Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκοπιανός έδειρε τον οδηγό του Τούρκου πρέσβη στα Σκόπια


Ο Τούρκος οδηγός του πρέσβη της Τουρκίας στα Σκόπια, χθες το απόγευμα, ξυλοκοπήθηκε από ένα άγνωστο άτομο μπροστά από το υπουργείο Πολιτισμού, επειδή επί του αυτοκινήτου είχε την τουρκική σημαία, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων.

Ο οδηγός ανέφερε στην αστυνομία ότι γύρω στις 16:15, ενώ ήταν σταθμευμένος έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, ένας άγνωστος πλησίασε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να ξεριζώσει την τουρκική σημαία από το αυτοκίνητο που είχε διπλωματικές πινακίδες. Ο επιτιθέμενος φώναζε ότι «εδώ δεν είναι Τουρκία».

Αφού απέτυχε να ξεριζώσει τη σημαία, χτύπησε με γροθιές τον οδηγό στο κεφάλι και μετά έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες του υπουργείου και το άτομο θα εντοπισθεί.

Η ένταση λόγω της πολιτικής κρίσης στη χώρα έχει δημιουργήσει εθνικιστικά αισθήματα στους πολίτες.

plusinfo.mk
The Hellenic Information Team


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]