Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζουράρις: Διαφωνώ με όλα, θα δω τι θα ψηφίσω


«Διαφωνώ με όλα» δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις στον Ant1, ερωτηθείς για τα μέτρα της υπό διαπραγμάτευση συμφωνίας με τους δανειστές.

«Με όλα διαφωνώ, διότι η χώρα είναι υπό κατοχή και είναι αποικία χρέους, και επομένως είναι απότοκον αυτά τα οποία θα ψηφιστούν της ήττας της Ελλάδας λόγω της χρεοκοπίας της χώρας» είπε, σημειώνοντας πάντως ότι «ενδεχομένως με αντίμετρα μπορούμε να αμβλύνουμε την υποταγή». Σε ερώτηση εάν θα ψηφίσει τα μέτρα απάντησε: «Θα δω τι θα κάνω (…) Δεν με υποχρεώνει κανείς, εγώ υποχρεώνω τον εαυτό μου. Γι’ αυτό κάνω πράγματα που δεν πιστεύω».

Ο κ. Ζουράρις δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί χωρίς ωστόσο να το θεωρεί πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον. «Είμαι υπουργός γιατί έκρινα ότι, σε αυτή τη δύσκολη φάση πρέπει να κυβερνήσει η αριστερά. Όταν κρίνω ότι δεν πρέπει να την στηρίζω, θα φύγω» είπε.

«Aνά πάσα στιγμή είμαι έτοιμος να πάρω τα πάντα πίσω, για το καλό της χώρας», απάντησε ερωτηθείς αν οι κυβερνώντες παίρνουν πίσω τις υποσχέσεις του.

Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση είναι αριστερά απάντησε ότι «οι θέσεις είναι αριστερές, η εφαρμογή δεν είναι».

Σχόλιο ιστολογίου: Μήπως κάποιος πρέπει να πει στο απαύγασμα της γεροντικής άννοιας, τον κατά τα άλλα βουλευτή του ελληνική κοινοβουλίου πως δεν μπορεί να πάρει τίποτε πίσω από όσα συναίνεσε και προσυπέγραψε με την θετική του ψήφο, και τα οποία είναι αποδοχή ήττας και κατοχής της χώρας και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως δείγμα αγώνα και υπεράσπισης της πατρίδας;
Μήπως κάποιος πρέπει να πει στον κατά τα λοιπά πνευματικά και πολιτικά παρακμάζοντα κύριο Ζουράρι πως ο ίδιος έχει συμβάλει για τα χείριστα της χώρας και των πολιτών και δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να μιλά για προσφορά του για το καλό της χώρας, αφού το σύνολο σχεδόν της πολιτικής του παρουσίας ήταν υπέρ της στήριξης μιας αποικίας χρέους;




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]