Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντιγερμανική πλειοψηφία


Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι μια μηχανή, ένα νεοταξικό πολιτικό εργαλείο, που χρησιμεύει για την προώθηση της κυριαρχίας της γερμανικής ελίτ στην Ευρώπη, για την αλλαγή του πολιτισμικού χαρακτήρα της γηραιάς ηπείρου και τον εξισλαμισμό της, αλλά και για την εξαθλίωση των γηγενών πληθυσμών, οι οποίοι, αντί για κανονική εργασία με αξιοπρεπή μισθό, θα λαμβάνουν, για εξοντωτική... ημιαπασχόληση, χαρτζιλίκια και επιδόματα.

Γερμανία, Ισλάμ, φτώχεια. Με αυτές τις τρεις λέξεις συνοψίζεται το ευρωπαϊκό όραμα, το οποίο ταΐζει εκείνους που το υπερασπίζονται, πείθοντας τα θύματα των παγκοσμιοποιητικών σχεδιασμών ότι ευνοούνται από την περιθωριοποίηση και τον εξανδραποδισμό τους.

Η συντριπτική πλειονότητα των εθνικά ευαίσθητων και υπερήφανων Ευρωπαίων το αισθάνεται και οι Γάλλοι δείχνουν να το αντιλαμβάνονται πλήρως. Αυτό, άλλωστε, μαρτυρούν και τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών και οι προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων - εκ των οποίων οι περισσότεροι δήλωναν την πρόθεσή τους να περιορίσουν ή και να μηδενίσουν την επιρροή της Ευρωπαϊκής Ενωσης (δηλαδή της Γερμανίας) στην πατρίδα τους.

Στον «τελικό» για την προεδρία προκρίθηκαν ένας «συνειδητός Ευρωπαίος», ο Εμανουέλ Μακρόν, και η εθνικίστρια, ηγέτιδα μορφή του γαλλικού πατριωτισμού και αντιγερμανισμού Μαρίν Λεπέν. Οι ηττημένοι μπορεί να νιώθουν αρκετά μεγάλη και συνάμα αδικαιολόγητη πολιτική αυταρέσκεια και αυτοπεποίθηση και να υποβάλλουν την ιδέα στους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν τον Μακρόν «για να μη βγει η Λεπέν».

Ωστόσο, ο καταποντισμός των παραδοσιακών κομματικών σχημάτων και το αίσθημα χειραφέτησης από την «πολιτική γραμμή» που δείχνουν να έχουν αναπτύξει οι Γάλλοι ψηφοφόροι μπορεί να αποτελέσει τη σχάσιμη ύλη για την αναπόφευκτη έκρηξη, που όλοι αναμένουν.

Οι υπάλληλοι του Βερολίνου, είτε γαλλόφωνοι είτε ελληνόφωνοι είτε ιταλόφωνοι, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Το μέγα ζήτημα είναι πως έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή κοινωνική, αντιγερμανική και εθνοκεντρική πλειοψηφία και στην Ευρώπη και στο σύνολο του δυτικού κόσμου, όπως απέδειξαν και η εκλογή Τραμπ και το Brexit. Οταν αποφασίσει να εκδηλωθεί αυτή η κοινωνική πλειοψηφία, δεν θα μπορέσουν να τη σταματήσουν οι εκατομμυριούχοι τηλεαστέρες και οι πολιτικοί.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μια απορία έχω αγαπητή "Δημοκρατία": πώς συνταιριάζονται οι πολύ ορθές αυτές θέσει και απόψεις, που μάλιστα εκφράζονται σε κύριο άρθρο σου, με την πολιτική υποστήριξη που παρέχεις στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενός πολιτικού "τίποτα", που όπως όλα τα πολιτικά" τίποτα" έλκει την ισχύ του, υποτασσόμενος δουλοφρόνως στους εκάστοτε ισχυρούς. Και τώρα θεωρεί ότι ο ισχυρός είναι η Γερμανία και η μαριονέτα της η ΕΕ. Όλο το πολιτικό τσούρμο που αυτή τη στιγμή προσποιείται ότι αποτελεί τη Βουλή των Ελλήνων και την Κυβέρνηση ραγιαδισμό πουλάει στους ισχυρούς (λέγε με Γερμανία), για την εξουσία και το "μεθύσι" της, παρασύροντας σε ραγιαδισμό και ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Μα αν ο λαός αποτινάξει το ραγιαδισμό του, κάτι που αργά ή γρήγορα θα συμβεί, να δεις για πότε θα "ξεμεθύσουν" και θα τρέχουν και δε θα φτάνουν. Έρχεται η ώρα, πλησιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιγερμανική πλειοψηφία,αλλά πλήρως Μνημονιακή Βουλή.
    Συμπολίτευση και αντιπολίτευση.
    Ειδικά ο κος Λεβέντης...
    Λεβέντης:
    Η Μέρκελ έσωσε την Ελλάδα,ότι μας είπε και ο φερόμενος ως πρωθυπουργός
    https://www.youtube.com/watch?v=XGakA9AklmQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]