Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΜΚΟ νταβατζήδων!


Καταγγέλλεται ΜΚΟ για σεξουαλική εκμετάλλευση "μεταναστών"

Στην εισαγγελέα του Αρείου πάγου, Ξένη Δημητρίου, επέδωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, την επιστολή του επίτροπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστου Στυλιανίδη, στην οποία καταγγέλλει τη δράση συγκεκριμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) για περιστατικά σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αλλά και για οικονομική αφαίμαξη μεταναστών.

Ο κ. Μουζάλας προσκόμισε στην κ. Δημητρίου και λίστα με τα κέντρα φιλοξενίας στα οποία δραστηριοποιούνται οι ΜΚΟ, μεταξύ των οποίων και η καταγγελλόμενη.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και δυο αλλοδαποί εκπρόσωποι της εμπλεκόμενης ΜΚΟ, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα παραδώσουν στις ελληνικές εισαγγελικές αρχές, όποια στοιχεία διαθέτουν.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε τις καταγγελίες στον οικονομικό εισαγγελέα και έδωσε παραγγελία για προκαταρκτική έρευνα.

Αποχωρώντας από τον Άρειο Πάγο, ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι προσκόμισε την επιστολή του κ. Στυλιανίδη στην μόνη αρμόδια, που είναι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Τα αυτονόητα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
Πόσες ΜΚΟ αυτού του τύπου δρουν σήμερα στην Ελλάδα;
Τι θα συμβεί στην ΜΚΟ εάν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθινές; Θα σταλούν στην Δικαιοσύνη (και στη φυλακή) οι εμπλεκόμενοι;
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ συνεχίζει να λειτουργεί περιμένοντας το πόρισμα της εναντίον της έρευνας ή το ελληνικό κράτος της έχει επιβάλει "παύση λειτουργίας";

Και ως επίλογος, ένα διαχρονικό ερώτημα: Γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν επιτρέψει τη δράση "παράξενων" (έως λίαν επικίνδυνων) ΜΚΟ, που αντικαθιστούν ελληνικές υπηρεσίες εντός του ελληνικού εδάφους;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]