Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μόνο που μας έλειπε...


Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος

Σα να μην έφταναν τα τεράστια ανοικτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και που έχουν λάβει πλέον χαρακτηριστικά υπαρξιακού επιπέδου (ελληνοτουρκικά, μεταναστευτικό, αξιολόγηση, πραγματική οικονομία, κοινωνικό πρόβλημα κοκ), έχουμε τώρα και ένα νέο μεγάλο ζήτημα, το μόνο που μας έλλειπε, την εξαγωγή ταχυδρομικής τρομοκρατίας.

Δεν μας φτάνει που έχουμε καταντήσει «ειδική χώρα» σε όλα τα παραπάνω, κινδυνεύουμε πλέον να υποστούμε και καθεστώς ειδικής μεταχείρισης ακόμα και στα δέματα που φεύγουν προς το εξωτερικό. Γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί τελικά αν οι αρμόδιες αρχές δεν καταφέρουν δώσουν μία άμεση και οριστική λύση σε αυτή τη νέα απειλή που χτυπάει τώρα την πόρτα της Ελλάδας.

Οι άνθρωποι που στέλνουν αυτά τα δέματα, είτε δεν ξέρουν τι κάνουν, είτε ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν: μέση οδός δεν υπάρχει.

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Και θα είναι τραγικό για την Ελλάδα αν δεν καταφέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σε χρόνο μηδέν.

Αν εμφανιστούν κι άλλα τέτοια κρούσματα, αλλά και αν δεν γίνει παν δυνατόν, σε στενή και αποδείξιμη πλήρη συνεργασία με ξένες υπηρεσίες για την εξάλειψη αυτού του φαινομένου το κόστος για την Ελλάδα θα αποδειχθεί πολύ μεγάλο.

Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να κινηθούν ταχύτατα και αποτελεσματικά και οι πολιτικές ηγεσίες πρέπει να μην αφήσουν ούτε το ελάχιστο περιθώριο στο οποίο η παράμετρος «εξαγόμενη τρομοκρατία» θα παγιωθεί και μάλιστα θα συνδεθεί με την εσωτερική πολιτική κατάσταση στη χώρα όπως οι εμπνευστές της, έστω και κατά χονδροειδή τρόπο, επιχείρησαν.
Με αυτή την ιστορία πρέπει να τελειώνουμε οριστικά και να τελειώνουμε όχι αύριο, αλλά χθες…

Πηγή "Το Βήμα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]