας, δεν μπορεί ν' αποκοιμηθεί.
Στριφογυρνάει ανήσυχη και στοιχειωμένη, να βρεί τρόπο, κουράγιο και δύναμη να δικαιώσει τα θύματα. 
Τα νεκρά θύματα, και τα εν ζωή θύματα.

Να βγούν απ' την πόλη οι οχτροί!..

"Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. και το επομενο αθλιο διδυμο συγκυβερνησης Μητσοτακης-Γεννηματα........
    κρατικοδιαιτοι τεμπελχαναδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μου επιτρεψεις να συμπληρωσω ελληνοφωνοι δοσιλογοι κρατικοδιαιτοι ΑΕΡΓΟΙ τεμπελχαναδες .
      Ομως η μεγαλη ευθυνη βαραινει τους σκατοκεφαλους κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδες ψηφοφορους , ΟΛΩΝ των συμμοριτοκομματων των 300 ελεηνων αρλεκινων .
      Ειναι φανερο πλεον οτι ΠΡΕΠΕΙ να κλεισει το βρωμοβουλιο των δοσιλογων , οχι για 7 χρονια , αλλα για 77 , για να επιζησει ο Ελληνισμος .
      Αλλωστε τα πολιτευματα υπαρχουν για να υπηρετουν τα Εθνη . Η " δημοκρατια " τους μας διαλυσε και ως εκ τουτου πρεπει να την διαλυσουμε ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .
      Καταρχουμε το βοθροβουλιο , διωχνουμε ΟΛΟΥΣ οσους περασαν νυχτα στην Πατριδα μας , απο το " 90 τουλαχιστον , ΕΜΕΙΣ ψηφιζουμε τους νομους και διοριζουμε τους υπουργους και λοιπους υπηρετες ΜΑΣ . Και φυσικα γκρεμιζουμε το εχθρικο και ελληνοφωνο καρικατουρα κρατος τους και απαγορευουμε μεχρι συντελειας κοσμου ΟΛΟΥΣ τους τυχων απογονους οσων ελαβαν μερος στο μεταπολιτευτικο εκτρωμα σε οποιαδηποτε δημοσια θεση .
      Δοξα τω Θεω , υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ να παρουν στα χερια τους το Κρατους ΜΑΣ .
      Ολα τα αλλα ειναι Αγγλοσαξωνικες τριχες και αμπελοφιλοσοφιες , βγαλμενες απο σκοτεινες στοες , για σκατοκεφαλους ραγιαδες και γραμματιζουμενους μεν , αμορφωτους δε .
      ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ειναι οι στυλοβατες μας και δεν ειναι τυχαιο που ΟΛΑ τα μαντρια πολεμησαν μετα μανιας να γκρεμισουν . Αρχης γενομενης απο τον Εθνοπροδοτη Καραμανλη το ' 74 . Οι σημερινοι απλα βαζουν την ταφοπετρα στον ταφο μας , που ανοιξαν οι προηγουμενοι συμμοριτες .
      Καλη λευτερια λοιπον σε ολους τους Ελληνοψυχους και καλο θανατο στους σκατοκεφαλους ψηφοφορους των δοσιλογων .

      Διαγραφή
  2. "ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ειναι οι στυλοβατες μας "

    Τα είπες όλα συγχαρητήρια.
    Ο μεγάλος εχθρός , δούρειος ίππος της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδας μας είναι τα υποτιθέμενα αστικά φιλελεύθερα κόμματα , ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

    Αυτά τα κρυφοκομμουνιστικά κόμματα πήραν στο λαιμό τους το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας.

    Τους δεδηλωμένους κομμουνιστές τους ξέραμε και όσοι δεν τους ήξεραν η δεν πίστευαν αυτά που έλεγε ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος , τώρα τα μαθαίνουν από την καλή και από την ανάποδη.
    Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά του έλεγαν, οι αριστεροί, και νόμιζαν πως θα τους κάνουν οι κομμουνιστές όλους Βαρδινογιάννηδες στην θέση των μπομπολαίων κομμουνιστών!
    Αμ εάν ήταν έτσι ρε παλικάρι δεν θα ερχόντουσαν στην Ελλάδα μας ...Αλβανοί τουρίστες και Γεωργιανές Ρωσίδες ...χορεύτριες. Τόσο πολύ μυαλό θέλει για να κατανοήσεις το προφανές;

    Ετσι ακριβώς μας κατάντησαν και εμάς οι κομμουνιστικές μας κυβερνήσεις από το 74 και έπειτα!
    "Τουρίστες και χορεύτριες"!
    Αλλά από μυαλό οι εναπομείναντες Ελληνες ...
    Οτι πουν τα σταλινικά ΜΜΕ
    που εντελώς ανερυθρίαστα ορύονται
    ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
    Η ΤΡΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟ ΑΠΟΔΟΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ!

    Αλήθεια ρε γλάστρες, όρθιες ομιλούσες κεφαλές, δοσίλογοι υπάλληλοι των μεγαλοεργολάβων νταβατζήδων λακέδων του κεφαλαίου τσιράκια των τοκογλύφων και άρα καραδεξιοί σύμφωνα με την αριστερή αφήγηση της κομμουνιστικής μεταπολίτευσης γιατί όλοι αυτοί οι "δεξιοί" μπουρζουάδες, ρουφήχτρες του αίματος του λαού, καναλαρχο βοθρολύματα ενδιαφέρονται τόσο πολύ να αθωώσουν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

    Λογικά δεν θα έπρεπε ως δεξιοί να κατακεραυνώνουν ασύστολα τους κομμουνιστές και την αριστερή πολιτική τους;
    Δεν θα έπρεπε όλα τα κομμουνιστικά εγκλήματα να παίζουν στις τηλεοράσεις τους από το πρωί ως το βράδυ έτσι που να μην τολμούν να ΞΑΝΑ εμφανιστούν "άλλοι" κομμουνιστές με άλλα ονόματα (λαφαζαν καζακ πλευσεις αρδη μιγδη κουκουεδες και λοιποί) να παραμυθιάζουν και πάλι τα αθώα θύματα τους Ελληνες και ξένους πως θα κάνουν τους εργάτες αφεντικά στα εργοστάσια των τραπεζιτών χρηματοδοτών του κομμουνισμού;

    Είπαμε από μυαλό...ΓΛΑΣΤΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.protothema.gr/sports/article/735494/thema-sto-russia-today-to-xulo-ton-opadon-tou-paok-me-pakistanous/

    Να Αγιάσουν τα Χέρια-Πόδια των Οπαδών του ΠΑΟΚ που είτε τυχαία έγινε το Περιστατικό ή όχι κάνανε το Αυτονόητο..κάνανε Νόμιμη Άμυνα στον Πολυφυλετικό Στρατό Κατοχής που έχει εισβάλλει στην Ελλάδα εδώ και Κάμποσα Χρόνια,ο οποίος Πολυφυλετικός Στρατός λειτουργεί με Απόλυτη Ελευθερία-Ανομία-Ασυλία-Ασέβεια ελέω Απόλυτης Υποστήριξης απο το Ελληνόφωνο Κράτος-Γραικύλους Πολιτικούς-Επαγγελματίες Ανθρωπιστές-αλληλέγγυους-ΜΚΟ του G.Sorros Κτλ.Επικροτούν με την Στάση&Συμπεριφορά τους τις Αμέτρητες Δολοφονίες-Ληστείες Ελλήνων μετά φόνου ή όχι των κάθε λογής Αλλοδαπών που μας θρονιάστηκαν Παράνομα στην Ελλάδα εδώ και μια τουλάχιστον 20ετία.Το ερώτημα είναι πότε ακριβώς περιμένουν να Αντιδράσουν οι Οπαδοί των Ομάδων Αθηνών-Πειραιώς...του πρώην ΠΟΚ και όχι Μόνο..το ζήτημα είναι μείζον Εθνικό και δεν πρέπει να το αντιληφθούμε σαν μια "Μεμονωμένη Περίπτωση"...όμως στην Αθήνα όπως και σε άλλες Πόλεις της Ελλάδας έχει περάστει σαν ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ-ΜΑΣΤΙΓΑ μια δήθεν στρεβλωτική άποψη περί "Δημοκρατίας-Ανθρωπισμού όλων των άλλων πέραν των Ελλήνων εννοείται.." στα Πλαίσια της Θολοκουλτουράς που αντιπροσωπεύει η Υπερπροοδευτική-Σοσιαλιστική-ΑναρχοΦασιστερά που μισεί οτιδήποτε Ελληνικό.Αυτό έχει περάσει Παντού απο το Εκπαιδευτικό Σύστημα σε όλες τις Βαθμίδες (Πρωτοβάθμιαια έως Τριτοβάθμιαια) που έγινε Συστηματική Απο-Εθνοποιήση των Νεότερων Γενιών-στην Κοινωνία-στην Οικογένεια-και κατ'επέκταση εννοείται στο Γήπεδο/Ομάδες κτλ.Έγινε μεθοδική Κομματικό/Ιδεολογική Προπαγάνδα-Πλύση Εγκεφάλου απο το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης=βλέπε Γενιά του Πολυτεχνείου ώστε να Ισοπεδωθεί κάθε τι Ελληνικό.Τι ακριβώς περιμένει ο Έλληνας Οπαδός ή Μη; Οι οποιεσδήποτε διαφορές-Οπαδικές Κόντρες-πλακώνονται στο ξύλο για τις Ομάδες-Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες είναι Σαφώς Κατώτερες απο ένα ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ με Πολλές Παραμέτρους...Ξύπνα Έλληνα!!!!! Πρέπει να Υπάρξει Ένωση. Όσο για το Πως Παίρνουν άδεια για να Πραγματοποιήσουν τις Πορείες/Γιορτές Συνεστιάσεις τους...το Ελληνόφωνο Κράτος εδώ και αρκετά Χρόνια τους Παραχωρεί το ΣΕΦ-ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν το Ραμαζάνι (εννοείται Δωρεάν..) + το ίδιο Ελληνόφωνο Κράτος τους "Επιτρέπει" να πραγματοποιούν εδώ και μια 10ετία στον Πειραιά την "Γιορτή της Ασούρα"...που αυτομαστιγώνονται με λεπίδες..και άλλα αιχμηρά Αντικείμενα...Για αυτή την "Γιορτή"Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία "Επίσημη" Άδεια απο Κανέναν Φορέα =Δημοτική Αστυνομία/Αστυνομία/Δήμο Πειραιά λειτουργούν Αυτόνομα...Αφού η Ελλάδα ΔΕΝ Κυβερνάτε απο Έλληνες αλλά απο Γραικύλους Ελληνόφωνους..



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]