Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήθος ΠαΣοΚ (a.k.a. "Δημοκρατική Συμπαράταξη")..


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Κι εδώ βλέπουμε ένα παρακλάδι του διαχρονικού ΠαΣοΚ, να δείχνει την διαχρονική εκτίμηση τής πασοκαρίας που επάξια αντιπροσωπεύει για τον λαό, έναν λαό που ως άξιος της μοίρας του στήριξε τόσα χρόνια όλους αυτούς τους μιζαδόρους λωποδύτες,  όλα αυτά τα τρωκτικά που με κομπίνες, λοβιτούρες, λαμογιές και κάθε είδους παρόμοιες  πασοκικές πρακτικές ροκάνισαν το δημόσιο χρήμα, κοινοτικά κονδύλια, επιδοτήσεις, και ό,τι βρήκαν μπροστά τους, καταχρεώνοντας τρείς επόμενες γενιές ελλήνων, προκειμένου η γυαλιστερή αυτή φραγκοπαντρεμένη φραγκόκοτα να ζήσει μιά άνετη και ξένοιαστη ζωή με τα κλεμμένα του ελληνικού λαού.

Το κακό είναι πως όλη αυτή η πασοκαρία ζει και κινείται ακόμα, και ετοιμάζει μάλιστα την αντεπίθεσή της, κρυμμένη βέβαια όπως όλοι οι παράνομοι, οι εγκληματίες κι οι θρασύδειλοι πίσω από  νέο όνομα, με "νέα οράματα" μίζας και ρεμούλας, την "Δημοκρατική Συμπαράταξη".

Παλιοί τυφλοπόντικες και νέα φυντανάκια συνωθούνται στην φωλιά-κρησφύγετο του νέου υπόγειου πιά ΠαΣοΚ προετοιμάζοντας το έδαφος για την στιγμή που οι αρουραίοι που βρήκαν καταφύγιο και κρυψώνα στον ΤΣΥΡΙΖΑ, επιστρέψουν στην πάτρια σφηκοφωλιά, αφήνοντας σύξυλους τους τραβεστί-αριστερούς αντιμέτωπους με τους ανέμους που έσπειραν.

Όλος αυτός ο συρφετός, όλοι αυτή η εμετική συμμορία, διανθισμένη για το ξεκάρφωμα με καινούργιους και νέους ανθρώπους -ίδιας όμως νοοτροπίας- φιλοδοξεί να μας ξανακυβερνήσει.
Γιατί όχι;
Ήδη αναδύεται μέσα απ' τον βόθρο των καναλιών ως φοίνικας αναγεννώμενος απ' την στάχτη του, αδιαφορώντας και αποτάσσοντας μετά βδελυγμίας βεβαίως την στάχτη και την μπούρμπερη των μνημονίων των οποιών είναι και οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί.

Κι ο λαός -πάντα μέσα απ' τον βόθρο των καναλιών- κοιτάζει και θαυμάζει το θαύμα.
Αύριο-μεθαύριο θα το ψηφίσει κι όλας σαν κάτι νέο και άφθαρτο. 

Μη μας κάνει λοιπόν εντύπωση η χειρονομία της γυαλιστερής πασοκαρίας.
Στην γλώσσα του ΠαΣοΚ (a.k.a. "Δημοκρατική Συμπαράταξη"), σημαίνει το σύμβολο της νίκης.
Της δικής τους νίκης, απέναντι στον λαό και την χώρα!...

Σημ.:  a.k.a.: ξενική συντομογραφία που έχει τελευταία παρεισφρήσει στον γραπτό τύπο και σημαίνει: Also Known As, "γνωστός και ως".

"Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΚΩΣΤΑΚΗ... Ο ΑΚΗΣ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΗΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΡΟΙΤΕΡ ΤΟΥ ALFA ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ... ΟΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ "ΠΑΣΟΚ" Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...Η ΛΕΞΗ "ΠΑΣΟΚ" ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ.
      "ΠΑΣΟΚ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΙΑ, ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΔΡΑ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕ ,ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
      ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ...

      Διαγραφή
  2. χωρίς ίχνος ντροπής η τύπισσα που "λάτρεψε και λατρεύει" τον άκη, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή της, εννοώντας τα κλεμμένα εκατομμύρια που της πρόσφερε φυσικά, και αφού έκανε προσεκτικά μελετημένο σχεδιασμό της φυλάκισης και αποφυλάκισής της, (το έπαιξε τρελλή για να μετρήσει η κάθε ημέρα του εγκλεισμού της στο Δρομοκαϊτειο ως δύο, χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου για αποφυλακίσεις, οι εμετικές ΔΗΘΕΝ αγωνιώδεις κραυγές της για το παιδί της και την οικογένεια κι αλλά πλασματικά...), στέλνει στους νεοέλληνες ανεγκέφαλους το σήμα της δίκης της νίκης απέναντι στην πραγματική δικαιοσύνη, που θα έπρεπε να κρατήσει το ζεύγος, όπως και πολλούς άλλους που παρέλασαν από την πολιτική σκηνή της Ελλάδας με στόχο να λεηλατήσουν το δημόσιο χρήμα, ισοβίως έγκλειστους στις φυλακές. Έχουν άραγε κατασχεθεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων, μήπως και αναγκαστούν πλέον να επιβιώσουν όπως η πλειοψηφία των πολιτών με δυσκολίες Ή ο Παρασκευόπουλος και άλλοι του σιναφιού τους, φρόντισαν με νόμους και διατάξεις να τους περιμένουν ασφαλή τα κλεμμένα, εις βάρος των κορόϊδων προβάτων νεολλήνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]