Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψυχογράφημα - καταπέλτης για τον Μακρόν από διάσημο ψυχίατρο!


Με τον Εμανουέλ Μακρόν (φωτό) να είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, δεν είναι να απορεί κανείς που μαζί του ασχολούνται έως και... ψυχίατροι!

Συγκεκριμένα, ο δρ Αντριάνο Σεγκατόρι, γνωστός Ιταλός ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής, προέβη σε μια ψυχογραφική ανάλυση του Γάλλου νέου προέδρου, που είναι συναρπαστική και τρομακτική συνάμα. Αξιοσημείωτο είναι το ότι η «περίπτωση Μακρόν» είχε ιντριγκάρει τον δρα Σεγκατόρι μερικές ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο.

Το πρώτο που παρατηρεί ο ψυχίατρος είναι ότι ο Γάλλος νέος πρόεδρος στερείται ελεύθερης βούλησης και σκέψης. «Ο Μακρόν καθοδηγείται και ελέγχεται από πολλούς ανθρώπους, τη σύζυγο-μητέρα του εν πρώτοις αλλά και εκείνους που τον ετοίμαζαν για το Ελιζέ». Μάλιστα, χθες κυκλοφόρησε και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο υποψήφιος την ημέρα των εκλογών να ζητά λίγη σοκολάτα και η σύζυγός του Μπριζίτ να του απαντά: «Οχι, Εμανουέλ, δεν θέλω να τρως τέτοιες βλακείες»!

Ο ψυχίατρος τείνει στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός Εμανουέλ -σε ηλικία 15 ετών- βίωσε μια σοβαρή σεξουαλική επιθετική συμπεριφορά από τη δασκάλα του -και νυν συζύγου του- που τότε ήταν 39 ετών. «Ενας αποκαταστατικός γάμος ακολούθησε, προκειμένου να επιδιορθωθεί ο βιασμός» προτείνει ο γιατρός, καταλήγοντας στο ότι αυτό το τραγικό παιδικό βίωμα άφησε στον Εμανουέλ συμπλέγματα κατωτερότητας, απαράμιλλο ναρκισσισμό που χαρακτηρίζεται κακόβουλος, την ιδέα ότι δεν υπάρχουν όρια, αλλά και ένα αίσθημα παντοδυναμίας. «Κοινώς ένα ψυχοπαθητικό ψυχικό κόσμο».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]