Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βίτσας: Υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος ενός ατυχήματος στο Αιγαίο


Στις έντονες προκλήσεις της Τουρκίας στην περιοχή του Αιγαίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος σημείωσε ότι «υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος ενός ατυχήματος».

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Realfm 97.8, o κ. Βίτσας σημείωσε: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα πάντα. Αν υπάρχει κάτι, το ξανασκεφτόμαστε, το ξανασυζητάμε, αλλά προετοιμαζόμαστε για τα πάντα».

Παράλληλα, ο κ. Βίτσας εξήγησε πως «περισσότερο κανείς μπορεί να φοβάται για τον κίνδυνο ενός ατυχήματος. Άρα, αυτό που θα πρέπει να κάνει σε επίπεδο διπλωματίας και προετοιμασίας είναι να παίρνει τα μέτρα του, ώστε να μειώσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες».

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας υπογράμμισε πως
«υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος ενός ατυχήματος. Άλλωστε, γι’ αυτό λέγεται ατύχημα. Άρα, παίρνουμε τα μέτρα μας, ώστε αυτό να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι από τη μία πλευρά, πολιτικά και σε επίπεδο διεθνές, λειτουργούμε προετοιμάζοντας και ενημερώνοντας και τις σύμμαχες χώρες, αλλά μιλώντας και με την αντίπερα πλευρά», ενώ συμπλήρωσε πως «δεύτερον, υπάρχουν σαφείς οδηγίες στα δικά μας παιδιά στις ένοπλες δυνάμεις για το πώς θα αντιδρούν και νομίζω ότι αντιδρούν μέχρι τώρα τέλεια».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΗ ΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ (ΟΠΒΣ ΛΕΕΘ ΚΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ..ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΛΑΙ ΤΙΠΟΤΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]