Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η ΕΔΕ στην ΕΥΠ μετά από καταγγελία του Κ. Βαξεβάνη


Απροσδόκητη για τους καταγγέλλοντες - εμπνευστές της αν και απόλυτα δίκαιη για όσους έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεση στην τακτική Δικαιοσύνη, είχε η ΕΔΕ που έγινε στην ΕΥΠ για την υπόθεση της καταγγελίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη κατά του στελέχους της υπηρεσίας Κώστα Αγγελάκη.


Ο δημοσιογράφος κατηγορεί το στέλεχος ότι ήταν ο ιθύνων νους πίσω από τις αποδείξεις πληρωμής δημοσιογράφων από την τότε διοίκηση της ΕΥΠ που αποκαλύφθηκαν στα ΜΜΕ το 2012 αλλά και για τη δήθεν παρακολούθηση γυναίκας στελέχους της Τράπεζας Πειραιώς σε νησί του Ιονίου η οποία πρόσφατα καταδικάσθηκε σε ισόβια για απάτη και άλλα σοβαρά αδικήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων της και η οποία είναι βασική μάρτυρας του δημοσιογράφου στην υπόθεση κατά του στελέχους της ΕΥΠ.

Επίσης ο δημοσιογράφος κατηγορεί το στέλεχος της ΕΥΠ και για δήθεν απόπειρα δολοφονίας του τον Σεπτέμβρη του 2012.
 Η διεξάγουσα την ΕΔΕ ανακρίτρια, κατ'΄ εντολή του πολιτικού προϊσταμένου της υπηρεσίας αν. υπουργού κ. Ν. Τόσκα, μετά από πολύμηνη έρευνα κατέληξε ότι δεν προκύπτουν ευθύνες για τον Κώστα Αγγελάκη στις υποθέσεις αυτές και προτείνει την απαλλαγή του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση στην τακτική Δικαιοσύνη, η Ειδική Ανακρίτρια και η Εισαγγελέας πριν ένα περίπου έτος άφησαν ελεύθερους άνευ όρων το κατηγορούμενο από τον δημοσιογράφο στέλεχος της ΕΥΠ αλλά και όλους τους συγκατηγορούμενούς του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για την όποια ενοχή τους στα καταγγελλόμενα από τον δημοσιογράφο.

Πηγή ProNews

Ας θυμηθούμε λοιπόν: Στα σκοτάδια της... δημοσιογραφίας



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

    Η ... "αδέσμευτη"... δημοσιογραφία, με τα φακελλάκια της!!!!!

    Περί «μυστικών» συναντήσεων εκδοτών και διαπλεκομένων


    Ρουμπάτης – Βαξεβάνης χεράκι, χεράκι πάνε πακέτο με όλες τις καταστάσεις;


    https://attikanea.blogspot.gr/2017/05/blog-post_344.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ...;;; Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ BLOGGERS. Λεφτά για τους ΕΚΔΟΤΕΣ, υπάρχουν... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;;;

    https://attikanea.blogspot.gr/2017/05/bloggers.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]