Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σχέδιο των Γερμανών να υφαρπάξουν τα πιο δυνατά ελληνικά μυαλά


Σε παιδομάζωμα Ελληνόπουλων επιδίδονται συντονισμένα οι Γερμανοί, που, από τη μια, καταστρέφουν την Ελλάδα και, από την άλλη, προσπαθούν να υφαρπάξουν τα καλύτερα μυαλά.

Αυτή τη φορά στήνουν μόνιμη δομή για την ενδυνάμωση, όπως λένε, των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας σε θέματα που αφορούν τη νεολαία. Χθες στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης διεξήχθη το 2ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Νεολαίας, παρουσία του γενικού γραμματέα Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης Παυσανία Παπαγεωργίου.

Όπως ανακοινώθηκε, το επόμενο διάστημα εκπρόσωποι των αρμόδιων υπουργείων των δύο χωρών θα υπογράψουν το προσχέδιο της συμφωνίας για την ίδρυση του ιδρύματος, ενώ το έδαφος για την έναρξη λειτουργίας του θα προετοιμάσουν εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος δύο γραφεία διασύνδεσης. Μάλιστα, η έδρα του ελληνικού γραφείου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

«Οι συναντήσεις που γίνονται ανάμεσα στους κυβερνητικούς και τους μη κυβερνητικούς φορείς των δύο χωρών είναι ενταγμένες σε μια στρατηγική ελληνογερμανικής συνεργασίας, που ξεκινάει από δράσεις ενδυνάμωσης και συνεργασίας στον τομέα της νεολαίας ανάμεσα στις δυο χώρες και τελικό στόχο έχει τη δημιουργία μόνιμης δομής, του ελληνογερμανικού ιδρύματος νεολαίας» ανέφερε ο κ. Παπαγεωργίου.

Θετικός για το ίδρυμα δήλωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, που ξέχασε βέβαια ότι τα ίδια έλεγε και για τον Φούχτελ, παρότι στη συνέχεια «τα έσπασε» μαζί του. «Η ίδρυση του νέου ελληνογερμανικού ιδρύματος στη Θεσσαλονίκη θα βγάλει ασπροπρόσωπη τη νεολαία, δίνοντας παράλληλα θετική ώθηση στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας» είπε ο κ. Μπουτάρης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το '60-'70 μας έπερναν εργάτες και σήμερα τους επιστήμονες που το Ελληνικό κράτος πλήρωσε για να τους σπουδάσει και να τους στείλει στην Γερμανία.
    Μακάρι να υπήρχε ένας Έλληνας Mengele και να έκανε πειράματα πάνω σε αυτά τα ναζιστικά κτήνη εγχώρια και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]