Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόστιμο 50.000 € σε πρώην δήμαρχο Καλύμνου γιατί πλήρωνε βοσκό να πηγαίνει στα Ίμια


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο πρώην δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, αφού το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε ότι παράνομα ενίσχυε οικονομικά επί επτά χρόνια τον βοσκό που πήγαινε στα Ίμια, για να φροντίσει τα κατσίκια του!

«Μέχρι το 2002 ως δήμαρχος κράτησα τον βοσκό Αντώνη Βεζυρόπουλο στα Ίμια, εγκρίνοντάς του, με αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ποσό 2.000.000 δραχμών, σημερινά 6.000 ευρώ, τον χρόνο, ώστε να μπορεί να καλύπτει τα έξοδα πηγαινοερχόμενος με τη βάρκα του στις βραχονησίδες.

Τα ποσά ήταν για να αγοράζει τροφή, να μεταφέρει νερό και να περιποιείται τα κατσίκια, επιβεβαιώνοντας έτσι την ελληνική κυριαρχία, όπως έκανε επί χρόνια νοικιάζοντας τις βραχονησίδες από τον δήμο. Διότι πρόκειται για δημοτική έκταση, σύμφωνα με ιταλικούς, βρετανικούς, αμερικανικούς και τουρκικούς χάρτες που έχω» δήλωσε συγκλονισμένος ο κ. Διακομιχάλης σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

«Μετά τον Απρίλιο του 2004 και την αλλαγή εν τω μεταξύ της δημοτικής Αρχής το 2002, ο βοσκός δεν πήγαινε, αφού δεν είχε την οικονομική στήριξη του δήμου, ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα έξοδα. Δεν πάει πια» πρόσθεσε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]