Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Δεν είδε, δεν άκουσε, υποκρισία με νέο παραλήρημα…


Πόσο προβλέψιμος έχει γίνει! Μόλις στριμώχτηκε διότι οι Γερμανοί αποφάσισαν – επιτέλους – να εκθέσουν τη θρασύδειλη τακτική του ιδίου και της χώρας του, αντέδρασε με τον γνωστό και τόσο αστείο στον εξωτερικό παρατηρητή τρόπο, όπου τα ρίχνει στην άλλη πλευρά, αρνούμενος να αποδεχθεί έστω μέρος της ευθύνης σε μια έμμεση απολογία, σα να μην ειπώθηκε ποτέ τίποτα και όλοι οι υπόλοιποι απλά έπαθαν παράκρουση και τους κατέλαβε αντιτουρκική μανία!

Ο Ερντογάν εξαπέλυσε επίθεση αγάπης στις γερμανικές εταιρίες, λέγοντας ότι εγγύηση είναι οι Τούρκοι για να κάνουν κερδοφόρες μπίζνες, οι οποίοι τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες, προσθέτοντας βέβαια και μια δόση από απειλή για να μην ξεχνιόμαστε, λέγοντας ότι κανένας δεν έχει τη δύναμη να δυσφημίσει την Τουρκία! Κι έτσι να είναι δεν χρειάζεται, καθώς ο ίδιος έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να τον βλέπουν όλοι ως μισότρελο, φανατικό ισλαμιστή…

Δηλαδή, για να καταλάβουμε το μέγεθος της παράνοιας του απίστευτου αυτού τύπου τον οποίον ανέχεται η παγκόσμια κοινότητα: Ουδείς στη Τουρκία αναφέρθηκε στις γερμανικές εταιρίες εμπλέκοντάς τις με την «τρομοκρατία», ασφαλώς υπό τον τόσο περίεργο ορισμό της έννοιας που έχει υιοθετήσει ο Ερντογάν για να πάει με όλα… από το μυαλό τους τα έβγαλαν όλοι.

Στο θέμα αυτό ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε, ότι «όπως τον ενημέρωσαν η MIT και το υπουργείο Εσωτερικών, δεν υπάρχει καμία έρευνα σε βάρος γερμανικών εταιριών. Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να υπήρχε σε εξέλιξη έρευνα η οποία να είχε διαταχθεί χωρίς να έχει δοθεί το πράσινο φως από το προεδρικό μέγαρο! Ας γελάσουμε…

Τον «έτσουξε» όμως που σύσσωμη η γερμανική ηγεσία βγήκε και όχι μόνο προειδοποίησε τους Γερμανούς που έχουν πάρε-δώσε με οποιονδήποτε τρόπο με την απροσάρμοστη Τουρκία, ότι αδυνατούν να τους προστατεύσουν και η ευθύνη συνέχισης των επαφών αυτών θα γίνεται στο εξής με δικιά τους ευθύνη (δε φημίζεται και για τη στήριξη των Γερμανών στο εξωτερικό η Γερμανία… είναι μνημειώδης η αδιαφορία των προξενικών αρχών σε περιπέτειες Γερμανών π.χ. σε χώρες της Ασίας).

Οι Τούρκοι προσάπτουν στους Γερμανούς ότι κάνουν τα στραβά μάτια στη δράση «τρομοκρατικών οργανώσεων», όπως αυτή του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, προσθέτοντας και ολίγη από PKK. Και φυσικά δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν προωθεί την ένταξη της Τουρκίας.

Αυτό που αρνείται να καταλάβει ο φανατικός μεγαλομανής της Άγκυρας, είναι ότι το πρώτο και κυριότερο που θα πρέπει να πληροί ως κριτήριο μια χώρα για να ενταχτεί, είναι να αποδέχεται τις αρχές και τις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Για να καταλάβουν οι φίλοι μας ποιος διαμαρτύρεται, την ίδια μέρα που τα έλεγε αυτά ο Ερντογάν, η χώρα του εξέδιδε εντάλματα σύλληψης για τους τέσσερις ακτιβιστές του τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που είχαν αφεθεί ελεύθεροι στο πλαίσιο της αρχικής σύλληψης των 10, μεταξύ των οποίων και η επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας στην Τουρκία. Άει σιχτίρ γελοίε που θέλεις και ένταξη στην ΕΕ…

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]