Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η παράνοια του Ερντογάν


Η βασικότερη μέριμνα κάθε έμβιου οργανισμού είναι η επιβίωση, όχι η υποταγή στην παράνοια της πολιτικής ορθότητας. Η Ελλάδα, ως συλλογική οντότητα, παραζαλισμένη από εθνοκτόνα προπαγάνδα δεκαετιών, φαίνεται πως έχει λησμονήσει αυτό το αξίωμα. Ασχολείται με πολλά δευτερεύοντα, αλλά όχι με τα βασικά.

Η κυριότερη απειλή για την εθνική επιβίωση δεν είναι το χρέος ούτε τα νταηλίκια του Γερμανού υπουργού Οικονομικών με τα πρόδηλα ψυχολογικά προβλήματα. Είναι η Τουρκία. Αυτή η δύναμη εδώ και αιώνες προελαύνει και ο Ελληνισμός υποχωρεί. Για να απαλλαγεί το έθνος μας από τον βραχνά της δουλείας προς τους Τούρκους, πέρασαν τέσσερις αιώνες και χρειάστηκε να χυθούν ποταμοί αίματος ηρώων και μαρτύρων.

Κι όμως, οι πράκτορες των τουρκικών συμφερόντων παρουσιάζονται στην ελληνική κοινή γνώμη σαν ευαίσθητοι και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - όπου στη λέξη «δικαιώματα» έχουν κρύψει τις αξιώσεις της Αγκυρας.

Μεταξύ των πολλών που λένε είναι πως οι σφαγές, οι γενοκτονίες και τα ολοκαυτώματα των Ελλήνων «ανήκουν στο παρελθόν», όπως ανήκει και ο Αττίλας, που αιματοκύλησε, λεηλάτησε και κατέχει περίπου τη μισή Κύπρο μας. Ουδέν ψευδέστερον τούτου. Οι αξιώσεις των Τούρκων είναι τωρινές και κλιμακώνονται.

Εγραψε πρόσφατα σε άρθρο του ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:
«Η μεγάλη Εθνοσυνέλευση συνήλθε στην Αγκυρα και αποδέχθηκε τον Εθνικό Ορκο που περιείχε μέρη όπως η Μοσούλη, το Κιρκούκ, το Χαλέπι, η Δυτική Θράκη, το Μπατούμι, η Κύπρος και ορισμένα από τα νησιά. [...] Ενώ κηρύσσαμε την τουρκική δημοκρατία, αναγκαστήκαμε να αποδεχτούμε λιγότερα εδάφη από όσα είχαμε διακηρύξει στον Εθνικό Ορκο. Εμείς τώρα αρνούμαστε να εγκλωβίσουμε την αρχαία μας Ιστορία σε μία περίοδο».
Οι καταστάσεις δεν μπορούν να περιμένουν. Η Τουρκία δεν απέχει πολύ από το να εκδηλώσει επιθετική ενέργεια εναντίον μας. Εμείς οφείλουμε να θωρακιστούμε. Πρώτα απ' όλα να λησμονήσουμε τις αυταπάτες μας, να μηδενίσουμε την επιρροή των εθνομηδενιστών στη δημόσια σφαίρα, να εξοπλίσουμε τάχιστα τις Ενοπλες Δυνάμεις μας και να αυξήσουμε τη στρατιωτική θητεία. Ολα τα άλλα έπονται.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]