Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας κλαρινογραμπρός που τον λέγανε Πάκη...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

"Ενός κακού δοθέντος, μύρια έπονται", λέει το σοφό γνωμικό.
Ενός Πάκη δοθέντος, μύρια κακά έπονται, λέμε εμείς.

Στην προκειμένη περίπτωση το κακό είναι ο ίδιος ο Πάκης.
Όχι δηλαδή τόσο ο ίδιος. Σιγά τον κλαρινογαμπρό.
Όσο η νοοτροπία και οι πρακτικές του συστήματος, και η αδράνεια του λαού, που εκτρέφουν Πάκηδες και τους κατσικώνουν στα ανώτατα αξιώματα της χώρας να μοιράζουν Μεγαλόσταυρους σε γεροντόφιλους προβληματικούς.

Και αν επρόκειτο για τον Μεγαλόσταυρο της μάνας του, ή του παππούλη του τού κατσικοκλέφτη, πάει στο καλό. Μικρό το κακό.
Εδώ όμως πρόκειται για τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Σωτήρος, που είναι ιεραρχικά το ανώτερο Τάγμα Αριστείας της Ελληνικής Δημοκρατίας και παλαιότερα του Βασιλείου της Ελλάδος.
Πρόκειται δηλαδή για ένα ανώτατο παράσημο του Έθνους που απονέμεται σε αυτούς που προσέφεραν μέγιστες, εξαιρετικές υπηρεσίες στην χώρα (ή έτσι τέλος πάντων θα έπρεπε).

Και ποιές είναι τέλος πάντων αυτές οι εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε ο Εμμανουέλ, ώστε να αξίζει τέτοιας ανώτατης διάκρισης;
Η αιτιολογία δια στόματος Πάκη κατά την προσφώνησή του στην απονομή του παρασήμου ξεπερνάει με άλματα τα σύνορα της ξεφτίλας και προσεγγίζει στα όρια της εθνικής μειοδοσίας: 
"Σας απονέμω την ανώτατη διάκριση του Ελληνικού Κράτους ως αναγνώριση όλων εκείνων τα οποία, είμαι βέβαιος, θα πράξετε τόσο για την συνέχιση των εξαιρετικών σχέσεων των δύο Χωρών μας όσο και για την διασφάλιση της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης".
Το προσέξαμε όλοι; "ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ".
Παρασημοφόρησε δηλαδή ο ένας κλαρινογαμπρός τον άλλο ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
Για πράξεις που "είναι βέβαιος" πως ΘΑ κάνει

Και ποιά είναι αυτά που ο Πάκης "είναι βέβαιος" πως ΘΑ πράξει ο Μανωλάκης;
Γιατί το μόνο σίγουρο ως τώρα είναι πως θα σκυλεύσει πάνω στο σώμα ενός λαού πεσμένου στο καναβάτσο, με τους "επενδυτές" του να ληστεύουν ό,τι φιλέτο έχει απομείνει απ' τους νεοναζί γερμανούς του φον-σακάτη, όπως είναι τα νερά (υπηρεσίες ύδρευσης), ο τουρισμός (εξαγορά μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, μπιρ παρά βεβαίως-βεβαίως), η ενέργεια (είναι πολλοί οι υδρογονάνθρακες Αλέξη) και ό,τι άλλο απ' τα ασημικά της χώρας του γυαλίσει.

Γι αυτές λοιπόν τις εξαιρετικές μπίζνες ο εξαιρετικός Πάκης παρασημοφόρησε ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ τον εξαιρετικό Εμμανουέλ με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Σωτήρος, που απονέμεται για εξαιρετικές πράξεις.

Φτού σου ξεφτιλισμένε Πάκη.
Η κατρακύλα σου, κι η κατρακύλα η δική μας που σας ανεχόμαστε, δεν έχει πάτο.
Φτού σου ξεφτίλα άντρα, που στο πρόσωπό σου ξεφτιλίζεται ολόκληρο το Έθνος.

Χθες δείξαμε σ' όλο τον κόσμο, ΠΟΣΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Φτού μας!...

Υ.Γ.: Τα περί "δημοκρατίας" των κλειστών δρόμων και των απαγορεύσεων συναθροίσεων "άνω των δύο ατόμων" που έλεγε κι ο Παττακός, προκειμένουν να μιλήσει ο Μανωλάκης στην Πνύκα, θα τα πούμε σε άλλο σχόλιο.

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ο κάθε Π.Δ. εκλέγεται από την πλειοψηφία των βουλευτών της βουλής. Προεδρική δημοκρατία δεν θέλετε οι …προοδευτικοί ;

    Προχωρούν ολοταχώς στην υλοποίηση του σχεδίου της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΗΣ , πρό στάδιο της κομμουνιστικής διεθνιστικής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης και ο αρθρογράφος βλέπει μονίμως γύρω του νεοναζί!

    Είναι ολοφάνερο πλέον πως ο ναζιστικός –νεοφιλελεύθερος “ορός” είναι απαραίτητος για να αποκοιμίζει τους μαρξιστές! Διότι εάν τύχει και απομείνουν χωρίς ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ εχθρό , οι αριστεροί, τότε οι πέτρες “μαντατοφόροι” στα σίγουρα θα είχαν βρεί τον στόχο τους από το 2012*
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ …ΓΙ ΑΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!

    Από το 1917 ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά!
    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ!!!
    Από το 1917 ΚΑΙ ΤΟ 2012 εως σήμερα τι άλλο φταίει εκτός από τους πολιτικούς μας που …δεν είναι και τόσο Ελληνες ;

    Αλ. Τσίπρας: Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι τόσο Ελληνες
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δηλώσεις με αφορμή το σημερινό Eurogroup
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/02/2012 13:58
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=444620

    Ότι κάνουν ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ το κάνουν γιατί φρόντισαν οι δημοσιογράφοι …να μας μάθουν την ιστορία της αριστεράς! Εάν μας την είχαν μάθει , οι δημοσιογράφοι (!!!), θα τολμούσαν οι κομμουνιστές να κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις παραπλανώντας τους αφελείς ψηφοφόρους ; Οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να ψηφίσουν τους κομμουνιστές για να προασπίσουν - ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ -
    ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ “ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΤΩ” ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ 2012…ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ …ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!

    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ από το 2012!
    ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;


    Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012
    Πετάει Ο Γάιδαρος;
    Για μένα όχι!
    Για τους ''κυρίους'' της κυβέρνησης και τους παπαγάλους τους, πετάει και κάνει και φιγούρες!
    ...
    Έρχονται μετά αυτά τα παιδάκια, βάζουν γύρω γύρω κάτι άλλα παιδάκια βουλευτές-γελωτοποιούς και δημοσιογράφους-παλιάτσους, κι εκεί πιά το παίζουν άγριοι: ''Θα λέτε ρε ότι σας ξανασώσαμε;'', ''Θα λέτε ότι ήρθε η ανάπτυξη;'', ''Θα πετάτε λάσπη σ' όσους έχουν αμφιβολίες;'', ''Θα λέτε; ε; θα λέτε;''.
    Και τούτα τα καινούργια παιδάκια, χεσμένα πιά απ' τη χαρά τους που τα παίζουν τα άλλα, έχουν ήδη σηκώσει τα δαχτυλάκια από χέρια και πόδια: ''πετάει, πώς δεν πετάει; πετάει και κάνει και βολ-πλανέ!''.
    Κάπου εδώ όμως το παιχνιδάκι πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να τους θυμίσουμε ότι δεν πετάει ο γάιδαρος, κι ούτε πρόκειται.
    Το ελικόπτερο πετάει.

    Επίσης καμιά φορά πετάνε και οι πέτρες..

    https://mandatoforos.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2.html+

    ΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΗΣΑΝ ΛΟΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣ …ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ!
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ …ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

    Υ.Γ.
    Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ...
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!
    ΤΙΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΠΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο κάθε Π.Δ. εκλέγεται από την πλειοψηφία των βουλευτών της βουλής. Προεδρική δημοκρατία δεν θέλετε οι …προοδευτικοί ;"

      Αυτό είναι προεδρευομένη δημοκρατία. Προεδρική είναι όταν ο ΠτΔ εκλέγεται απ' ευθείας από τον λαό (ΗΠΑ, Γαλλία, Κύπρος κ.ά.) και συνήθως έχει αυξημένες εξουσίες.

      Διαγραφή
  2. Ο ελληνοφωνος υπηρετης τιμησε τον Γαλλο υπηρετη και οι δυο μαζι υπηρετουν τον ιδιο αφεντη τους .
    Το ερωτημα ειναι ποτε οι Ελληνοψυχοι θα σαρωσουν μια για παντα το βρωμοκ(Υ)νοβουλιο των 300 δοσιλογων και τον προεδρο των συμμοριτοκομματων ;
    Ποτε θα καταλαβουν οι Ελληνες οτι οποιον και να ψηφισουν , το ιδιο σχεδιο διαλυσεως ακολουθουν ΟΛΟΙ τους ;

    Οσο για τον γυφτο , τον προεδρο της κλεπτοκρατιας , ας μαθει οτι τα δοντια που του εσπασε καποτε ο απατημενος , θαναι απλα ενα απλο χαστουκι εν σχεσει με αυτα που ερχονται καλπαζοντας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]