Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα πρόκληση Ερντογάν: "Δεν μπορώ να ζήσω αιχμάλωτος σε εδάφη γκιαούρηδων"


Την επιθετική ρητορική τόσο προς την Ελλάδα, όσο και γενικότερα προς την Ευρώπη, οξύνει ο τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, όσο πλησιάζει η μέρα του δημοψηφίσματος, κάνοντας λόγο για «γκιαούρηδες», αναφερόμενος στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, ο τούρκος πρόεδρος, διηγήθηκε πάλι τα περιστατικά που σημάδεψαν το βράδυ του πραξικοπήματος σε κοινή εκπομπή τριών καναλιών (ATV, A Haber, A News) και εξήγησε τι απάντησε στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που του πρότεινε να τον πάει στα ελληνικά νησιά που ήταν δίπλα για να τον σώσει.

«Σερκάν του είπα, εγώ θέλω να πεθάνω στα χώματα της πατρίδας μου, δεν θα πάω σε εδάφη γκιαούρηδων για να ζήσω εκεί μια ζωή ως αιχμάλωτος», είπε ο Erdogan.

Σημειώνεται πως οι κάλπες για τους Τούρκους του εξωτερικού έχουν ήδη κλείσει και οι ψήφοι τους θα καταμετρηθούν μαζί με των Τούρκων που ζουν στην επικράτεια της Τουρκίας την ερχόμενη Κυριακή. Η επέκταση των εξουσιών του Προέδρου της Τουρκίας, είναι το διακύβευμα του δημοψηφίσματος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν θέλει να δει έναν γκιαούρη, ας δει την φάτσα του στον καθρέπτη ο τύπος από την Ποταμιά της Ριζούντας. Όσο και να ξορκίζει την καταγωγή του ο γενίτσαρος, αυτή δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]