Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H μάχη κατά του ΙΚ για τη Ράκα θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες λέει ο Γάλλος ΥΠΑΜ


Ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν δήλωσε σήμερα ότι η μάχη για την ανακατάληψη της πόλης της Ράκας, προπυργίου της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, θα αρχίσει “εντός των προσεχών ημερών”.

“Σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι η Ράκα έχει περικυκλωθεί και ότι η μάχη της Ράκας θα αρχίσει εντός των προσεχών ημερών”, δήλωσε ο Λε Ντριάν μιλώντας στο ειδησεογραφικό δίκτυο CNEWS.

Η συγκεκριμένη μάχη αναμένεται να είναι η πλέον αιματηρή, αφού οι τζιχαντιστές (Ισλαμικό Κράτος) που δεν έχουν διαφύγει σε άλλες χώρες (Τουρκία κ.α.) έχουν συγκεντρωθεί στην Ράκκα για να δώσουν "την μάχη των μαχών". Μια μάχη που στην ουσία θα "κλείσει" το κεφάλαιο του Ισλαμικού Κράτους, τα απομεινάρια του οποίου αναμένεται να διασκορπιστούν σε ερημικές περιοχές, προκειμένου να αναδιοργανωθούν και να ξεκινήσουν ανταρτοπόλεμο κατά του συριακού στρατού και, κυρίως, κατά αμάχων πολιτών σε χωριά της Συρίας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]