Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Trump: Εκτέλεση τζιχαντιστών με σφαίρες βουτηγμένες σε αίμα χοίρου


Στο πρώτο μήνυμα μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Βαρκελώνη, ο Donald Trump κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να δείξουν θάρρος και γενναιότητα. Όλα καλά μέχρις εδώ. Το δεύτερο «τιτίβισμά» του, όμως, προκάλεσε για μια ακόμη φορά.

Σε αυτό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε: «Μελετήστε τι έκανε ο στρατηγός Pershing των Ηνωμένων Πολιτειών στους τρομοκράτες όταν τους συνελάμβανε. Με τον τρόπο αυτό, δεν υπήρχε εξτρεμιστική ισλαμική τρομοκρατία για 35 χρόνια!».

Τι έκανε, όμως, ο αμερικανός στρατηγός, ο οποίος... μεγαλούργησε στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα; Σύμφωνα με τον μύθο που δεν έχει ποτέ αποδειχθεί, όταν συνέλαβε 50 ένοπλους ισλαμιστές στις Φιλιππίνες, έδωσε διαταγή να εκτελεστούν με σφαίρες οι οποίες προηγουμένως είχαν βουτηχτεί σε αίμα χοίρου. Κι αυτό διότι έτσι, επειδή το συγκεκριμένο ζώο είναι ιερό για όλους τους μουσουλμάνους, θεωρούσε ότι τους έφραζε τον δρόμο προς τον Παράδεισο!

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ο Trump δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στον Pershing, καθώς και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τον είχε επικαλεστεί και μάλιστα με μεγάλο θαυμασμό.

Πηγή Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]