Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η συμπεριφορά των τούρκων πολιτικών έναντι της Ελλάδας


Σε τζαμί της Θεσσαλονίκης ο ψευτομουφτής Ιμπραήμ Σερίφ μετείχε σε ανάγνωση μεβλίτ, για τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες

Ξύπνησε ο Αναστασιάδης, αφού όμως έκανε τις παραχωρήσεις. Δήλωσε, επί τέλους, ότι δεν γίνεται η μειοψηφία στο Κυπριακό να έχει τον κύριο λόγο και η πλειοψηφία απλώς να υπακούει. «Είναι πρωτόγνωρο αυτό το φαινόμενο», είπε. Ταυτόχρονα όμως ενημέρωσε, ότι αποδέχεται την εκ περιτροπής -με τους Τ/κ- διακυβέρνηση του κράτους.

Ίσως, η αναφορά του περί μειοψηφίας να έγινε, ώστε να καταστεί εύπεπτη η συνδιοίκηση με τους Τούρκους, που μόνο συνδιοίκηση δεν θα είναι. Αλλά, ξέχασε και κάτι σημαντικό ο Ν. Αναστασιάδης. Ότι ο ίδιος υπέγραψε συμφωνία το 2014 με τον Ακιντζί, αναγνωρίζοντας την ύπαρξη "δύο ισότιμων μερών". Ελληνικά μιλάει ο Πρόεδρος της Κύπρου. Δεν ξέρει τι θα πει "ισότιμα";

Μια φασιστική αλβανική οργάνωση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σκίτσο, με τον Καραϊσκάκη και τον Κολοκοτρώνη να σχηματίζουν με τα χέρια τους τις φτερούγες του δικέφαλου αετού, εμβλήματος της Μεγάλης Αλβανίας [επειδή ήταν Αρβανίτες, τους θεωρούν Αλβανούς].

Η φασιστική οργάνωση, του γνωστού ανθέλληνα Ταχίρ Βελίου, θέλει να οργανώσει σε όλες τις χώρες όπου υπάρχουν Αλβανοί, πολιτικές κινήσεις, οι οποίες θα εξελιχθούν σε παραστρατιωτικές, αφού ζητά από τους Αλβανούς να συνεισφέρουν οικονομικά για να αποκτήσει η οργάνωση στρατιωτικό εξοπλισμό.

Η συμπεριφορά των Τούρκων πολιτικών έναντι της Ελλάδας, ελπίζω να ξυπνήσει τους ημέτερους πολιτικούς, ώστε να μη χαζογελούν -όπως καταγγέλλω συνεχώς από αυτή την στήλη- όταν συναντούν Τούρκους ομόλογούς τους. Το αυτό φυσικά και για τον πρωθυπουργό, ο οποίος έδειξε ότι ήταν πανευτυχής που του έπιασε το χεράκι ο Νταβούτογλου.

Αν εξακολουθήσουν να χαριεντίζονται με τους Τούρκους -και όχι μόνον- σαν γιουσουφάκια, θα ξέρουμε πλέον ότι είναι αφελείς με μειωμένο καταλογισμό, που αποβλέπουν μόνο στην δική τους προβολή.

Σε τζαμί της Θεσσαλονίκης, που φυσικά κατασκευάσθηκε χωρίς να ζητήσει άδεια, ο ψευτομουφτής Ιμπραήμ Σερίφ μετείχε σε ανάγνωση μεβλίτ, για τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες [που μόνο στη Συρία αριθμούν 82, με εκατοντάδες τραυματίες]. Το ανακοίνωσε στο διαδίκτυο, αναφέροντας την Θεσσαλονίκη με την οθωμανική ονομασία "Σελανίκ". Άραγε, στην Τουρκία, μπορεί κάποιος ελληνικής καταγωγής να αναφερθεί σε Κωνσταντινούπολη ή Σμύρνη; Εδώ γιατί μπορεί, ατιμώρητα;

Για να μη ξεχνιόμαστε: Μέχρι το 2030, θα πρέπει να πληρώσουμε 322 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 160 εκατ. ευρώ είναι τόκοι. Μας "ξέσκισαν" οι φιλάνθρωποι δανειστές, διατηρώντας επιτόκια ακόμη και 17% για ομόλογα της δεκαετίας του’80 και αρχών του ’90. Κι έχουν το θράσος, να λένε ότι μας δίνουν χρήματα, που τα στερούν από τους λαούς τους.

Κορυφαίος σύμβουλος του Ερντογάν, Τουρκαλβανός, υπεύθυνος για το άνοιγμα της Τουρκίας στα Βαλκάνια, δήλωσε στα Τίρανα ότι η Τουρκία υποστηρίζει ένθερμα τους "καταπιεσμένους" από τους Έλληνες Τσάμηδες. Τι λένε οι ένθερμοι οπαδοί της ελληνοτουρκικής "φιλίας";

Καλλισθένης εν δήμω
Πηγή Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]