Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκαλούν οι τούρκοι εθνικιστές: Τα νησιά του Αιγαίου είναι δικά μας


Ο Μεχμέτ Σακίρ Μπασάκ, ο κομματάρχης του Εθνικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος κάλεσε την Άγκυρα να λάβει τα απαραίτητα μέτρα εναντίον της Ελλάδας

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνουν οι τούρκοι εθνικιστές. Ο Μεχμέτ Σακίρ Μπασάκ συγκέντρωσε μέλη του Εθνικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έξω από το τουρκικό προξενείο στη Σμύρνη και προχώρησε σε προκλητικές και απειλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και προσωπικά του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου: «Ο πρόεδρος της Ελλάδας είπε για τα νησιά μας ότι “αν χρειαστεί θα δώσουμε και τη ζωή μας”, η δήλωση αυτή μας λυπεί ιδιαίτερα».

Και ο Μπασάκ… απασφάλισε: «Όποιος εποφθαλμιά τα εδάφη της πατρίδας μας, όποιος και εάν είναι αυτός, ξέρουμε πώς να τον βάλουμε στη θέση του».
Η νέα τουρκική πρόκληση έρχεται λίγα 24ωρα μετά το παραλήρημα του αρχηγού των «Γκρίζων Λύκων», ο οποίος είπε, απευθυνόμενος στους Έλληνες, ότι: «Μπορούμε να σας ξαναρίξουμε στη θάλασσα».

Οι τούρκοι εθνικιστές ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας ζητώντας να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα κατά της χώρας μας για να μας υπενθυμίσουν, όπως είπε ο Μπασάκ, τα διεθνή δικαιώματα της Τουρκίας!

Παυλόπουλος : Η Τουρκία κρατά ανοικτή την πληγή του Κυπριακού

Και ενώ η Άγκυρα μιλάει για… διεθνή δικαιώματα, ο Προκόπης Παυλόπουλος, θύμισε στην γειτονική χώρα ότι εκείνη κρατάει ανοικτή την πληγή του Κυπριακού.

«Δεν μπορεί να ανέχεται ούτε η Ευρώπη ούτε η διεθνής κοινότητα αυτό το όνειδος της τουρκικής εισβολής και κατοχής. Στην Κύπρο πρέπει να υπάρξει άμεσα λύση δίκαιη και βιώσιμη», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]