Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διεμφυλική Ευρώπη...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

"Το δημοψήφισμα πρόκειται για εσωτερικό ζήτημα της Ισπανίας, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί σύμφωνα με τη συνταγματική τάξη της Ισπανίας.", δήλωσε επανειλημμένα ο πρόεδρος-μπεκροκανάτα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπονοώντας βεβαίως την ουδέτερη θέση της "Ένωσης" για την κυβερνητική τρομοκρατία που εξαπέλυσε ο ισπανός πρωθυπουργός εναντίον του λαού της Καταλωνίας.

Λογικά σύμφωνα με αυτήν την ουδετερότητα, και όπως έγινε και όταν ο Μιλόσεβιτς είχε αρνηθεί στους κροάτες την ανεξαρτησία τους και την απόσχιση της Κροατίας, θα πρέπει τώρα το ΝΑΤΟ και με την σύμφωνη γνώμη της Ε.Ε να βομβαρδίσει την Ισπανία, να συλλάβει τον Ραχόϊ, και να τον σύρει σε φυλάκιση και δίκη.
Έτσι τουλάχιστον ως τώρα νοείται η ουδετερότητα της Ευρώπης και των διεθνών θεσμών.
Τουλάχιστον όταν θίγονται μελλοντικά τους συμφέροντα και μεθοδεύσεις.

Τώρα που ο ισπανός πρωθυπουργός είναι ένα απ' τα καλά δουλάκια της "Ένωσης" και τέλος πάντων μπορεί και από μόνος του να εξαπολύσει την "ενδεδειγμένη" βία και τρομοκρατία, οι Φαρισαίοι εγκληματίες νεοναζιστές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και οι λοιποί ετσιθελικοί θεσμοί της Ε.Ε., εφαρμόζουν ένα διαφορετικό σύστημα ουδετερότητας, πιό κοντινό στην σημασία του όρου, αλλά όσο πάει πιό απομακρυνόμενο από τους λαούς και την δημοκρατία. 

Η "Ενωμένη" Ευρώπη δεν ολισθαίνει απλώς, δεν γλιστράει, δεν τρέχει, κουτρουβαλάει προς τον φασισμό...
Έναν φασισμό του 21ου αιώνα, διαφορετικό από κείνον του μεσοπολέμου που είχε αρχικά στηριχτεί από παραπλανημένους λαούς...
Έναν φασισμό που θελει να επιβληθεί εκ των άνω με δημοκρατικό μανδύα και με την λεοντή του μοντέρνου, του εγγυητή της προστασίας ενός διεθνισμού όχι ανθρωπιστικού, όχι κοινωνικού, αλλά καθαρά οικονομικού, τραπεζικού (χρηματοπιστωτικού), των λίγων, των ελαχίστων έναντι των πολλών, κατά του πληθυσμού ολόκληρης της ηπείρου.

Μία δυστοπική ήπειρος που σύρεται με το ζόρι σε μιά λάθος ενοποίηση, "ενοποίηση" που ξεκινάει απ' το χρήμα και τον πλούτο ή την φτώχεια και όχι απ' τον πολιτισμό, τα κοινά σημεία και την εθελοντική κατανόηση μεταξύ των λαών. 

Με τον εκτροχιασμό άρα αυτής της έννοιας της πραγματικά ενωμένης Ευρώπης, θα πρέπει οι λαοί να αντισταθούν έμπρακτα και δυναμικά, πρωταρχικά με ανυπακοή κα αμφισβήτηση των πλαστού κύρους και της νομιμοποίησης θεσμών τής "Ένωσης"  που δημιουργήθηκαν με υπογραφές πολιτικών και όχι με την συναίνεση των λαών της Ευρώπης και συγχρόνως με την αμφισβήτηση της νομιμότητας των "νόμων" που οι κυβερνήσεις-φερέφωνα του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου επιβάλλουν στους πολίτες τους.

Πρέπει επιτέλους να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας από τους απατεώνες που αυτοαποκαλούνται "ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
Πρόκειται για συμμορία που οδηγεί την ήπειρο και τους λαούς της στον νέο μεσαίωνα του φεουδαρχισμού των τραπεζών πιά, μέσω ενός ανομολόγητου πλην ορατού νεοφασισμού.

Ας το συνειδητοποιήσουμε και ας αντισταθούμε!...

"Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]