Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών ο νέος γ.γ. του ΥΠΕΞ


Ο πρέσβης και πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών, Βίκτορ Ντιμόφσκι, με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, διορίσθηκε ο νέος υφυπουργός στο υπουργείο Εξωτερικών, ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ.

Ο Βίκτορ Ντιμόφσκι έχει διδακτορικό στις πολιτικές επιστήμες και είναι διπλωμάτης καριέρας με πάνω από 20 έτη διπλωματικής εμπειρίας. Στο παρελθόν υπηρέτησε ως πρέσβης στη Σερβία και το Μαυροβούνιο, καθώς και στο Ισραήλ.

Ο Ντιμόφσκι, ήταν βοηθός υπουργός, συμβουλευτικό μέλος και ειδικός σύμβουλος καθώς και εθνικός συντονιστής σε διάφορες περιφερειακές πρωτοβουλίες της χώρας, επίσης διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Διευθυντών της Διαδικασίας Συνεργασίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη μια μέλος της κρατικής επιτροπής τον καθορισμό των συνόρων της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας.

Κατά την περίοδο 2007-2009 ο Ντιμόφσκι ήταν διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών, τον Ιούνιο του 2009 ο πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ είχε ζητήσει την παραίτησή του γιατί δεν ανήκε στον πολιτικό χώρο του VMRO-DPMNE.
(meta.mk, vecer.mk)

The Hellenic Information Team


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]